Skocz do zawartości

Nasze osiągniecia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

http://www.youtube.com/watch?v=KLlIy_EiyJA&feature=email - bawiłem się ze split screenami, w końcu zrobiłem Visions, po prostu przeszedłem i zaznaczam, że nie grałem dla wyniku tylko by przejść, co widać, że się mylę nawet na prostych rzeczach, ale jednak przechodzę to :P. Jakość ofkoz (pipi)owa, bo muszę nagrywarką robić a po prostu kręciłem aparatem no i nagrywałem siebie też aparatem, (ten co nagrywał nutki, to mógłbyć, ale i tak po zbliżeniu jakość kiepska) zaś ten co ja siebie nagrywałem był trochę kiepski przy nagrywaniu :), a stope to już notebookiem nagrywałem :P.

ps. ej to jest walnięte, 2x z rzędu zrobiłem FC na Dani California, a potem jak to nagrywałem myliłem się xD.

ps.2. właśnie zauważyłem, ze na tym TV mam laga i nie skalibrowałem, pytać się czemu tak kijowo mi szło na tych podwójnych, może dziś po prostu pogram na TV na którym gram zawsze i wtedy spróbuję coś więcej wycisnąć z Visions. ;)

Edytowane przez marcin0903
Opublikowano

photo0092.th.jpg

photo0093t.th.jpg

photo0097aoc.th.jpg

photo0098i.th.jpg

photo0099.th.jpg

photo0100x.th.jpg

photo0101b.th.jpg

photo0102.th.jpg

photo0103s.th.jpg

photo0104.th.jpg

photo0105s.th.jpg

GH:M na gitarze skończone. Wszystkie piosenki 5*, prócz Fight Fire with Fire 3* /sightread/, War Ensemble 4* /sightread/, Dyer's Eve 4* /sightread/.

Opublikowano

Tzn. po wyzerowaniu? Co masz na myśli?

My z Pelipe graliśmy sobie dziś, ja drums on lead i nagle go wy(pipi)ało i do teraz nie ma :D, ale to jest to co zagraliśmy:

Race Against - Give It All - GS

img0107ehc.th.jpg

QotSA - Go With The Flow - GS, ale nie mam fotki

The Outlaws - Green Grass And High Tides - zrobiłem na nim 98%, za niedługo z Pelipe robimy na tym GSa.

Opublikowano
The Outlaws - Green Grass And High Tides - zrobiłem na nim 98%, za niedługo z Pelipe robimy na tym GSa.

problemy z live'em :/, a Green Grass obowiązkowo miliona musimy zrobić tylko tą solówke na końcu muszę trochę poćwiczyć i nie lamić w łatwych momentach

Opublikowano

Łe, już cię chciałem Marcin bluzgać, że na 100% zagrałeś i cię nienawidzę, a to tylko gold starsy :P Jak tak samo jest Go With The Flow to nie ma się czym chwalić za bardzo imo

Opublikowano
Łe, już cię chciałem Marcin bluzgać, że na 100% zagrałeś i cię nienawidzę, a to tylko gold starsy :P Jak tak samo jest Go With The Flow to nie ma się czym chwalić za bardzo imo

Ale i tak gra lepiej niż ty.

Fcale ńe. Jak się dorwę do konsoli to zobaczę jaki mam wynik w Go with the flow albo zrobię FCa :D

Opublikowano (edytowane)
Marcin, nad angielskim tez popracuj ;>

Graty za Visiona.

Stary, Ty wiesz o której ja to pisałem : P, już byłem wtedy zmęczony fchui, właśnie poprawiłem większość, bo sam się złapałem za głowę jak to było napisane :).

Edytowane przez marcin0903
Opublikowano

(pipi)any mutant :P, nie no gratulację, kiedy Ty zacząłeś grać w GH :o? Chyba ze 4 miechy temu. Za(pipi)iste wyniki jak na ten czas i ogólnie :).

Męczyłem się z drum rollami jak porąbany, a teraz 32-dwójki, albo 16-tki wchodzą bez problemu, tylko za chiny nie umiem zagrać czegoś takiego:

To jest chart z Everlonga i też podobny jest w Run To The Hills, chodzi o to, że nie umiem zagrać R*, i potem Y, a potem znów R**, zawsze te nutki mijam, nie wiem czemu, może ktoś mi doradzi, którą ręką zaczynać czy coś w tym stylu (jakieś takie drobiazgi oczekuję :P). (R - czerwony, Y - żółty ofkoz i lecimy od dołu w górę xDD). Nie wiem, jakoś ciężko mi to zagrać... ;D

_R

_R

_R

_R

_R

_R

_R**

_Y

_R*

_R

_R

_R

_R

_R

_R

Opublikowano (edytowane)
(pipi)any mutant :P, nie no gratulację, kiedy Ty zacząłeś grać w GH :o? Chyba ze 4 miechy temu. Za(pipi)iste wyniki jak na ten czas i ogólnie :).

18 lutego zacząłem, z przerwą ponad miesięczną, ze względu na niemoc zagrania Raining Blood na Expercie.

Prawie wpadłby mi 3 FC, to popełniłem najgorszy choke w życiu ... nie trafiłem ostatniej nutki :E

Edytowane przez Fisiu