qb3k 946 Opublikowano 25 lipca 2009 Opublikowano 25 lipca 2009 (pipi)any mutant , nie no gratulację, kiedy Ty zacząłeś grać w GH :o? Chyba ze 4 miechy temu. Za(pipi)iste wyniki jak na ten czas i ogólnie . Męczyłem się z drum rollami jak porąbany, a teraz 32-dwójki, albo 16-tki wchodzą bez problemu, tylko za chiny nie umiem zagrać czegoś takiego: To jest chart z Everlonga i też podobny jest w Run To The Hills, chodzi o to, że nie umiem zagrać R*, i potem Y, a potem znów R**, zawsze te nutki mijam, nie wiem czemu, może ktoś mi doradzi, którą ręką zaczynać czy coś w tym stylu (jakieś takie drobiazgi oczekuję ). (R - czerwony, Y - żółty ofkoz i lecimy od dołu w górę xDD). Nie wiem, jakoś ciężko mi to zagrać... ;D _R _R _R _R _R _R _R** _Y _R* _R _R _R _R _R _R Potrenuj to sobie. IMO to wina tego, że jestem praworęczny i jak np. mam rolla jak ten w ewerlągu to _Y staram się trafić prawą ręką, po czym pierwszy _R po tym robię lewą i dalej jakoś idzie. Musisz wyćwiczyć słabszą rękę tak żeby zaczynać rolle nieważne którą łapą. Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 25 lipca 2009 Opublikowano 25 lipca 2009 To metoda chyba taka, że w każdej piosence nie ważne jakiej staram się zacząć rolla od lewej , dzięki za podpowiedź! Cytuj
Redmitsu 975 Opublikowano 25 lipca 2009 Autor Opublikowano 25 lipca 2009 (edytowane) nareszcie visions poszlo za pierwszym podejsciem, painkiller za 5 (koncowka mnie miazdzyla). hell yeah ;] Edytowane 25 lipca 2009 przez Redmitsu Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 25 lipca 2009 Opublikowano 25 lipca 2009 Ja czekam na Destroyera i będę to robił , kurdę, chciałbym zrobić to za wszystko za pierwszym podejściem, ale kurde no nie ma szans, z jednego, prostego powodu - Panic Attack, no (pipi)a, nie umiem tej końcówki intra zagrać, na całości się utrzymam, a końcówka - dupa w 9/10 przypadków, jak bdb mi pójdzie intro początek, to sobie gram bez stopy i czasem dotrzymam, a jak mam taką "se" sytuację to ciężko, wtedy muszę dokładać stopę i nie trafiam stopy i to tylko pogarsza sytuację . Cytuj
Redmitsu 975 Opublikowano 25 lipca 2009 Autor Opublikowano 25 lipca 2009 Ja czekam na Destroyera i będę to robił , kurdę, chciałbym zrobić to za wszystko za pierwszym podejściem, ale kurde no nie ma szans, z jednego, prostego powodu - Panic Attack, no (pipi)a, nie umiem tej końcówki intra zagrać, na całości się utrzymam, a końcówka - dupa w 9/10 przypadków, jak bdb mi pójdzie intro początek, to sobie gram bez stopy i czasem dotrzymam, a jak mam taką "se" sytuację to ciężko, wtedy muszę dokładać stopę i nie trafiam stopy i to tylko pogarsza sytuację . jezeli nie zrobisz koncowki intra (co imo jest prostrze niz poczatek intra ) to miej na uwadze ze na koncu jest to samo tylko ze x2/3 wiecej ;] dlatego tam padalem ;x Cytuj
teddy 6 861 Opublikowano 26 lipca 2009 Opublikowano 26 lipca 2009 Wreszcie wpadła platyna. Zbierałem się do tego ze 2 miechy i poszło w końcu na spontanie. Ja bas, braciak gitara. Platinium artist w Rock Band 1. Tylko z Green Grass... były drobne problemy, ale i tak wszystkie piosenki za pierwszym razem pękły:D Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 26 lipca 2009 Opublikowano 26 lipca 2009 (edytowane) Ja czekam na Destroyera i będę to robił , kurdę, chciałbym zrobić to za wszystko za pierwszym podejściem, ale kurde no nie ma szans, z jednego, prostego powodu - Panic Attack, no (pipi)a, nie umiem tej końcówki intra zagrać, na całości się utrzymam, a końcówka - dupa w 9/10 przypadków, jak bdb mi pójdzie intro początek, to sobie gram bez stopy i czasem dotrzymam, a jak mam taką "se" sytuację to ciężko, wtedy muszę dokładać stopę i nie trafiam stopy i to tylko pogarsza sytuację . jezeli nie zrobisz koncowki intra (co imo jest prostrze niz poczatek intra ) to miej na uwadze ze na koncu jest to samo tylko ze x2/3 wiecej ;] dlatego tam padalem ;x Red, tam to jest luz, bo nie mam tak nisko rock meter, Panic Attack samemu już przeszedłem i wiem jak jest końcówka i ją spoko zagram, jeszcze zrobię tak, że nie będę używał overdrive, tylko w krytycznych momentach i myślę że jakoś to przejdę, tyle, że nigdy nie wiedzieć czemu tej końcówki intra nie mogę zaskoczyć ;O. Edytowane 26 lipca 2009 przez marcin0903 Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 26 lipca 2009 Opublikowano 26 lipca 2009 (edytowane) Nudziło mi się trochę dziś, Peace Sells 5*, dodam, że piosenki nie ruszałem od dawna bo się w(pipi)iłem na końcówkę, którą teraz jako tako zagrałem, za jakiś czas spróbuję zrobić coś koło 95%. No i One Step Closer, banał: Edytowane 26 lipca 2009 przez marcin0903 Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 26 lipca 2009 Opublikowano 26 lipca 2009 @up, a ja w "One Step Closer" nie umiem zagrać czegoś takiego: |B-B R R| gdzie te dwie niebieskie nutki są dosyć blisko siebie. Tak miałbym też FC A ja dzisiaj zrobiłem 98% i 5GS na "The Kill". Tych rolli na werblu tam się nie da zagrać i chui! Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 (edytowane) Zaprawdę, przeklinam pierdo.lone kur.wa w ch.uj (pipi).ane Visions, na których się pier.dolłem w 97%, przez co oczywiście straciłem szanse na calaka w Rock Band 2. Przylece do tej pierd.olonej ameryki i pozabijam całe Abnromality i ludzi z Harmonixu, że dali tak popie.rdoloną w trzy d.upy piosenkę do RB 2. Męczyłem się przez ponad 6h bez przerwy by mieć tysiaka, nawet chciałem się zesrać i zsikać w gacie byleby nie robić pauzy, ale nie kur.wa...Robię miesiąc przerwy od Cock Band 2 i potem ponownie robimy endlessa. aha, no tak, platynowy basista :franc: Edytowane 27 lipca 2009 przez Pelipe Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 Filip, cho za kilka dni ze mną robić setlistę, tak to będziemy siebie na wzajem bluzgać, że kogoś rozłączyło Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 Wreszcie Fight Fire with Fire na 5* Pozostało mi Dyer's Eve 4* i War Ensemble 4* zagrać na 5* i będzie max Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 Weź już się nie chwal, to nie jest fajne . A tak na poważnie to gratulacje, kurde za(pipi)iście ci idzie , wszystko 5* oprócz Dyers i War Ensemble - nieźle . Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 (edytowane) Nie ma mowy nie tykam tego gówna przez miesiąc. Kurde, to jakaś czarna magia była, Szatan zaczarował mi palce i zyebałem na 97 procencie -.-, normalnie to jak na 4* to robie... http://img407.imageshack.us/i/visions.jpg/ Edytowane 27 lipca 2009 przez Pelipe Cytuj
AdaSKo2211 1 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 Wszystko jest napisane w opisie filmiku :DDDDDD Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 Będę miał Destroyera też tak zrobię ; P, no (pipi)a już mnie szlag trafia jak mi ten pedał od IONa jeździ po podłodze , heh...mój rekord póki co 97%. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 Nie ma mowy nie tykam tego gówna przez miesiąc. Kurde, to jakaś czarna magia była, Szatan zaczarował mi palce i zyebałem na 97 procencie -.-, normalnie to jak na 4* to robie... http://img407.imageshack.us/i/visions.jpg/ Soczysty rodzyn Cytuj
AdaSKo2211 1 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 (edytowane) No tak ale ja mam tyle tych efsi że nie mogę już ich na youtubie zapisywać bo miejsca już nie ma na wpisywanie ;/ .i co ja mam teraz zrobić ? Edytowane 27 lipca 2009 przez AdaSKo2211 Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 28 lipca 2009 Opublikowano 28 lipca 2009 Adaś, już wiem po co jechałeś na XFD - żeby mieć co jeść! Fajnie Ci wyszło to "Łooot daaa faak?" Cytuj
AdaSKo2211 1 Opublikowano 28 lipca 2009 Opublikowano 28 lipca 2009 (edytowane) Siostra komuś zawineła na zakończeniu. I jeszcze jak pomogliśmy DJ-owi Pepe to dał nam standy z pgr4 i mogliśmy se wziąć plakaty z Halo 3 i ODST (mam ich z 70 bo powiedział że możemy wszystkie ) Edytowane 28 lipca 2009 przez AdaSKo2211 Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 28 lipca 2009 Opublikowano 28 lipca 2009 Siostra komuś zawineła na zakończeniu. I jeszcze jak pomogliśmy DJ-owi Pepe to dał nam standy z pgr4 i mogliśmy se wziąć plakaty z Halo 3 i ODST (mam ich z 70 bo powiedział że możemy wszystkie ) Coś mi podpowiada, że Twoja siostra musi mieć niezłe bufory... ja bym Ci nie dał 70 plakatów :E Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi