qb3k 946 Opublikowano 31 lipca 2009 Opublikowano 31 lipca 2009 NIE WYDAM!! Nie no, strasznie mi szkoda kasy na to. Wiem, że bawiłbym się świetnie, jednak cena zaporowa Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 31 lipca 2009 Opublikowano 31 lipca 2009 haha, a ja pamiętam jeszcze nie dawno jak marcina musiałem overdrivem ratować Ładnie Adaś. (pipi)j xD - niedawno! Teraz już to z palcem robię bez żadnych obsranych Overdriveów :PP Ufff... wreszcie wpadło Blinded By Fear, po Filmikach na YouTube myślałem, że zrobię spoko na tym 5*, ale to leci w rzeczywistości tak kilka razy szybciej niż na YT, ręce prawie mi odpadły, to jest przegięte Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 31 lipca 2009 Opublikowano 31 lipca 2009 Dyer's ładnie. Death Magnetic nie mam, więc nie wiem jak ta pierwsza leci, a sprawdzać mi się nie chce Kawałek znam i na trudny się nie wydaje. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 31 lipca 2009 Opublikowano 31 lipca 2009 (edytowane) Teraz dopiero znalazłem sposób na tą piosenkę. Inaczej palce ustawiam i piosenka jest od razu łatwiejsza Bojan, Suicide and Redemption nie jest trudny. Obydwie wersje zostały tylko rozdzielone na solówki, jedna Jamesa, druga Kirka. Najtrudniejsza piosenka ze wszystkich to wciąż War Ensemble. Nie chodzi o to, że mam tylko 4 gwiazdki. Ciężko jest mi utrzymać note strike na wysokim poziomie. Muszę się nauczyć wersów z nutkami ustawionymi: 3G, pojedyncza nutka, 3G, pojedyncza. Tego nie kumam - mimo, że mam HyperSpeed na 3 nie mogę nic na to poradzić. Musze poćwiczyć to. Jeszcze tylko War Ensemble... Edytowane 31 lipca 2009 przez Fisiu Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 1 sierpnia 2009 Opublikowano 1 sierpnia 2009 Fistach nam wsiąkł na dobre w GH Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 1 sierpnia 2009 Opublikowano 1 sierpnia 2009 Teraz dopiero znalazłem sposób na tą piosenkę. Inaczej palce ustawiam i piosenka jest od razu łatwiejsza Bojan, Suicide and Redemption nie jest trudny. Obydwie wersje zostały tylko rozdzielone na solówki, jedna Jamesa, druga Kirka. Najtrudniejsza piosenka ze wszystkich to wciąż War Ensemble. Nie chodzi o to, że mam tylko 4 gwiazdki. Ciężko jest mi utrzymać note strike na wysokim poziomie. Muszę się nauczyć wersów z nutkami ustawionymi: 3G, pojedyncza nutka, 3G, pojedyncza. Tego nie kumam - mimo, że mam HyperSpeed na 3 nie mogę nic na to poradzić. Musze poćwiczyć to. Jeszcze tylko War Ensemble... War Ensemble najlepsze jest na basie \m/ czysta napierdalaka ;] Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 2 sierpnia 2009 Opublikowano 2 sierpnia 2009 Ludzie, słuchajcie, ktoś tu mówił że Behemoth na perce jest nie do zagrania ? Jutro jak mi się uda to zrobię fotkę na dowód ze przeszedłem. Dziś odpadłem na 91%, na głupich drum rollach które są proste, najgorsze są te blasty, reszta banalna, stopa, nawet ta gdzie pomiedzy wcinaja nutki . Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 2 sierpnia 2009 Opublikowano 2 sierpnia 2009 Byłby ktoś chętny na tutorial intro do TTFAF? Jest dość łatwo moim sposobem i wcale nie chodzi o granie na 100% Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 2 sierpnia 2009 Opublikowano 2 sierpnia 2009 Trzymasz cały czas zielony, a drugą ręką tapujesz? Nic nowego Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 2 sierpnia 2009 Opublikowano 2 sierpnia 2009 Trzymasz cały czas zielony, a drugą ręką tapujesz? Nic nowego E, nie. Mówię przecież, że to nie sposób na 100%. Chyba, że masz kosmos rękę, no to ok. Cytuj
s1ntex 0 Opublikowano 3 sierpnia 2009 Opublikowano 3 sierpnia 2009 Zależy czy mówisz o SH czy o GH3, jak o SH to nie ma nic prostszego jak wskazujący prawej ręki trzymasz non stop zielony, a lewymi palcami grasz pozostałe nutki. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 3 sierpnia 2009 Opublikowano 3 sierpnia 2009 Ludzie, słuchajcie, ktoś tu mówił że Behemoth na perce jest nie do zagrania ? Jutro jak mi się uda to zrobię fotkę na dowód ze przeszedłem. Dziś odpadłem na 91%, na głupich drum rollach które są proste, najgorsze są te blasty, reszta banalna, stopa, nawet ta gdzie pomiedzy wcinaja nutki . Dobra, a poprosisz mnie tylko o trzymanie overdrive'a. WAŁA! Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 3 sierpnia 2009 Opublikowano 3 sierpnia 2009 Samemu to potrafię zrobić, ale: - muszę zdobyć dwa pierwsze overdrive'y i dobrze by było, żeby i trzeci, potem muszę dobrze zrobić 2 pierwsze blasty i trzeci jakoś wytrzymam, potem nie pomylić się na kolejnych blastach, ale tu juz mam overdrive, a potem chwila luzu, no i trzy blasty z rzędu, jak wytrzymam to jest ekstra, potem tylko nie mogę się pomylić na obsranych drum rollach i po sprawie . Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 3 sierpnia 2009 Opublikowano 3 sierpnia 2009 Zależy czy mówisz o SH czy o GH3, jak o SH to nie ma nic prostszego jak wskazujący prawej ręki trzymasz non stop zielony, a lewymi palcami grasz pozostałe nutki. O GH3, nie jestem piratem :E Cytuj
AdaSKo2211 1 Opublikowano 3 sierpnia 2009 Opublikowano 3 sierpnia 2009 Nie musisz być piratem bo SH jest w sklepach w Polsce (co prawda na 360 i na PS3 cena wynosi 329zł za sztukę w empiku) BTW: A może ktoś mnie za sponsorować bo chciał bym mieć w końcu mayhem pack :lol3: Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 9 sierpnia 2009 Opublikowano 9 sierpnia 2009 4 i 1/4* Panic Attack - już robię to tak 2/3x , tylko wkurza mnie końcówka intra, bo czasem po prostu się pomylę w środku jakoś i nie umiem potem sobie poradzić, żeby znów wejść w rytm i odpadam ;p Cytuj
s1ntex 0 Opublikowano 9 sierpnia 2009 Opublikowano 9 sierpnia 2009 Jak będziesz miał 4 i 3/15* gwiazdki to daj screena! Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 9 sierpnia 2009 Opublikowano 9 sierpnia 2009 No Andrzej, nie bądź złośliwy. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Opublikowano 10 sierpnia 2009 Jak będziesz miał 4 i 3/15* gwiazdki to daj screena! Je.błem. Cytuj
s1ntex 0 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Zaopatrzyłem w takie cacko: http://xbox360.ign.com/objects/143/14327525.html Mam nadzieję, że walnę GS na każdym instrumencie oprócz wokalu. Ale na perce pewnie nie dam rady. Bu Cytuj
AdaSKo2211 1 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Opublikowano 11 sierpnia 2009 A od kiedy to jest w europie?? Myślałem że to tylko w USiA ;/ Ja też chcę Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Opublikowano 11 sierpnia 2009 "Holiday in Cambodia" jest szczerze przeje.bane na perce. Cytuj
s1ntex 0 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Opublikowano 11 sierpnia 2009 (pipi), co za (pipi)e, napisali, że PAL, a NTSC i masz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi