Opublikowano 3 października 200915 l No ja liczę na wybaczenie, bo osobiście ci wybaczam Blood Raining Edytowane 3 października 200915 l przez marcin0903
Opublikowano 3 października 200915 l That's What You Get - 5* Alive - 4* Colony of Birchmen - 4* Almost Easy - 4* Souls of Black - 4* Expert perka c'nie
Opublikowano 3 października 200915 l o a propo ScoreHero to dam swoje :potter: http://rockband.scorehero.com/manage_scores.php?game=2&platform=2&size=1&team=0&group=3&diff=4&vox=solo parę wyników jest nieuzupełnionych i są stare ale Edytowane 3 października 200915 l przez AdaSKo2211
Opublikowano 4 października 200915 l Załóż konto na ScoreHero. Aby nie było nieporozumień. To dla Marcina
Opublikowano 4 października 200915 l Oj dzięki! już chciałem spytać na (pipi)a ci SH skoro na SH są osoby które robią gold starsy na what a horrible night ;P
Opublikowano 4 października 200915 l Powiem krótko - dobijają mnie ludzie, którzy opierają CAŁY swój post na demotywatorze, który tym bardziej nie pasuje do sytuacji.
Opublikowano 4 października 200915 l Dzięki za zobrazowanie Keymaker. ; ) A żeby nie było OT, ee.. hm, przeszedłem piosenkę w performance mode.
Opublikowano 17 października 200915 l Powinieneś do swoich osiagnięć dodać "Kradzież gry dwa miesiące przed premierą !!11".
Opublikowano 17 października 200915 l Słucham? Nie wiem o co Ci chodzi, Rb2 mam oryginalne . Chyba, że chodzi Ci o VH, to owszem bo w(pipi)ia mnie, że chcę kupić grę, a tu jeszcze nigdzie jej dostać nie można .
Opublikowano 17 października 200915 l "Jestem złodziejem, kradnę gitar hiroły Jestem złodziejem - gitarhirołowym !"
Opublikowano 17 października 200915 l Hah.. tak akurat każdy powinien robić (tzn. kraść gitar hiroły), bo to co Activision razem z Red Octane z tą serią robi to się w pale nie mieści
Opublikowano 18 października 200915 l FC u pana Sradasko2211 -Yellow Submarine (TB:RB) -Say it aint so -Coś jeszcze I 2 rzeczy których nie powiem bo może za 3 lata wrzucę filmik na yutjuba z FC
Opublikowano 18 października 200915 l FC to dopiero w Lucidzie porobimy Ja dziś nareszcie zacząłem rozku.rwiać album "Peace Sells...". Expert, odpowiednia kalibracja, hyperspeed i DAJ KAMIENIA !!!