Opublikowano 17 grudnia 200915 l Dziękuję za wsparcie w tych trudnych chwilach :*! BTW. miałem trochę farta, bo nie zdobyłem overdrive'a na kilku łatwych partiach, za to zdobyłem je, na tych trudniejszych
Opublikowano 17 grudnia 200915 l Na początku wywnioskowałem z Twojej wypowiedzi, że to sighttread :o Nie ma good jobu.
Opublikowano 18 grudnia 200915 l Marcin próbował przejść tą piosenkę już w wakacje, ale mu się nie udało Ciekawe jak wyglądał po przejściu tej piosenki
Opublikowano 20 grudnia 200915 l Adaś weź jakąś piosenkę całą nagraj i będzie git, masz moze Aesthetic of Hate?
Opublikowano 26 grudnia 200915 l Wybrałeś najłatwiejszą piosenkę z MP, ona nie jest trudna (oprócz podwójnej stopy).
Opublikowano 26 grudnia 200915 l Pamiętam Adasia, jak grał u mnie Behemotha Jaki to ja miałem arbuz na ustach patrząc, jak ten pop.ierdala ile fabryka dała Nie miał czasu pocierać dłoniami nawet !!!