Fisiu 4 Opublikowano 16 marca 2009 Opublikowano 16 marca 2009 (edytowane) Co sie śmiejesz, polubiłem grać na plastikowej gitarze Co prawda dalej nie jestem w stanie poradzić sobie z ostatnim setem piosenek w GH III, ale mam około 14 piosenek zagranych na 5* :-) (mowa o expert) Edytowane 16 marca 2009 przez Fisiu Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 16 marca 2009 Opublikowano 16 marca 2009 (edytowane) O wszystkim Fisiu świadczy sig - metal xD A tak poważniej to nadal nie mogę zagrać tego Don't fear the reaper ale to kwestia czasu bo piosenkę i układ nutek na expercie na drumsach znam niemalże na pamięć Edytowane 16 marca 2009 przez marcin0903 Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 16 marca 2009 Opublikowano 16 marca 2009 Co sie śmiejesz, polubiłem grać na plastikowej gitarze Co prawda dalej nie jestem w stanie poradzić sobie z ostatnim setem piosenek w GH III, ale mam około 14 piosenek zagranych na 5* :-) (mowa o expert) To zmień ten chu.jowy avatar. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 17 marca 2009 Opublikowano 17 marca 2009 (edytowane) Co sie śmiejesz, polubiłem grać na plastikowej gitarze Co prawda dalej nie jestem w stanie poradzić sobie z ostatnim setem piosenek w GH III, ale mam około 14 piosenek zagranych na 5* :-) (mowa o expert) To zmień ten chu.jowy avatar. Okej, momencik... EDIT: Już :E PS. Jest jakaś długa, nie trudna piosenka? Chodzi oczywiście o achievement za punkty. Potrzebuje go na GH II, jak i GH III. W GH III nie zagram Metallici na expercie, więc odpada Edytowane 17 marca 2009 przez Fisiu Cytuj
DeadFish 0 Opublikowano 17 marca 2009 Opublikowano 17 marca 2009 Bez DLC to niestety One jest najłatwiejszy (500k). Pozostaje ściągnąć Ernsten Was Wir Saen albo Death Magnetic. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 17 marca 2009 Opublikowano 17 marca 2009 (edytowane) No tak się zastanawiam nad tym Death Magnetic, tylko że ja dalej kalecze na expercie ostatni set. Żadnej piosenki nie jest w stanie zagrać. Odpadam w pierwszy sekundach :E DeathMagnetic jak ściągne do GH III to będzie działać z GH:M? :> :o 1400MSP na sam deathmagnetic, drogie to... Edytowane 17 marca 2009 przez Fisiu Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 17 marca 2009 Opublikowano 17 marca 2009 DeathMagnetic jak ściągne do GH III to będzie działać z GH:M? :> :o 1400MSP na sam deathmagnetic, drogie to... Tak będzie. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 17 marca 2009 Opublikowano 17 marca 2009 (edytowane) Przesłucham płyte na wrzucie i jak mi się spodoba, to M$ dostanie ode mnie 1400MSP w Waszych opiniach warto? Jednak wychodzi 140 MSP za jedną piosenkę, co jest w miarę dobrym dealem. Z tego co wyczytałem na wikipedii, my (xboxowcy) dostaniemy w GH:M jeden kawałek z Death Magnetic (all nightmare long). Resztę trzeba dokupić. Zaś platformy nie wspierające DLC dostaną kilka piosenek gratis - no ku... Edytowane 17 marca 2009 przez Fisiu Cytuj
s1ntex 0 Opublikowano 17 marca 2009 Opublikowano 17 marca 2009 No to sprzedaj xbox'a, kup WII. Nie ma problemu. Cytuj
DeadFish 0 Opublikowano 17 marca 2009 Opublikowano 17 marca 2009 Albo PS2 ;p Death Magnetic warte swojej ceny. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 17 marca 2009 Opublikowano 17 marca 2009 W porównaniu ze średnią ceną całego albumu w RB, czyli 1600MSP, to Death Magnetic wcale nie jest takie drogie No i wiadomo, że kawałki na bank wymagające i przyjemne dla ucha. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 17 marca 2009 Opublikowano 17 marca 2009 Co sie śmiejesz, polubiłem grać na plastikowej gitarze Co prawda dalej nie jestem w stanie poradzić sobie z ostatnim setem piosenek w GH III, ale mam około 14 piosenek zagranych na 5* :-) (mowa o expert) To zmień ten chu.jowy avatar. Okej, momencik... EDIT: Już :E HAHAHA ! Dżejms w negatywie xDD! Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 17 marca 2009 Opublikowano 17 marca 2009 (edytowane) Zakupiłem Death Magnetic... ale nie jest różowo. Downloading staje na 1% i stoi... Grać na Gearsach bez problemu mogę, żadnych lagów. Skype na PC działa (jedno i to samo łącze dzielone switchem). Jakieś porady? Już próbowałem pobierać ponownie - nie chce to pobieranie ruszyć dupy! @Pelipe :E @S1ntex. Imo jest to próba wyciągnięcia kasy, no cóż - skuteczna jak widać Tak jak prosiłeś, S1ntex! ) Edytowane 18 marca 2009 przez Fisiu Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 Hej! Nie ma w Demie Metallici opcji grania na dwóch na gitarze? Mogłem tylko na gitarze + headset podpięty do pada. I jeden grał, drugi śpiewał - fajnie jest posłuchać, jak ktoś nie zna angielskiego i próbuje śpiewać xD Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 Ma ktoś pomysł jak wzmocnić strumbara w Les Paulu z GH3? Strasznie lekko mi "lata" Lubię jak porządnie cyka Cytuj
DeadFish 0 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 Jak chcesz, to dzisiaj wystawiam na allegro niemalże nowego les paula ;p Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 Jak pobić Lou na Hardzie? Zebranie 3 ataków i walnięcie na jakimś większym solo da radę? Cytuj
w07t3k 0 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 Tak. Tylko zbierz porządne ataki. Jeśli nie zadziała od razu, to zbieraj kolejne bronie, których jest pod dostatkiem na jego solówkach. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 To, że pokonałem go tylko raz, nie znaczy że nie mogę się wyrazić swojego zdania :] Powiem szczerze, że ja musiałem dotrzeć do takiego momentu, gdzie jest sporo tych mocy. To jest gdzieś w połowie piosenki, musimy mieć jeden attack (może być chyba nawet broken string), i wtedy jest tak, że my zbieramy moc, atakujemy, zbieramy moc, atakujemy. Tych mocy tam jest tyle, że Lou po prostu pada. Obejrzyj jakiś dłuższy filmik bez cheatów, tylko na HARD bo jest sposób banalny jak pokonać go na expert Cytuj
w07t3k 0 Opublikowano 23 marca 2009 Opublikowano 23 marca 2009 To znajdź jeszcze jakiś sposób, żeby przebić się przez Raining Blood na expercie albo właściwie przez mosh 1. :F Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 23 marca 2009 Opublikowano 23 marca 2009 (edytowane) Tego nie przeszedłem. Żadnej piosenki z ostatniego setu nie przeszedłem. Metallica - One: solówka dla mnie nie do przejścia, po prostu nie potrafię ręki drugiej na gryf przenieść... Raining Blood: Mosh... W jednej piosence już po 10% odpadam, zwariowane :E Edytowane 23 marca 2009 przez Fisiu Cytuj
rafal_roma 1 Opublikowano 23 marca 2009 Opublikowano 23 marca 2009 Na prawdę nie ma żadnej rady na te cholerne "wężyki" ? One mnie wykończą...Dzisiaj 6 prób Green Grass And High Tides i praktycznie zawsze 80% [wtedy pojawia się pierwszy "wężyk"]...ehh. Cytuj
Zimol 85 Opublikowano 23 marca 2009 Opublikowano 23 marca 2009 (edytowane) Na prawdę nie ma żadnej rady na te cholerne "wężyki" ? One mnie wykończą...Dzisiaj 6 prób Green Grass And High Tides i praktycznie zawsze 80% [wtedy pojawia się pierwszy "wężyk"]...ehh. Najlepiej włącz sobie samo solo w practice i je tłucz do upadłego:). Nie będziesz męczył się tyle minut by dojść do niego i znowu spróbować A jak zauważysz, że niektóre momenty lepiej chodzą to wrzuć na pełną piosenkę. chodzi Ci zapewne o nutki które idą /\/\/\/\/\/\ <-- w ten sposób. Nie ma na nich rady, musisz masterować HOPO, inna piosenka gdzie takie coś jest to jakże często porównywany z Green Grassem "Freebird" Lynyrd Skynyrd. Polecam "kisić" Overdrive'a do tego momentu i chociaż wykonywać Hammer Offy jeśli nie umiesz naprzemiennie + próbować wrócić czasami. Powinnieneś przetrwać z pełnym Overdrivem. Jeśli nie to jeszcze nie ta liga i ewentualnie dużo gry w practice powinno pomóc. Dla wszystkich z problemami przy trudnych HO PO polecam "Less Talk More Rokk" Freezepopu z GH2 (w bonusach). Jak to mówi Pafeu "rozkurf trening HOPO" Edytowane 23 marca 2009 przez Zimol Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 23 marca 2009 Opublikowano 23 marca 2009 Ja dzisiaj widziałem fajną piosenkę właśnie z HOPO. Jest do kupienia w sklepiku GH3, za pare H podam tytuł :] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi