Skocz do zawartości

Pytania różne i różniste

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Panowie, co sądzicie o perce z GH:WT?

Wygląda dziecinnie.

EOT

Wszedłbyś kiedyś online i pograł ze mną w RB1 :rolleyes:

Dokładnie, ponoć do RB ta perka to (pipi)nia

Wiesz Marcin, ponoć to gitara od WT jest świetna, a póki co - crap...

Edytowane przez Fisiu
Opublikowano

Mojego kumpla gitarka od WT dzialala dobrze przez kilka godzin od daty zakupu. Struna nie reagowala na wszyskto. Po wymienieniu na nowa dostał gitarke ktora zaczela skrzypiec, jednak juz sie wyrobila i chodzi dobrze ; )

Opublikowano
no dzięki za wyjaśnienie. to wychodzi na to, że ja to stosuję, tylko nazwy nie tej znałem wcześniej. Więc hammer-on i HOPO to to samo.

Hammer-on i Pull-off ...Przejrzyj trening czym się różnią.

A co ty mi tu z pull-offem wyskakujesz? Ja od zarania dziejów wiem, czym to się różni. Chodziło mi o podobieństwo między hammer-on i HO-PO.

Opublikowano
Jak myślicie, da radę się to naprawić http://allegro.pl/item607002793_perkusja_d...nd_od_1_zl.html ? Niby user pisze, że tak, ale chce jeszcze się upewnić, bo kumpel interesuje się tą aukcją.

Na pewno się da naprawić. Na YT jest trochę filmów z sposobami naprawienia czerwonego "bębna". Ewentualnie można by się bawić w wysyłanie na gwarancję.

Pytanie ode mnie:

Co wybrać GH:WT Band, czy RB1 instrument bundle? Bo potrzebuje reszty instrumentów i nie mogę się zdecydować ...

Opublikowano

Hah, ION"a może kiedyś, nie ma sensu grać na takim sprzęcia na easy/medium.

No to decyzja zapadła, na wakacje kupuje GH:WT band - przy okazji będę miał wtedy na spylenie GH:WT grę, nówka oczywiście za 100 zł mogę sprzedać. Jak ktoś chętny już teraz to zarezerwuję ; )