Skocz do zawartości

Pytania różne i różniste

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przepraszam czy Roadie Pedal naprawdę kosztuje 40-50 USD? Aż mi się nie chce wierzyć, że mogę go mieć mieszcząc się w 300zł razem z wysyłką do Polski :slinotok:

Drugie pytanie: chce ktoś metalową nakładkę na pedał razem z wkrętami? Wezmę za to symboliczną kwotę raczej :) I wyślę razem z plastikiem bo mi się nie chce odkręcać.

Opublikowano (edytowane)
Jakas babeczka kupila synowi ,jakis smarkacz tak czy owak.

Lol, miałem nadzieję, że np. Adaśko to bym odkupił od niego Roadie :D

Pytanko: czy ION jest naprawdę tak zaje.bisty że warto dać ten 1k czy pozostać przy standardowym drumsecie jeno sprowadzić sobie Roadie Pedal z US?

Edytowane przez qb3k
Opublikowano

Pograłem tydzień na IONie jak miałem jeszcze dwa sety, (ION i ten z RB2) i jak zagrałem sobie piosenkę na tym starym secie, to wtedy zrozumiałem jaka jest różnica między tym, a IONem. A sam Roadie jeśli jest taki sam jak ta stopa w IONie to nie jest najlepszym wyborem, IMO wolałbym sobie dozbierać trochę i kupić Destroyera :).

pzdr

Opublikowano (edytowane)

Roadie z wysyłką ze Stanów z je.baja kosztuje ~250zł, Destroyer ok. 500. To już wolałbym kupić IONa niż mieć Destroyera z setem z RB. I wg moich wyszukiwań to Roadie to jest to samo co w IONie (taki "płomień" metalowy na górnej części). No właśnie ION-owcy, jak oceniacie sam pedał? W necie go wychwalają, mówią, że bardzo łatwo się wciska (co mnie osobiście nie zachęca), jest stabilny i zaje.biście porządnie wykonany. Podoba mi się też kliknięcie przy wciśnięciu, bo przynajmniej wiadomo, czy aby na pewno się dobrze nacisnęło i pretensje można mieć tylko do siebie jak coś ;)

Edytowane przez qb3k
Opublikowano

U mnie tylko raz przyszedł sąsiad dzień po tym jak z kumplami do drugiej w nocy napie.rdalaliśmy na max głośności :D Mam dywan, jakoś przeżyją suki z dołu!

Opublikowano

nawet dywan nie pomoze przy roadim. Tak jak adasko mowi, jak go zle wcisniesz to jest strasznie glosny a i tak sasiedzi z dolu beda sie skarzyc na napie.rdalanie. na szczescie moja sasiadka z dolu spi tylko w tym pokoju wiec caly dzien moge napierdalac, nie moge jedynie grac w nocy ( chociaz pewnie bym reszte sasiadow pobudzil bo gram zazwyczaj dosc glosno ; ) .