Opublikowano 20 czerwca 200915 l Podobno w GH:M jest jakiś freestyle mode - możliwość grania piosenek na perkusji freestylując korzystając z dźwięków perkusji z danej pioseni. Gdzie to dokładnie jest? Czy w ogóle istnieje? Szukałem i nie mogę znaleźć.
Opublikowano 22 czerwca 200915 l Nie DLC tylko jakiś tam co dali Ci do pudełka w zamian za nie piracenie , taki ot co bonus.
Opublikowano 22 czerwca 200915 l Nie DLC tylko jakiś tam co dali Ci do pudełka w zamian za nie piracenie , taki ot co bonus. nie tyle za nie piracenie co raczej za nie kupowanie uzywanej gry jednak piosenki raczej takie nie bardzo
Opublikowano 23 czerwca 200915 l No i ja mam racje ... ma rację . A kto powiedział Chocko, że songi są (pipi)owe?
Opublikowano 26 czerwca 200915 l Strummer w mojej gitarce (X-Plorer) ledwo zipie... Chciałbym rozkręcić i coś może pokombinować. Ktoś już podejmował się takiej operacji leczenia strummera? Edytowane 26 czerwca 200915 l przez Bojan_Zaw
Opublikowano 26 czerwca 200915 l Gitara z jakiej części? Jak World Tour to na gwarancje odsyłaj. Pytanie ode mnie: Warto wydać 200 zł na Guitar Hero Smash Hits?
Opublikowano 26 czerwca 200915 l X-Plorer z GH2. A co do twojego pytania: w sumie warto. Kawałki fajne są no
Opublikowano 26 czerwca 200915 l Jak explorer i nie na gwarancji to możesz rozkręcić i patrzeć co i jak, ale raczej gitarka do wymiany. Nie wiem jak ty grałeś, że zajechałeś najwytrzymalszą gitarę. : )
Opublikowano 26 czerwca 200915 l Ona już trochę ma ;p Wiesz, granie hardkorów nonstop robi swoje z gitarą xD
Opublikowano 26 czerwca 200915 l Smash Hits- dla fanów GH2 to będzie raj, gdyż jest tam najwięcej piosenek właśnie z tej części. Gra ogólnie dobra, jednak imo aż 200zł nie warta.
Opublikowano 26 czerwca 200915 l Nie warta, nie warta, ja czekam już na zapowiedź SH2. Edytowane 26 czerwca 200915 l przez s1ntex
Opublikowano 26 czerwca 200915 l Smash Hits- dla fanów GH2 to będzie raj, gdyż jest tam najwięcej piosenek właśnie z tej części. Gra ogólnie dobra, jednak imo aż 200zł nie warta. to dlaczego ją kupiłeś? hehe
Opublikowano 27 czerwca 200915 l Smash Hits- dla fanów GH2 to będzie raj, gdyż jest tam najwięcej piosenek właśnie z tej części. Gra ogólnie dobra, jednak imo aż 200zł nie warta. to dlaczego ją kupiłeś? hehe Bo jak to mówisz- mi tata kupuje. Więc mi nie zależy
Opublikowano 28 czerwca 200915 l Jest problem. Nie mam czym rozpuścić naklejek na gitarze po poprzednim właścicielu. Boję się o plastik, z którego jest wykonana gitara, zmywacz chyba za silny jest? Edytowane 28 czerwca 200915 l przez Fisiu
Opublikowano 28 czerwca 200915 l Tam się nic nie przepali w środku? Nie pomyślałem o suszarce, zaraz sprawdzę.