Skocz do zawartości

Pytania różne i różniste

Featured Replies

Opublikowano

Podobno w GH:M jest jakiś freestyle mode - możliwość grania piosenek na perkusji freestylując korzystając z dźwięków perkusji z danej pioseni. Gdzie to dokładnie jest? Czy w ogóle istnieje? Szukałem i nie mogę znaleźć.

• Odpowiedzi 715
  • Wyświetleń 43,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Nie Butcher, tylko Keymaker poczynił artykuł ;]

• Tez jestem laikiem, ale wiedz, ze w PE168 (sierpien 2011) Butcher popelnil artykul o serii GH z porownaniem kolejnych czesci. Podobno III i WoR najlepsze.

• No. Ogolnie to mam zamiar w niedalekiej przyszlosci nagrywac filmiki na youtubca w stylu azuriego i innych wymiataczy. Zrobilem 2 filmiki na ktorych robie fc ale co z tego skoro chuia widac.  

Opublikowano
Nie DLC tylko jakiś tam co dali Ci do pudełka w zamian za nie piracenie :P, taki ot co bonus.

nie tyle za nie piracenie co raczej za nie kupowanie uzywanej gry

jednak piosenki raczej takie nie bardzo

Opublikowano
jednak piosenki raczej takie nie bardzo

On.

Opublikowano

Strummer w mojej gitarce (X-Plorer) ledwo zipie... Chciałbym rozkręcić i coś może pokombinować. Ktoś już podejmował się takiej operacji leczenia strummera?

Edytowane przez Bojan_Zaw

Opublikowano

Gitara z jakiej części? Jak World Tour to na gwarancje odsyłaj.

Pytanie ode mnie: Warto wydać 200 zł na Guitar Hero Smash Hits?

Opublikowano

Jak explorer i nie na gwarancji to możesz rozkręcić i patrzeć co i jak, ale raczej gitarka do wymiany. Nie wiem jak ty grałeś, że zajechałeś najwytrzymalszą gitarę. : )

Opublikowano

Smash Hits- dla fanów GH2 to będzie raj, gdyż jest tam najwięcej piosenek właśnie z tej części. Gra ogólnie dobra, jednak imo aż 200zł nie warta.

Opublikowano

Nie warta, nie warta, ja czekam już na zapowiedź SH2.

Edytowane przez s1ntex

Opublikowano
Smash Hits- dla fanów GH2 to będzie raj, gdyż jest tam najwięcej piosenek właśnie z tej części. Gra ogólnie dobra, jednak imo aż 200zł nie warta.

to dlaczego ją kupiłeś?

hehe

Opublikowano

to dlaczego ją kupiłeś?

hehe

Bo jak to mówisz- mi tata kupuje. Więc mi nie zależy :)

Opublikowano

Jest problem.

Nie mam czym rozpuścić naklejek na gitarze po poprzednim właścicielu. Boję się o plastik, z którego jest wykonana gitara, zmywacz chyba za silny jest?

Edytowane przez Fisiu

Opublikowano

Tam się nic nie przepali w środku? Nie pomyślałem o suszarce, zaraz sprawdzę.