Skocz do zawartości

Pytania różne i różniste

Featured Replies

Opublikowano

Za jedną piosenkę 160 mps, 2 dolary /2euro - 6,5 zotego u nas.

• Odpowiedzi 715
  • Wyświetleń 43,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Nie Butcher, tylko Keymaker poczynił artykuł ;]

• Tez jestem laikiem, ale wiedz, ze w PE168 (sierpien 2011) Butcher popelnil artykul o serii GH z porownaniem kolejnych czesci. Podobno III i WoR najlepsze.

• No. Ogolnie to mam zamiar w niedalekiej przyszlosci nagrywac filmiki na youtubca w stylu azuriego i innych wymiataczy. Zrobilem 2 filmiki na ktorych robie fc ale co z tego skoro chuia widac.  

Opublikowano

Paczki zazwyczaj mają taką cenę, że wychodzi jedna piosenka w paczce za darmo, jakbyś chciał kupować kazda piosenkę osobno za 160.

Opublikowano

No to super. Bo tak patrze, że jest tu dość spora ekipa do grania to chyba posprzedaje instrumenty na PS3 i kupie wcześniej xboxa. ;) Na PS3 to pozostają niestety w głównej mierze randomy.

Edytowane przez jamaniek

Opublikowano

No raczej, ekipę do grania na X360 znajdziesz bez problemów.

Opublikowano

Próbowałem wszystkiego - trzech kart kredytowych, PS Storów UK, GER & FRA i nic :/ Nie da się kupić kawałków do Rock Banda. Pozostaje czekać na wprowadzenie PS Network Cardów, wysłanie kasy kuzynowi w UK i czekanie na smsa z kodami. Kombinowania jak za kamuny <_<

Opublikowano

Piszcie na PSN Kacper20 - pogramy. Mogę grać prawie wszystkie utwory na expert. Nie zagrałem chyba tylko Visions. Mam spore DLC.

Opublikowano

Dobra, kupiłem sobie GH5 w ramach wstępu (potem pewnie RB2). Ogólnie jest miło. Ognisko, chłopak z gitarą ;) ale wkurzają mnie dwie rzeczy. Moje drewniane paluchy (starość nie radość) ale na to nic nie poradzę i sama gitara. Mam wrażenie, że co jakiś czas struna sama gra (pomijam fakt, że skrzypi niemiłosiernie) ale jest jak by nadwrażliwa i potrafi nieco opaść co oczywiście jest wychwytywane przez grę. Nie wiem czy dać jej trochę czasu na "rozgrzanie się" czy pechowo trafiłem na pieprzniętą gitarę?

Opublikowano

Jest do Lipsa aktualizacja żeby działał mikrofon z Rb albo Gh, bo nie wiem czy opłaca mi się w ogóle się nią interesować?

Opublikowano

Mikrofony z LIPS'a działają tylko z TB:RB. Obiecywali poprawkę, a ni uja.

Opublikowano

Ale czy żeby grać w Lipsa trzeba mieć mikro z Lipsa czy wystarczy z np. Rock Banda albo GH?

Opublikowano

Dobra, kupiłem sobie GH5 w ramach wstępu (potem pewnie RB2). Ogólnie jest miło. Ognisko, chłopak z gitarą ;) ale wkurzają mnie dwie rzeczy. Moje drewniane paluchy (starość nie radość) ale na to nic nie poradzę i sama gitara. Mam wrażenie, że co jakiś czas struna sama gra (pomijam fakt, że skrzypi niemiłosiernie) ale jest jak by nadwrażliwa i potrafi nieco opaść co oczywiście jest wychwytywane przez grę. Nie wiem czy dać jej trochę czasu na "rozgrzanie się" czy pechowo trafiłem na pieprzniętą gitarę?

Mi ak samo gitara od Guitar hero 5 czasami sama bez naciskania w grze psuje combo, można o jakos odmienic? Albo naprawić? Bo normalnie sie wkurze ;/

Opublikowano

Ślijcie na gwarancje. (A myślałem, że nie wyprodukują znów syfiastego sprzętu). Jak odeślą wam sprawną to opchnijcie i uzbroicie się w Les Paula z GH3.

Opublikowano

W sumie jak na razie cisza i spokój więc może jednak trzeba było ją rozruszać. Potestuję przez tydzień i powrócą przypadłości to na reklamację poleci.

Opublikowano

Jak do uja pana zagrać Foreplay na drumsach?!?!

e: weszło (pipi), teraz tylko Run to the Hills ^^

Edytowane przez qb3k

Opublikowano

Foreplay jest łatwy, lewą ręką łupiesz czerwone na intrze, a prawą reszte, albo ja robię, że po prostu prawa, lewa czerwone, a potem prawą reszte. RttH jest banalne skoro zagrałeś Everlonga ;).

Opublikowano

Dźwięk łamał regulamin YT więc musiał ją podmienić.

Opublikowano

To nie o to chodzi, że następca, po prostu inny pedał od Dixona, zrobiony na Rock Bandowy, jeszcze jeśli jakiś inny istnieje od Dixona co jest prawdopodobne, można go zmodyfikować i na tej samej zasadzie nazwać 3.0 ;)