Fisiu 4 Opublikowano 2 stycznia 2010 Opublikowano 2 stycznia 2010 Fisiu, wysyłam Ci kuriera z nowym Elitkiem, jak tylko wytłumaczysz mi, co to kontrolery na WIFI i jaki to ma związek z LP. I poproszę oczywiście uzasadnienie wypowiedzi Za(pipi)iście. Nie widziałem, żeby PS2 miało kontrolery bezprzewodowe, chyba że jakieś przelotki czy coś. Ale to i tak nie przejdzie na Xboxie bo Xbox ma dedykowane akcesoria. A jaki to ma związek z Linkin Parkiem - nie wiem. Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 2 stycznia 2010 Opublikowano 2 stycznia 2010 kontrolery na wifi wpis xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 2 stycznia 2010 Opublikowano 2 stycznia 2010 (edytowane) Myślę, że wszystkie teorie spiskowe teraz mają już wyjaśnienie. Rządy największych światowych mocarstw kierują światem przy pomocy... KONTROLERÓW NA WIFI Edytowane 2 stycznia 2010 przez qb3k Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 2 stycznia 2010 Opublikowano 2 stycznia 2010 Może i jestem zjarany, ale rozkminić tego nie moge. Kontroler = gitara, wifi - bezprzewodowa. yyy, co? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 2 stycznia 2010 Opublikowano 2 stycznia 2010 ona by była na wifi, jakby się łączyła z internetem Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 2 stycznia 2010 Opublikowano 2 stycznia 2010 BLUETOOTH, mości panie. Ach, ta dzisiejsza młodzież... Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 2 stycznia 2010 Opublikowano 2 stycznia 2010 ona by była na wifi, jakby się łączyła z internetem nie no nie koniecznie, pady do żydboksa są na wifi właśńie. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 2 stycznia 2010 Opublikowano 2 stycznia 2010 BLUETOOTH, mości panie. Ach, ta dzisiejsza młodzież... BT to ma PS3, Nie Xbox :potter: Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 2 stycznia 2010 Opublikowano 2 stycznia 2010 Ja tam juz konsoli nie mam ale kontrolery byly wlasnie wi-fi wiec nie wiem why you picking on him ? Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 2 stycznia 2010 Opublikowano 2 stycznia 2010 (edytowane) No nie wiem, dwie rzeczy każą mi wierzyć, że to BT. Pierwsze, to gdyby konsola miała moduł wifi, to nie musialibyśmy płacić 1/4 ceny konsoli za dodatkowe akcesoria do obsługi sieci. Drugie, to notka ze strony xbox.com: The Xbox 360 Wireless Controller works only within 30 feet (nine meters) of the console. Objects between the controller and the console can reduce this range. Nie muszę chyba mówić, jaka technologia ma zasięg ~10 m Aczkolwiek, internet mówi o jakimś protokole wifi, obsługiwanym przez ten odbiornik dla PC. Jednak to w przypadku pada, a gitary raczej są na BT. Edytowane 2 stycznia 2010 przez Keymaker Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 2 stycznia 2010 Opublikowano 2 stycznia 2010 Gitary nie mogą być na BT bo X360 nie ma czegoś takiego jak BT. Część która jest w środku konsolki to RF Module. Więc cofam to co powiedziałem wcześniej jakoby pady były na Wifi. Tutaj mamy taką technologię jak w bezprzewodowych myszkach/klawierkach (RF) Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 2 stycznia 2010 Opublikowano 2 stycznia 2010 Więc i Fistach i Keymaker sfailowali :E. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 2 stycznia 2010 Opublikowano 2 stycznia 2010 Ja przynajmniej broniłem się merytorycznymi dowodami <polityk> Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 2 stycznia 2010 Opublikowano 2 stycznia 2010 Więc i Fistach i Keymaker sfailowali :E. Nie mówiąc o małym trio: Filip, Marcin, Kuban. Sylwek pewnie dopingował Kubanowi. Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 2 stycznia 2010 Opublikowano 2 stycznia 2010 Fisiu, ale my nie sfailowaliśmy, tzn ja, filip i kubek, bo my zaprzeczyliśmy, że jest wi-fi, ani nie staliśmy za wersją, że jest BT. Cytuj
AdaSKo2211 1 Opublikowano 3 stycznia 2010 Opublikowano 3 stycznia 2010 Ja mam wszystkie kontrolery na kablach +/- 3 metry i do tego pod USB :potter: Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 3 stycznia 2010 Opublikowano 3 stycznia 2010 Bo wami kontrolują KONTROLERY NA WIFI Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 3 stycznia 2010 Opublikowano 3 stycznia 2010 (edytowane) Fisiu, ale my nie sfailowaliśmy, tzn ja, filip i kubek, bo my zaprzeczyliśmy, że jest wi-fi, ani nie staliśmy za wersją, że jest BT. Ja stoję za wersją, że jest to dalej jakiegoś rodzaju wifi. Jak ktoś mi pokaże dokumentacje z budowy xboxa i będzie tam jasno zapisane, że nie jest to Wifi, ani BT - zwrócę honor. Poza tym - jak coś odpowiedzialne za łączenie kontrolerów z konsolą może mieć możliwość wyszukiwania sieci lub połączenia z internetem? Nie ma takiej możliwości. Słaby nadajnik wifi to również krótki zasięg obsługi kontrolerów. To wszystko. <szklana kula mode off> Edytowane 3 stycznia 2010 przez Fisiu Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 3 stycznia 2010 Opublikowano 3 stycznia 2010 Te argumenty niestety do mnie nie trafiły, wiec dalej FAIL. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 3 stycznia 2010 Opublikowano 3 stycznia 2010 Dobra, spjerdalajcie odrabiać lekcje <profesorek> Cytuj
s1ntex 0 Opublikowano 3 stycznia 2010 Opublikowano 3 stycznia 2010 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=ZHExOhik6nQ Edytowane 3 stycznia 2010 przez s1ntex Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 3 stycznia 2010 Opublikowano 3 stycznia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=OnYOo-wGdsU Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 5 stycznia 2010 Opublikowano 5 stycznia 2010 Fisiu, ale my nie sfailowaliśmy, tzn ja, filip i kubek, bo my zaprzeczyliśmy, że jest wi-fi, ani nie staliśmy za wersją, że jest BT. Ja stoję za wersją, że jest to dalej jakiegoś rodzaju wifi. Jak ktoś mi pokaże dokumentacje z budowy xboxa i będzie tam jasno zapisane, że nie jest to Wifi, ani BT - zwrócę honor. Poza tym - jak coś odpowiedzialne za łączenie kontrolerów z konsolą może mieć możliwość wyszukiwania sieci lub połączenia z internetem? Nie ma takiej możliwości. Słaby nadajnik wifi to również krótki zasięg obsługi kontrolerów. To wszystko. <szklana kula mode off> Część nazywa się modułem RF, jest na niej jak byk napisane RF Module, bym dał Ci zdjęcie swojej części ale niestety już ją sprzedałem i nie mogę znaleźć zdjęcia. Nie jest to ani WiFi module, ani Bluetooth module, po prostu RF Module - tak jak w myszkach i klawiaturach bezprzewodowych które nie są na bluetooth. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 5 stycznia 2010 Opublikowano 5 stycznia 2010 Fisiu, ale my nie sfailowaliśmy, tzn ja, filip i kubek, bo my zaprzeczyliśmy, że jest wi-fi, ani nie staliśmy za wersją, że jest BT. Ja stoję za wersją, że jest to dalej jakiegoś rodzaju wifi. Jak ktoś mi pokaże dokumentacje z budowy xboxa i będzie tam jasno zapisane, że nie jest to Wifi, ani BT - zwrócę honor. Poza tym - jak coś odpowiedzialne za łączenie kontrolerów z konsolą może mieć możliwość wyszukiwania sieci lub połączenia z internetem? Nie ma takiej możliwości. Słaby nadajnik wifi to również krótki zasięg obsługi kontrolerów. To wszystko. <szklana kula mode off> Część nazywa się modułem RF, jest na niej jak byk napisane RF Module, bym dał Ci zdjęcie swojej części ale niestety już ją sprzedałem i nie mogę znaleźć zdjęcia. Nie jest to ani WiFi module, ani Bluetooth module, po prostu RF Module - tak jak w myszkach i klawiaturach bezprzewodowych które nie są na bluetooth. <ok> Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi