Planetomaniak 1 Opublikowano 11 stycznia 2010 Opublikowano 11 stycznia 2010 Witam serdecznie Chcialbym sie dowiedziec czy gitara Les Paul Wourld Tour wspolgra rowniez z PS2 ? Cytuj
rafal_roma 1 Opublikowano 11 stycznia 2010 Opublikowano 11 stycznia 2010 Mogłeś spokojnie spytać w temacie http://www.psxextreme.info/topic/75766-pytania-rozne-i-rozniste/page__st__580 , a nie zakładać nowy temat. Co do pytania podejrzewam że całkiem możliwe, ale nie znam się na sprawach PS3 więc niech ktoś to potwierdzi. Cytuj
erix 303 Opublikowano 12 stycznia 2010 Opublikowano 12 stycznia 2010 (edytowane) więc tak po pierwsze les paul jest bundlowany nie z world tour tylko z gh3. mówiąc o gitarze z wt masz na myśli stratocastera. strat działa na ps2 bezproblemowo , zarówno w gh jak i rb. natomiast les paul wogóle nie działa (konsola nie widzi instrumentu). sam nie wiem czemu akurat tak jest ale sprawdzone na własnej skórze. aha oczywiście mowa o instrumentach dedykowanych ps3 Edytowane 12 stycznia 2010 przez erix Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 13 stycznia 2010 Opublikowano 13 stycznia 2010 Gitara z WT jest imitacją gitary Gibsona, a nie Stratocastera od Fendera. Przynajmniej na X360. Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 22 stycznia 2010 Opublikowano 22 stycznia 2010 Moja gitara z WT odmawia mi posłuszeństwa. Strum-bar działa mi tylko w górę, w dół bardzo często nie łapie. Miał ktoś już taki problem? Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 22 stycznia 2010 Opublikowano 22 stycznia 2010 Ja miałem, już chciałem trzeci raz wymieniać gitarę, ale samo się naprawiło :potter: Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 22 stycznia 2010 Opublikowano 22 stycznia 2010 Sorry za double post, ale pojawiło się pytanie z mojej strony. Jak wygląda sprawa z wysyłką i odbiorem paczki z Amazonu ? Zamówiłem TB:RB Bundle (ten fany i drogi, c'nie) i mogę go śledzić z poziomu mojego konta na Amazonie. Przesyłka idzie DHLem. Czy zostanę poinformowany o godzinie wizyty kuriera ? Co się stanie, jeżeli nie będzie nikogo, kto mógłby odebrać paczkę ? Cytuj
teddy 6 887 Opublikowano 22 stycznia 2010 Opublikowano 22 stycznia 2010 Jak podawałeś swój numer telefonu to bardzo prawdopodobne, że kurier do Ciebie zadzwoni w kwestii dostarczenia paczki (o ile oczywiście koleś napisał ten numer na paczce). Jeżeli nie zastanie nikogo to zostawi pewnie jakieś awizo z numerem telefonu, ewentualnie informacją o odbiorze osobistym z najbliższej siedziby DHL. Poza tym skoro możesz śledzić paczkę to wystarczy zadzwonić do DHLa jak paczka dojdzie do Warszawy, a Ty boisz się, że kurier mógł Cię nie zastać. Cytuj
jarken 33 Opublikowano 22 stycznia 2010 Opublikowano 22 stycznia 2010 Listonosz przyniesie Ci paczkę. Moja dotarła po 4 dniach roboczych. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 23 stycznia 2010 Opublikowano 23 stycznia 2010 Amazon UK, nie DE, więc mniemam, że zajmie to więcej, niż 4 dni ;| Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 23 stycznia 2010 Opublikowano 23 stycznia 2010 Moja gitara z WT odmawia mi posłuszeństwa. Strum-bar działa mi tylko w górę, w dół bardzo często nie łapie. Miał ktoś już taki problem? Jeżeli używasz Akku to normalne, Jeżeli używasz baterii normalnych (nie do ładowania) to niestety strum bar padł Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 23 stycznia 2010 Opublikowano 23 stycznia 2010 Używam akumulatorków, więc mam nadzieję, że będzie okej następnym razem, ale jak to możliwe, że w górę działa ok, a w dół nie łapie połowy dźwięków? Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 24 stycznia 2010 Opublikowano 24 stycznia 2010 Używam akumulatorków, więc mam nadzieję, że będzie okej następnym razem, ale jak to możliwe, że w górę działa ok, a w dół nie łapie połowy dźwięków? Mnie nie pytaj, ja wysłałem taką "uszkodzoną" gitarę, jak się okazało winą były akku. O dziwo i tak wymienili gitarę na nówkę. Poprzednie uszkodzenia tej gitary WT jednak były trwałe. Cytuj
parix 0 Opublikowano 29 stycznia 2010 Opublikowano 29 stycznia 2010 Drodzy mili, źle się dzieje... Dziś rozpoczęły mi się ferie i oczywiście, co? Czerwony drumpad od perkusji odmówił posłuszeństwa Nie wiedząc o co chodzi, całkowicie, spojrzałem się pod nogi i oto ukazała mi się oderwana ta zaślepka gumowa spod drumpadów. Myśląc, że to właśnie brak docisku jest winą, przycisnąłem drumpad, lecz nadal nie reagował. Poczytałem chwilę w internecie, okazało się że prawdopodobnie to wina sensora, który rejestruje uderzenia. Teraz pytanie do Was, czy wiecie co z tym zrobić? Jak wygląda sprawa gwarancji ? Co mogę zrobić... Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 30 stycznia 2010 Opublikowano 30 stycznia 2010 No na gwarancje dajesz albo home naprawa Cytuj
parix 0 Opublikowano 30 stycznia 2010 Opublikowano 30 stycznia 2010 Tylko jak? Gdzie? Jakieś papiery potrzebne? Cytuj
parix 0 Opublikowano 30 stycznia 2010 Opublikowano 30 stycznia 2010 Jakiś sklep na allegro. W tej chwili już napisałem do allegro by udostępnili mi opis aukcji i warunki aukcji z archiwum. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 1 lutego 2010 Opublikowano 1 lutego 2010 Pytanie głównie do jarkena: jak to w końcu jest z Exportem piosenek z LEGO? Jest na stronie RB niby taki ficzer i tam się wpisuje kod z pudełka, ale piszą też, że kosztuje to 10$... Jak to się płaci? Odp plz ;* Cytuj
jarken 33 Opublikowano 1 lutego 2010 Opublikowano 1 lutego 2010 Kod z pudełka wpisujesz na stronie, tam dostajesz kod do wpisania w marketplace, płacisz 800pkt i możesz ściągnąć utwory na dysk. Cytuj
parix 0 Opublikowano 1 lutego 2010 Opublikowano 1 lutego 2010 To co, ma ktoś pomysł, albo wie dokładnie jak załatwić sprawę gwarancji na perke? Zmagał się ktoś z tym?! Cytuj
Sikor 1 Opublikowano 1 marca 2010 Opublikowano 1 marca 2010 Czy wszystkie kawałki z Lego RB (PS3) da się eksportować? Jest do tego osobny klucz, czy to ten sam co do RB? Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 5 marca 2010 Opublikowano 5 marca 2010 jako, że wpadło mi PS3 na chate wreszcie to chciałem sobie załatwić Perke i RB. nie ogarniam tych nowinek wszystkich z tego tematu więc jaki zestaw wciagać - podstawowa perka z RB1(do dwojki była inna perka?), Rb + Rb2 czy jak? Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 5 marca 2010 Opublikowano 5 marca 2010 Jak tylko masz taką możliwość, to bierz perkę z RB2/TB:RB. Gitary to bardzo subiektywna sprawa. mikrofony o Singstara bezprzewodowe. Gry to jak najbardziej. RB+RB2 i kilka złotych na eksport piosenek. Możesz też się pokusić o Lego: RB dla bardziej lajtowych i imprezowych kawałków. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi