El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 28 czerwca 2009 Opublikowano 28 czerwca 2009 Jest problem. Nie mam czym rozpuścić naklejek na gitarze po poprzednim właścicielu. Boję się o plastik, z którego jest wykonana gitara, zmywacz chyba za silny jest? Hehe ;> Bierzesz gabke moczysz ja we wrzatku i nacierasz kilka razy.I tak do skutku az poczujesz ze mozna ja bezpiecznie zdjac. Sie tylko łosiu nie poparz.Uzyj rekawic do mycia naczyn albo cos w tym stylu. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 28 czerwca 2009 Opublikowano 28 czerwca 2009 Jest problem. Nie mam czym rozpuścić naklejek na gitarze po poprzednim właścicielu. Boję się o plastik, z którego jest wykonana gitara, zmywacz chyba za silny jest? Hehe ;> Bierzesz gabke moczysz ja we wrzatku i nacierasz kilka razy.I tak do skutku az poczujesz ze mozna ja bezpiecznie zdjac. Sie tylko łosiu nie poparz.Uzyj rekawic do mycia naczyn albo cos w tym stylu. Sam żeś łoś. Ja nie wiem co za jeleń nakleja naklejki na Les Paula 8) Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 28 czerwca 2009 Opublikowano 28 czerwca 2009 Jest problem. Nie mam czym rozpuścić naklejek na gitarze po poprzednim właścicielu. Boję się o plastik, z którego jest wykonana gitara, zmywacz chyba za silny jest? Hehe ;> Bierzesz gabke moczysz ja we wrzatku i nacierasz kilka razy.I tak do skutku az poczujesz ze mozna ja bezpiecznie zdjac. Sie tylko łosiu nie poparz.Uzyj rekawic do mycia naczyn albo cos w tym stylu. Sam żeś łoś. Ja nie wiem co za jeleń nakleja naklejki na Les Paula 8) ja nakleiłem polską flagę -.- Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 29 czerwca 2009 Opublikowano 29 czerwca 2009 Jak zagrać Foreplay/Longtime? Nosz ku.rwa to jest zdecydowanie off-sync O perkę na expie mi ofc chodzi. Cytuj
s1ntex 0 Opublikowano 29 czerwca 2009 Opublikowano 29 czerwca 2009 A ja powiem tak, że.. mi się lepiej wychodzi granie intro F/LT na Exp aniżeli na hardzie. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 29 czerwca 2009 Opublikowano 29 czerwca 2009 Tak też piszą ludzie w komentarzach przy filmiku Noodsa z tym songiem. Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 29 czerwca 2009 Opublikowano 29 czerwca 2009 Lewa łapa napierdala w czerwony, a prawa resztę jak na filmiku, tylko jak wybijesz się z rytmu czerwonego nie przestawaj grać, po prostu łup lewą na pałę, mi to wyszło ;d Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 2 lipca 2009 Opublikowano 2 lipca 2009 czy mikrofon z singstar'a dziala z rock bandem? jesli tak, to co zrobic, zeby dzialal xD ? Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 2 lipca 2009 Opublikowano 2 lipca 2009 W drugą stronę niestety też nie Cytuj
pele15 3 Opublikowano 7 lipca 2009 Opublikowano 7 lipca 2009 mam takie pytanie a mianowicie kupiłem sobie gitarke xplorera. jaka gre najlepiej do niej dobrać żebym się dobrze bawił? dodam że nie słucham za dużo tego typu muzyki ale wolmother, SOAD mi podchodziły bardzo to i inne zespoły też powinny się wkręcić. Chciałbym żeby ta gra miała jak najwięcej różnorodnych kawałków i żeby można było sciągnąc dużo utworów np. wyżej wymienionych zespołów i nie tylko. Z góry dzieki za odpowiedz jest w jakiejs grze albo do sciągnięcia kawałek disturbed-decadence i slipknot-duality i kawałki wolfmother i SOAD? Cytuj
jarken 33 Opublikowano 7 lipca 2009 Opublikowano 7 lipca 2009 RB2, może nie akurat te kawałki, ale zespoły są. Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 7 lipca 2009 Autor Opublikowano 7 lipca 2009 w rb2 masz soada(chop suey na plycie, byop jako dlc), serj tiankana(1/2 dlc), wolfmother ( the joker& the thief - dlc ) i disturbed (1 na plycie, 4 utwory dlc) Cytuj
s1ntex 0 Opublikowano 7 lipca 2009 Opublikowano 7 lipca 2009 jaka gre najlepiej do niej dobrać żebym się dobrze bawił? Guitar Hero 3. Bez wątpienia. Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 7 lipca 2009 Opublikowano 7 lipca 2009 Pytanie głownie do El Loco Chocko, gdzie kupowałeś Destroyera? Na www.rockbandpedal.net czy http://www.rockbandpart.com/ i ile VATu Ci doliczyli? Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 7 lipca 2009 Opublikowano 7 lipca 2009 Na ich stronie i doliczyli 22%VATu. Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 7 lipca 2009 Opublikowano 7 lipca 2009 Na ich stronie czyli rockbandpedal czy rockbandparts? Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 8 lipca 2009 Opublikowano 8 lipca 2009 Nie no wiem, ale wolałem się upewnić, tak apropo to w ile Ci Czoko doszło w GB? A no i jak to jest w ogóle, takie większe rzeczy to Pocztex roznosi czy jak bo sam nie wiem, przecież nie rzucą mi pod skrzynkę. Napisz qb3k jak Ci Roadie doszedl Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 8 lipca 2009 Opublikowano 8 lipca 2009 Dwa tygodnie czekalem, ale byl poslizg z wysylka.Potem zanim paczka doszla pierw przyszedl list by zaplacic podatek i dopiero wtedy dowiezli.Koniec koncow ponad 3 tygodnie to zajelo. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 8 lipca 2009 Opublikowano 8 lipca 2009 Mi Roadie szedł tydzień z Kanady Dosłownie tydzień. W piątek wysłany, w następny doszedł. Żadnego cła nie miałem, bo i wartość była mniejsza niż 60$. Tylko chu.jki chyba otwierali paczkę, ewidentnie było widać. Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 8 lipca 2009 Opublikowano 8 lipca 2009 Dobra kończąc Chocko, Destroyer to dobra inwestycja, żeby poprawić szybkość stopy , tak? Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 8 lipca 2009 Opublikowano 8 lipca 2009 Sam pedal nie zalatwi sprawy.Cwiczyc trzeba ,ale destroyer z pewnoscia ulatwia sprawe. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi