s1ntex 0 Opublikowano 16 sierpnia 2009 Opublikowano 16 sierpnia 2009 wie ktoś w jakim sklepie moge kupić tę gitarę najtaniej w wersji na ps3 ? ps najlepiej z wysyłką do PL http://www.breakitdownblog.com/wp-content/...nd-2-guitar.png Wazna kwestia - ta gitara tak naprawde ten "drewniany" wygląd ma tylko gryf, a nie ta powierzchnia tam obok struny jak na zdjęciu. Ten "faceplate" ma w rzeczywistości wygląda jak gitara z RB1. Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 16 sierpnia 2009 Opublikowano 16 sierpnia 2009 no właśnie na wielu filmikach widać 2 typy gitar z pomarańczową obudową i czarną nie wiem od czego to zależy wie ktoś dlaczego w RB nie dali welcome to the jungle ? Cytuj
AdaSKo2211 1 Opublikowano 16 sierpnia 2009 Opublikowano 16 sierpnia 2009 Bo ona była tylko w wersji beta, a w wersji finalnej ją usuneli. BTW: Dobrze że Rock Band tak nie wygląda jak na tym filmiku Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 17 sierpnia 2009 Opublikowano 17 sierpnia 2009 no właśnie na wielu filmikach widać 2 typy gitar z pomarańczową obudową i czarną nie wiem od czego to zależy wie ktoś dlaczego w RB nie dali welcome to the jungle ? Prawa autorskie do piosenek GnR to ogólnie jakaś zakręcona sprawa. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Czy nadal w GH/RB jest tak ze jesli duzo przyciskow opuscimy na utworze to gameover? Czy mozna grac dalej ale zdobyc 40% z calosci? Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Ustawiasz sobie No Fail Mode i grasz bez odpadanek, ale w sumie nie wiem co to za przyjemność grać na wyższym poziomie choć i tak nie trafiać nutek Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 6 września 2009 Opublikowano 6 września 2009 Ok Panowie. Na Amazonie.de jest sobie zestaw z RB1: perka + wiosło + mic za 44 ? + 10 wysyłka. Poniżej mowa o PS2! Generalnie mamy już z chłopakami 3 gitary z GH1 i 2, ale brakuje nam perki i mikrofonu działającego z GH:WT/Metallica (do RB używaliśmy mica z Singstarów). Doszukałem się, że wiosło z RB działa tylko z RB - mały problem, bo jak wspomniałem mamy wystarczająco plastiku z GH1 i 2. Pytanko: czy na pewno perka oraz mikrofon z RB będą śmigać z GH:WT i Metalliką? Jak tragiczna jest perkusja z RB1? Wystarczy na imprezy 1-2 razy w tyg.? Czasem pewnie ktoś przywłaszczy sobie do domu na parę dni, ale generalnie zużycie będzie od imprezy do imprezy. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 6 września 2009 Opublikowano 6 września 2009 Ej idzie zagrać Endless Setlist w RB2 na No Failu? Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 6 września 2009 Opublikowano 6 września 2009 No nie wiem, tak jakoś wpadło mi to do głowy, bo w GH5 idzie robić challenge na czitach, ale mi się nie chciało sprawdzać. Cytuj
ted360 17 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 HEEEELP! Jak można kupić muzę do RB z angielskiego PS Store?? W polskim brak, a tam nie przyjmuje mi danych z karty kredytowej & nie wiem jak to obejść... Proszę o pomoc Cytuj
jarken 33 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 HEEEELP! Jak można kupić muzę do RB z angielskiego PS Store?? W polskim brak, a tam nie przyjmuje mi danych z karty kredytowej & nie wiem jak to obejść... Proszę o pomoc Kupic w niemieckim lub amerykańskim pss? Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 9 września 2009 Opublikowano 9 września 2009 W którym momencie włączać star powera żeby bić jak najwięcej punktów? Bo te GSy w Beatlesach nie chcą mi wejść Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 9 września 2009 Opublikowano 9 września 2009 Kiedy jest największe natężenie nutek? Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 9 września 2009 Opublikowano 9 września 2009 No tak, ale bez sensu OD trzymać przez połowe piosenki, bo kiedy masz drum fille to tez lecą nutki, dlatego jak masz to od razu odpalaj, chyba ze jedna nutka na 10s, to przeczekaj i potem . Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 9 września 2009 Opublikowano 9 września 2009 No wiem, że jak mam natężenie nutek. To jest poje.bane w tych Beatlesach... Zagrałem ze 3 piosenki na basie na 100%, żadnego overstruma, raz nawet zaczynałem z Bass Groove od razu, bo grałem setlistę z challenge'a. NO NI CHU.JA! Nie denerwowałbym się tak, gdyby można było zrobić GSa na drumsach lub gitarze, ale to już w ogóle przerasta mój skill. Ku.rwa no przez to, że jestem trochę achiev whorem jestem zmuszony robić to czego nienawidzę w grach muzycznych, czyli siedzieć nad jednym kawałkiem, grać go w kółko i robić FCa. Cytuj
Gość Opublikowano 9 września 2009 Opublikowano 9 września 2009 Mozna kupic zestaw RB2 + dedykowana gitara? Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 10 września 2009 Opublikowano 10 września 2009 Niestety. W Eu nawet nie kupisz gitary jeśli mowa o tej do RB2 . 1 Cytuj
jamaniek 1 Opublikowano 10 września 2009 Opublikowano 10 września 2009 (edytowane) Jest do kupienia The Beatles: Rock Band z gitarą http://allegro.pl/item738438059_the_beatles_rock_band_john_lennon_ps3_gitara.html Ja do tej pory byłem zagorzałym fanem Guitar Hero. Ale niestety ta seria już się skończyła. Na dniach przenoszę się na RB. Edytowane 10 września 2009 przez jamaniek 1 Cytuj
jamaniek 1 Opublikowano 10 września 2009 Opublikowano 10 września 2009 No nie wiem. Po filmikach i video recenzjach jestem słabo przekonany. Do tego ten okropny layout nutek. Może jak kiedyś zagram to się przekonam. (pomijam fakt słabego i drogiego DLC) Cytuj
ted360 17 Opublikowano 10 września 2009 Opublikowano 10 września 2009 HEEEELP! Jak można kupić muzę do RB z angielskiego PS Store?? W polskim brak, a tam nie przyjmuje mi danych z karty kredytowej & nie wiem jak to obejść... Proszę o pomoc Kupic w niemieckim lub amerykańskim pss? Nie ma opcji, próbowałem w angielskim, niemieckim i amerykańskim trzema różnymi kartami kredytowymi (visa) - NADA Wy normalnie kupujecie z zagranicznych sklepów kartami zarejestrowanymi w Polsce? Debile z Sony nie mogą wrzucić do polskiego sklepu DLC RB, bo jeszcze mogliby przypadkiem więcej zarobić. Brak słów.... Cytuj
jamaniek 1 Opublikowano 10 września 2009 Opublikowano 10 września 2009 Moja VISA działa bez problemu. Próbowałeś na UK? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi