Skocz do zawartości

Pytania różne i różniste

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
no właśnie na wielu filmikach widać 2 typy gitar z pomarańczową obudową i czarną nie wiem od czego to zależy

wie ktoś dlaczego w RB nie dali welcome to the jungle ?

Prawa autorskie do piosenek GnR to ogólnie jakaś zakręcona sprawa.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ok Panowie. Na Amazonie.de jest sobie zestaw z RB1: perka + wiosło + mic za 44 ? + 10 wysyłka.

Poniżej mowa o PS2!

Generalnie mamy już z chłopakami 3 gitary z GH1 i 2, ale brakuje nam perki i mikrofonu działającego z GH:WT/Metallica (do RB używaliśmy mica z Singstarów).

Doszukałem się, że wiosło z RB działa tylko z RB - mały problem, bo jak wspomniałem mamy wystarczająco plastiku z GH1 i 2.

Pytanko: czy na pewno perka oraz mikrofon z RB będą śmigać z GH:WT i Metalliką?

Jak tragiczna jest perkusja z RB1? Wystarczy na imprezy 1-2 razy w tyg.? Czasem pewnie ktoś przywłaszczy sobie do domu na parę dni, ale generalnie zużycie będzie od imprezy do imprezy.

Opublikowano

HEEEELP! Jak można kupić muzę do RB z angielskiego PS Store?? W polskim brak, a tam nie przyjmuje mi danych z karty kredytowej & nie wiem jak to obejść... Proszę o pomoc :)

Opublikowano

HEEEELP! Jak można kupić muzę do RB z angielskiego PS Store?? W polskim brak, a tam nie przyjmuje mi danych z karty kredytowej & nie wiem jak to obejść... Proszę o pomoc :)

Kupic w niemieckim lub amerykańskim pss?

Opublikowano

No wiem, że jak mam natężenie nutek. To jest poje.bane w tych Beatlesach... Zagrałem ze 3 piosenki na basie na 100%, żadnego overstruma, raz nawet zaczynałem z Bass Groove od razu, bo grałem setlistę z challenge'a. NO NI CHU.JA! Nie denerwowałbym się tak, gdyby można było zrobić GSa na drumsach lub gitarze, ale to już w ogóle przerasta mój skill. Ku.rwa no przez to, że jestem trochę achiev whorem jestem zmuszony robić to czego nienawidzę w grach muzycznych, czyli siedzieć nad jednym kawałkiem, grać go w kółko i robić FCa.

Opublikowano

Kupic w niemieckim lub amerykańskim pss?

Nie ma opcji, próbowałem w angielskim, niemieckim i amerykańskim trzema różnymi kartami kredytowymi (visa) - NADA :/ Wy normalnie kupujecie z zagranicznych sklepów kartami zarejestrowanymi w Polsce? Debile z Sony nie mogą wrzucić do polskiego sklepu DLC RB, bo jeszcze mogliby przypadkiem więcej zarobić. Brak słów....