marcin0903 1 Opublikowano 29 marca 2009 Opublikowano 29 marca 2009 Może mam oddać za darmo i pokryć wysyłkę? 30$ za wysyłkę? - dobre, chyba ta wysyłka to wodna + podróż tej wysyłki dookoła świata i z powrotem, no i jak Chocko mówi dolicz sobie podatki, z 200$ 22% to to 44$ + ew. cło, no i ciekawe kto ci kupi grę NTSC, bo wątpię, że ktoś ci na ebayu US kupi za 55$ RB2 z Polski, chyba, że w Polsce jeżeli jest tu wogóle jakaś konsola NTSC . Tak więc jakoś by Ci wyszło 250$ (licząc, że wysyłka to 30$ co jest dla mnie wręcz zabawne)... Powodzenia w ściąganiu i płaceniu małego conieco z urzędu celnego i wałka z wyższą przesyłką ... Cytuj
rafal_roma 1 Opublikowano 29 marca 2009 Opublikowano 29 marca 2009 Marcin zaczynasz trochę denerwować. Proszę bardzo spejszal tłumaczenie linku, który zamieściłem. I ordered the RB2 Special Edition bundle shipped to Norway from Deep Discount: http://search.deepdiscount.com/searc...ck%20band%202& Strangely, the shipping was only $23.95 for what turned out to be regular priority mail--the package arrived in a week. I did of course have to pay customs fees, but the total price will probably end up being cheaper than whatever the bundle will cost over here. Both the instruments and game work fine with my PS3. I was not able to purchase DLC using my Norwegian profile, but as I understand that's because the RB2 store is not yet available here. I had no problems purchasing DLC with my US profile, and the songs I downloaded with that profile also show up when I play the game on my Norwegian profile. "Zamówiłem RB2 Special Editon Bundle z wysyłką do Norwegii od Deep Discount [link]. Co dziwne, wysyłka kosztowałą tylko 23,95$ co okazało się być zwykłą poleconą paczką - dotarła w tydzień. Musiałem oczywiście zapłacić podatki i cło, ale ogólna cena wyszła ostecznie niższa niż cena bundla, gdybym go kupował u siebie. (Dalej opis i pytania" Na szybko robione są pewnie błędy. Nawet doliczając podatek i cło wychodzi około 800-850 zł. 850 - 180 [tu masz kupca na RB2 NTSC - http://www.psxextreme.info/K-Rock-Band-2-ntsc-t76355.html] = 670 zł. Gitara to około 220 zł, czyli robi nam się 450 zł no i majk po około 90 chodzi. Czyli 360 zł za nową, świeżutką, pachnącą fabryką perksuję. Jak to Ci nie daj cokolwiek do zrozumienia, to już nie gadam bo nie ma sensu. Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 29 marca 2009 Opublikowano 29 marca 2009 (edytowane) Proszę cię zamilcz, bo ty mnie zaczynasz po prostu w(pipi)iać, co ty mi chcesz udowodnić, chcesz, żebym ci oddał (pipi)a te drumsy za darmo czy co? Jak się nie podoba, to idź sobie w tym sklepie kupić a nie zawracasz mi tu gitarę i próbujesz coś udowodnić... Z resztą nie wiele osób kupuje za granicą i stąd ta cena, nie zamierzam z tobą więcej gadać (z tobą, cię, ciebie, nie Tobą, Cię, Ciebie) i się przekomarzać. Edytowane 29 marca 2009 przez marcin0903 Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 29 marca 2009 Opublikowano 29 marca 2009 (edytowane) Jak opuścisz z tej ceny Marcin 65 zł to zastanowię się mocno. A i Marcin - "nie wiele" pisze się razem Edytowane 29 marca 2009 przez Fisiu Cytuj
rafal_roma 1 Opublikowano 29 marca 2009 Opublikowano 29 marca 2009 Proszę cię zamilcz, bo ty mnie zaczynasz po prostu w(pipi)iać, co ty mi chcesz udowodnić, chcesz, żebym ci oddał (pipi)a te drumsy za darmo czy co? Jak się nie podoba, to idź sobie w tym sklepie kupić a nie zawracasz mi tu gitarę i próbujesz coś udowodnić... Z resztą nie wiele osób kupuje za granicą i stąd ta cena, nie zamierzam z tobą więcej gadać (z tobą, cię, ciebie, nie Tobą, Cię, Ciebie) i się przekomarzać. Ale ja ich nie chce nawet od Ciebie kupować. Chodzi o to, że nie fajnie tak e-ziomkom zawyżać cenę c'nie? ; > Ja na Ciebie nie wjeżdzam, poprostu zwróciłem uwagę. W każdym razie end of topic, ustalaj sobie cenę jaką chcesz, może trochę przesadziłem : P Podajmy sobie wirtualną rękę na zgodę Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 29 marca 2009 Opublikowano 29 marca 2009 Dlatego nie podawałem na początku ceny i zamierzam to opchnąć na all , <zgoda> xD? Fist4ch nie ma szans... Cytuj
rafal_roma 1 Opublikowano 29 marca 2009 Opublikowano 29 marca 2009 (edytowane) Zgoda. ; ) Koniec OT Edytowane 29 marca 2009 przez rafal_roma Cytuj
rafal_roma 1 Opublikowano 2 kwietnia 2009 Opublikowano 2 kwietnia 2009 http://www.deepdiscount.com/viewproduct.ht...ductId=60748170 - perka z RB1 za 29 dolców + 9 dolców wysyłka. Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Jak mnnie (pipi)a denerwuje takie (pipi)enie. Nie podoba ci sie cena to czemu tam nie zamowisz? Jak bedzie chcial to moze sobie sprzedac ja za 1000 zl jak ktos mu tyle da. Tak sie sklada ze wiem ile ta perka go kosztowala + nerwy To z jakiej paki ma sprzedac za 300 zl, bo ty tak mowisz? Po za tym gosciu spinasz sie nie wiem jak, a sklep nie wysyla do Polski xD Cytuj
rafal_roma 1 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Co ty (pipi)? Tamten temat rozmowy jest dawno zamknięty. I pokaż mi gdzie jest tak napisane, że nie wysyłają do Wolski. Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Zamkniety bo co?? Ty tak mowisz? Przeczytalem teraz to odpiowiadam. Nie wolno mi? Zloz zamowienie to zobaczysz ze polski nie ma Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Dobra już luz panowie . Niech każdy trzyma się swojej ceny i kupuje gdzie chce i będzie git Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Wlasnie nie luz, bo koles kloci sie ze mozna tak tanio wyrwac zestaw, ze twoja cena jest z dupy, a nawet nie ruszy dupy zeby sprawdzic czy w ogole mozna zamowic to do Polski. Nie przetłumaczysz to potem bedzie sie wewalal w tematy na PT, bo "widzial gdzies taniej". Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Nie wiem, nie wnikam, w każdym razie rafal nie chciał u mnie kupić ok, jego sprawa i każdy może mieć swoje zdanie, że drogo itp... ale jak mówisz często ludzie po prostu mają jakieś teorie wyssane z palca i myślą, że mają rację, nie tyczy się to rafala, ale mówię ogólnie . Cytuj
rafal_roma 1 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Out of stock. Rzeczywiście. Jak ja spoglądałem to było jeszcze. Zamkniety bo co?? Ty tak mowisz? Przeczytalem teraz to odpiowiadam. Nie wolno mi? Wolno, ale nie ma sensu tego roztrząsać, c'nie? Zloz zamowienie to zobaczysz ze polski nie ma Rzeczywiście, nie zwróciłem uwagi. Wysłałem do nich maila, czy przewidują wprowadzenie wysyłki do Polski. Wlasnie nie luz, bo koles kloci sie ze mozna tak tanio wyrwac zestaw, ze twoja cena jest z dupy, a nawet nie ruszy dupy zeby sprawdzic czy w ogole mozna zamowic to do Polski. Ja się akurat nie klóciłem, to była "wymian zdań". Rzeczywiście nie sprawdziłem czy wysyłają - mój błąd. Nie przetłumaczysz to potem bedzie sie wewalal w tematy na PT, bo "widzial gdzies taniej". To już Twoja teoria. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Wlasnie nie luz, bo koles kloci sie ze mozna tak tanio wyrwac zestaw, ze twoja cena jest z dupy, a nawet nie ruszy dupy zeby sprawdzic czy w ogole mozna zamowic to do Polski. Nie przetłumaczysz to potem bedzie sie wewalal w tematy na PT, bo "widzial gdzies taniej". Może przestań się spinać? Wypowiedział się na ten temat i koniec, ja mogę powiedzieć, że cmoknij mnie w dupe, 200 zł max, zrobisz mi coś? Mam do tego prawo - forum człowieku... Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 5 kwietnia 2009 Opublikowano 5 kwietnia 2009 Wlasnie forum czlowieku. Z tego samego powodu sam sie wypowiedzialem, tez mam do tego prawo. Nic ci nie zrobie, po prostu takie pieprzenie jest nieeleganckie, a na pt dostaneisz warna za to. Cytuj
Wyso 18 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Kupiłbym gitarke do PSX-a w przystępnej cenie. Cytuj
Amer 1 383 Opublikowano 9 kwietnia 2009 Opublikowano 9 kwietnia 2009 Tak jakoś wyszło, że mam aktualnie Guitar Hero 2 do spylenia - stan bardzo dobry, 3xanglik, wer. PAL. cena: 80zł Istnieje też bardzo realna opcja, że będę pozbywał się GM:Metallica, która już do mnie jedzie (nówka, import). Nawet nie będe jej sprawdzał, więc gra będzie nowa i zafoliowana. Jeśli ktoś ma chęć na ten szpil proszę podbijać na PM. Póki co nie wystawiam jej na PT, niemniej wspominam o tym już teraz. edit: Meta zaklepana dla Jarken'a. Cytuj
kendzior 21 Opublikowano 14 kwietnia 2009 Opublikowano 14 kwietnia 2009 Może ktoś chce Les Paula lub GH III (wersja NTSC) do swojej PS3? Przerzucam się jednak na Xboxa więc nie będę tego potrzebował. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 14 kwietnia 2009 Opublikowano 14 kwietnia 2009 Do spylenia Gitara Xplorer. Naklejki nienaklejone, ogólnie cacy i w ogóle. 140 zł + wys. ew. propozycje na PW. Szukam cały zestaw Rock Band - najlepiej bez gry no i nowy Cytuj
kendzior 21 Opublikowano 17 kwietnia 2009 Opublikowano 17 kwietnia 2009 Ma ktoś może do opchnięcia mikrofon do Rock banda? (X360) Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 17 kwietnia 2009 Opublikowano 17 kwietnia 2009 (edytowane) delete Edytowane 25 kwietnia 2009 przez Fisiu Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Sprzedam gitarę z Guitar Hero World Tour: http://www.psxextreme.info/SPRZEDAM-Gitar-...OUR-t77681.html Ewentualne propozycje: PW, GG : 4287300 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi