Opublikowano 15 maja 200915 l Ehhh juz nie wiem ile razy odpowiadalem na te pytanie ,ale odpowiem raz jeszcze. Postawcie sie w mojej sytuacji.Gdy pozbede sie samego basu co mi zostanie?Nie mam drugiego nawet normalnego bym mogl go zamienic.Najlepsza opcja jednak dla kogos kto ma swoj zestaw to kupic moj.Wziac pedal a wystawic na sprzedaz ten ktory wy macie z perkusja ktora nabyliscie.Sprzedajac pozniej w cenie ja nie wiem chocby 300zl czy po ile to chodzi macie destroyera za napewno mniej niz kosztuje. Pozdrawiam.
Opublikowano 16 maja 200915 l http://allegro.pl/item627889273_rock_band_...a_perkusja.html Opłaca sie? Ta z pierwszej czesci jest podobno (pipi)owa ale nic innego nie ma.
Opublikowano 16 maja 200915 l OK to tak Mikes, możemy zrobic, ze kupimy to na dwoch, i potem cos takiego , Ty bierzesz perkę i stopę skombinujesz skądś (np. z Ebaya, moge Ci pomoc zalatwic ), a ja biore Destroyera i co do ceny to jakoś się dogadamy by dla obu stron było korzystnie, ok?
Opublikowano 16 maja 200915 l OK to tak Mikes, możemy zrobic, ze kupimy to na dwoch, i potem cos takiego , Ty bierzesz perkę i stopę skombinujesz skądś (np. z Ebaya, moge Ci pomoc zalatwic ), a ja biore Destroyera i co do ceny to jakoś się dogadamy by dla obu stron było korzystnie, ok? Nie cwaniacz tutaj, bo ja sam chciałbym skombinować stopę z ebaya np. Jest ich baaaardzo mało, a jak są jakieś to albo niewiadomo jak zmodowane i przerabiane lub nie w wersji pod Xa. Jak takiś mądry to zarzuć linkaczem do aukcji/ sklepu, gdzie nabędę stopę do perki z rb1/rb2 lub tej Nyko.
Opublikowano 16 maja 200915 l Powoli odpadam.Maila mam zaspamowanego opcjami kupna samego destroyera ;/ a do tego jak juz mi sie zdawalo ze perks sie sprzedala to patrze ze kupil ja jakis koles z minusowym komentarzem.Czizas (pipi) ja (pipi)e.I ofcozz chce za pobraniem.Napisalem ze nie ma opcji i ze kasa na konto i wtedy perka rusza.Nie minela godzina i juz zaczela sie sciema.Dalem mu czas do poludnia jutro jak nie to znowu wystawie aukcje. A kupno w Polsce samego basu to graniczy z cudem.
Opublikowano 17 maja 200915 l Sorki za dubla.Nowy link do perkusji. http://www.allegro.pl/item638275927_rock_b...oyer_pedal.html
Opublikowano 17 maja 200915 l Chocko, ile chciałbyś za wymianę tego pedała, który od Ciebie kupiłem, za Destoyera ? Poważnie pytam.
Opublikowano 17 maja 200915 l No offence ale nie chce sie juz bawic w to.Chce to tylko sprzedac i miec sprawe z glowy.
Opublikowano 25 maja 200915 l Rock Band 2 + perka (X360) http://www.psxextreme.info/index.php?showt...p;#entry1850261
Opublikowano 31 maja 200915 l Niedługo dorwę w łapska zestaw do Rock Banda, chce ktoś gitarę z RB1? Chętnie się jej pozbędę bo mi niepotrzebna, nie będę forsował ceny, do uzgodnienia.
Opublikowano 1 czerwca 200915 l ja chce.Ile? Nówka? EDIT Po dluższym namyśle decyduje się sprzedać też mikrofon. Gitarka - 90zł + przesyłka Mikro - 45zł + przsyłka Można w komplecie brać. Ceny do dyskusji. Zastrzegam, że zestaw będę miał za około 10dni, więc nie jest to transakcja "na już". Mogę wysłać za pobraniem. Edytowane 1 czerwca 200915 l przez Zimol
Opublikowano 19 czerwca 200915 l GH3 + gitara w świetnym stanie. http://www.psxextreme.info/index.php?showt...=0#entry1874103
Opublikowano 19 czerwca 200915 l Autor Odsprzedam sloty z piosenkami (PSN) i proponuje dalsza wspolprace jezeli chodzi o zakup piosenek. Brakuja nam 2 osoby.
Opublikowano 22 czerwca 200915 l Odsprzedam sloty z piosenkami (PSN) i proponuje dalsza wspolprace jezeli chodzi o zakup piosenek. Brakuja nam 2 osoby. szlag chyba sie zlamie co macie i ile chcecie za to?
Opublikowano 22 czerwca 200915 l Sprzedam perkę od RB1 z oficjalnymi silencerami. Bez pedała. Ile za silencery?
Opublikowano 22 czerwca 200915 l Stare i nieaktualne Możecie się licytować co do nakładki metalowej na pedał :E
Opublikowano 22 czerwca 200915 l Stare i nieaktualne Możecie się licytować co do nakładki metalowej na pedał :E Ile?