Skocz do zawartości

Muzyczny Pchli Targ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 428
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Człowieki, zgodziłbym się z waszą opinią, że jestem głupi, gdybym kupował perkę za 300 zł i to, żeby pograć jak ktoś sobie przyjdzie, ale jak jest za 150 zł, no to cena jak za perkę chyba nie jest strasznie wygórowana, szczególnie że na all chodzi drożej. Oto moje zdanie..

Opublikowano (edytowane)

Będę miał do sprzedania 2 talerze z ION'a, z okablowaniem, rurką etc. Wszystko co jest potrzebne.

Stan idealny.

Kolor żółty i zielony, ale to nie ma znaczenia, bo je można podłączać gdzie się chcę.

Cena za jeden talerz to 200 zł wraz z wliczoną przesyłką. (Paczka priorytetowa)

Oferat raczej dla posiadaczy IONów (Czyli Adasko i Redmitsu tylko chyba?), aby mogli sobie podłączyć trzeci talerz (czyli ten niebieski ;))

Wystawię pewnie na allegro jak coś.

Edytowane przez s1ntex
Opublikowano (edytowane)

Już niedługo. :F

Skopiuję, bo nowa strona się zaczęła.

Będę miał do sprzedania 2 talerze z ION'a, z okablowaniem, rurką etc. Wszystko co jest potrzebne.

Stan idealny.

Kolor żółty i zielony, ale to nie ma znaczenia, bo je można podłączać gdzie się chcę.

Cena za jeden talerz to 200 zł wraz z wliczoną przesyłką. (Paczka priorytetowa)

Oferat raczej dla posiadaczy IONów (Czyli Adasko i Redmitsu tylko chyba?), aby mogli sobie podłączyć trzeci talerz (czyli ten niebieski )

Wystawię pewnie na allegro jak coś.

Edytowane przez s1ntex
Opublikowano

Jeszcze Marcin ;)

Nie do końca bo Andrzej był u mnie i testował IONa przed kupnem, dlaczego sprzedaję? Ano po to by kupić GoodWoodsy i normalną perkę? - pytanie czemu (i proszę od razu bez komentarzy typu "po(pipi)any jestes" itp... - po prostu chcę perkę którą mogę przenieść i chcę by była mniejsza trochę, aczkolwiek nie chcę aż takiej straty jakości ;).

Opublikowano

Co Keymaker, masz jakieś braki z dzieciństwa czy co (pipi)? Że ciebie bili paskiem to nie moja sprawa, jeśli tak to współczuję, serio - ja tak nie mam i się cieszę z tego i to również doceniam i wierz mi to nie twoja sprawa co ja robię, nic nie dopłacam, więc czemu nie.... ech... (pipi) powiedz coś komuś od razu się nie spodoba. Coś nie tak to morda w kubeł i nie komentuj, bo jedynie z twoich postów bije zazdrością, nie zamierzam ciągnąć tematu ani się kłócić, po prostu podsumowuję twą wypowiedź -.-