Opublikowano 13 grudnia 200915 l Pozwolę sobie powtórzyć bo nowa strona tematu się zrobiła. Zamienię ew. sprzedam LIPS. http://www.psxextreme.info/topic/85006-z-lips/
Opublikowano 26 grudnia 200915 l Nie, Jarken, bez przesady. Wiem, że okres świąteczny trwa, ale dla tej gry po prostu nie ma litości ;/ Ponad 400 zł za ten zestaw ? Nie ma szans...
Opublikowano 26 grudnia 200915 l Taniutko. Sprzeda za stówkę grę a jak pomyśli nad sprzedażą perki za którą spokojnie trzy i pół stówki można dostać to wyjdzie na plus i będzie miał darmową gitarkę.
Opublikowano 26 grudnia 200915 l Przypomnę tylko, że jarken parę dni temu kupił do niej pedał za 100zł Człowieku o tobie chodzą legendy, że jesteś jak Janosik... Kupujesz grę za 200zł, przechodzisz i sprzedajesz po tygodniu za 140
Opublikowano 26 grudnia 200915 l Przypomnę tylko, że jarken parę dni temu kupił do niej pedał za 100zł Człowieku o tobie chodzą legendy, że jesteś jak Janosik... Kupujesz grę za 200zł, przechodzisz i sprzedajesz po tygodniu za 140 Ale pedał jest uniwersalny, pasuje do każdego zestawu. Przynajmniej będę mógł sobie zrobić na nowej perce podwójną stopę (RB1 na to nie pozwala...). A co do "janosika" to źle słyszałeś, bo gry sprzedaję co najwyżej 20zł taniej, niż nabyłem. Pewnie chodzi o ostatniego Assassyna2, kupiłem go za 160zł z wliczoną przesyłką na allegro. Ofkoz nówka w folii A że kupuję dużo zagranicą i po przecenach, to może to tak wyglądać. Edytowane 26 grudnia 200915 l przez jarken
Opublikowano 26 grudnia 200915 l Ile jest warta mało używana perka i gitara z RB1 ? Chcę wystawić na sprzedaż ale nie mam pojmu ile to stoi.. help me
Opublikowano 27 grudnia 200915 l I jeszcze jedno pytanie - wie ktoś czy w tym zestawie Bend Hirou z dojczów (ten który podał jarken) jest gra po angielsku czy niemiecku?
Opublikowano 27 grudnia 200915 l Chyba po angielsku i niemiecku, francusku, hiszpańsku, włosku - coś w tym stylu
Opublikowano 27 grudnia 200915 l Jakby coś, to amazon.de już wysłał pakę do mnie za pomocą DHL. Pobrali 415zł. Dam znać, gdy dojdzie.
Opublikowano 28 grudnia 200915 l Wysyłka tego Band Hero jest darmowa? Jeśli nie to ile kosztuje? Chce sobie kupić do ps3 taki zestawik, ale wogóle nie znam niemieckiego i musze jakoś się przebić przez te wszystkie procedury zamawiania ;/. EDIT: Ok z mała pomocą jarken-a udało mi się zamówić, teraz czekam na swoją pake z Band hero . Edytowane 28 grudnia 200915 l przez Rainder
Opublikowano 29 grudnia 200915 l Zamawiał ktoś instrumenty RB1 z amazon.de? Ile mniej więcej czeka się na pakę?