Opublikowano 16 lutego 201015 l Za sam odbiornik zabulisz koło 9 dych. Trzeba być idiotą, żeby tyle zapłacić za odbiornik fistach69 było zajęte? Nie było, na kilku serwisach wybrałem 68 więc i maila podobnego, żeby mi się nie mieszały loginy.
Opublikowano 16 lutego 201015 l No to powodzenia, ja sam używany sprzedałem na allegro za 85 z przesyłką.
Opublikowano 16 lutego 201015 l No to powodzenia, ja sam używany sprzedałem na allegro za 85 z przesyłką. A dzięki, przydało się. Tak, przydało
Opublikowano 16 lutego 201015 l Zapytam tak, czy jest tu ktoś kto mógłby kupić coś z ebaya (US) do Polski ? Nie posiadam tam konta, a muszę coś ściągnąć do Polski . Jeśli jest ktoś tak uprzejmy i pomocny, to się możemy dogadać, ofc za fatygę będzie należność odpowiednia - także do uzgodnienia. Mogę podać też link do mojego konta na znanym polskim serwisie aukcyjnym by potwierdzić, że jestem jak najbardziej uczciwym człowiekiem ;f Jakby co to uderzać na PM.
Opublikowano 18 lutego 201015 l Jak coś to wszystkie Rock Bandy moje poszły tylko GoodWoodsy zostały, ktoś chętny ?
Opublikowano 18 lutego 201015 l Jak coś to wszystkie Rock Bandy moje poszły tylko GoodWoodsy zostały, ktoś chętny ? 100 zł, sucha krakowska i nastawię Ci struny. Edytowane 18 lutego 201015 l przez Fisiu
Opublikowano 19 lutego 201015 l Mam do opchnięcia cały zestaw instrumentów do world toura, chętny ktoś?
Opublikowano 19 lutego 201015 l Ah Filip to ty i te twoje kompleksy ; > Fistach - ty to co najwyzej mozesz nastawiac sobie kaptur Edytowane 19 lutego 201015 l przez marcin0903
Opublikowano 19 lutego 201015 l TO STO WAT, MAMO! To w sumie mogłoby być śmieszne, gdyby nie fakt, że zgadaliście się wcześniej :<
Opublikowano 20 lutego 201015 l TO STO WAT, MAMO! To w sumie mogłoby być śmieszne, gdyby nie fakt, że zgadaliście się wcześniej :< 100% improvisation.
Opublikowano 7 marca 201015 l Jak ktoś by chciał to Składka piosenki Rock Band 2 (NTSC!!!) (Jakby ktoś się pytał to od razu odpowiadam, TAK W RB2 MOŻNA SKŁADAĆ SIĘ NA PIOSENKI). Lista utworów nie podlega zmianie, negocjacji. Więc kto chce to zapraszam. Utwory: The offspring - kids aren't Alright Disturbed - stupify Papa Roach - last resort Slipknot - pack ( duality, psychosocial, sulfur) Godsmack - stand alone static-x - push it Zrzuta po 8,40 1. KainGorn (karta, kupuje) 2. zajęte 3. 4. 5.
Opublikowano 9 marca 201015 l Wielkie propsy dla Wallerota, za pomoc w sprawie ebaya Edytowane 9 marca 201015 l przez parix
Opublikowano 14 marca 201015 l Na niemieckim amazonie jest Band Hero na x0 za 99 Euro :potter: Edytowane 14 marca 201015 l przez AdaSKo2211
Opublikowano 14 marca 201015 l Na niemieckim amazonie jest Band Hero na x0 za 99 Euro :potter: Nic tylko brać. Świetna gra i błyszczące instrumenty za jedyne 4 bańki!
Opublikowano 26 marca 201015 l jest ktos chetny do sprzedazy piosenek do rock band w wersji PAL? albo ich wspolnego kupna? jezeli oczywiscie ktos z czytajacych ma mozliwosc robienia zakupow w PSN UK...