Opublikowano 5 kwietnia 201015 l A jak by ktoś chciał plastikowe bębenki, funfel nówka to zapraszam: http://www.psxextreme.info/topic/87974-s-perkusja-rock-band-nowa/
Opublikowano 4 czerwca 201014 l A moze ktos chce moje konto z piosenkami do LIPS, Rock banda i the beatles RB?? Link: http://www.psxextreme.info/topic/89038-konto-xbl-z-zawartoscia/ Edit: Aha i w zestawie temat Rock band 2 premium theme i gra Trials HD z dodatkiem BIG PACK Edit2: Wszystko kosztowalo mnie ponad 5500MSP Edytowane 4 czerwca 201014 l przez Norbi13
Opublikowano 6 czerwca 201014 l Sprzedam gitarę działającą z PS3, PS2, Wii, razem z odbiornikiem. Cena 120 zł . Foty i więcej info na GG.
Opublikowano 13 lipca 201014 l kupie rock banda 2/beatles/ac/dc na ps3 i szukam kogos z karta do zakupu dlc na ps3
Opublikowano 30 sierpnia 201014 l Ma ktoś Guitar Hero Greatest Hits na PS3? Wciąż aktualne, szukam GH:GH.
Opublikowano 19 października 201014 l Może ktoś chętny na w pełni sprawną perkusję do guitar hero world tour? Tanio sprzedam.
Opublikowano 21 października 201014 l Potrzebuję kodu z tyłu instrukcji Guitar Hero 5 (PS3) jeśli jest niewykorzystany. Ma ktoś zbędny? Możemy się dogadać. Kontakt przez PW.
Opublikowano 30 listopada 201014 l Siema, siema ! Mała wyprzedaż u mnie Mam do sprzedania: 1. Bass Hoffnera z The Beatles: Rock Band - 250 zł Za(pipi)ista jakość, funkcja auto kalibracji gry - cudo. 2. Perkusja z TB:RB - 250 zł Pedał fabrycznie wzmacniany metalową blaszką, dobry rebounce, możliwość rozbudowy o talerze. 3. Perkusja z RB1 - wersja modowana - 200 zł Wzmocniony pedał nową podkładką pod stopę, nakładki wyciszające na pady. Kogoś coś interesi ? Pisać, a będziem gadać !
Opublikowano 8 lutego 201114 l Autor Sprzedaję grę Rock Band 2 w wersji USA i perkę ION'a z jednym talerzem ( crasherem ) na PS3. Zainteresowanych po zdjęcia itp na PM proszę. Edytowane 8 lutego 201114 l przez Redmitsu
Opublikowano 16 lutego 201114 l Wymienię grę Assassin's Creed 2 ANG na: - Rock Band - Rock Band 2 - ewentualnie Guitar Hero: World Tour Mogę też dopłacić i/lub dodać kod na piosenki z Guitar Hero: Metallica PAL i wymienić na: - Guitar Hero Warriors of Rock - Rock Band 3 Pełne ogłoszenie na pchlim targu.
Opublikowano 26 listopada 201113 l Zamienię albo sprzedam Guitar Hero Metallica Guitar Hero Warriors of rock Więcej:http://www.psxextreme.info/topic/97915-szgrysprzet/
Opublikowano 4 lutego 201213 l Kupię GH Greatest Hits na PS3. Cholera mnie bierze bo nigdzie nie można tego kupić, tylko na Wii widziałem.
Opublikowano 8 kwietnia 201212 l Kupię gitarkę do RB, dlc na płytach, RB 3 z wiosłem na pro. Wszystko na ps3
Opublikowano 2 lutego 201312 l kupie w edycjach na wii dj hero oraz guitar hero z chęcią wezmę sam kontroler wersja gitary nie ważna:) zależy mi na cenie:)