Opublikowano 13 września 200915 l A ja powtórzę ofertę. SPRZEDAM: Guitar Hero World Tour na PS3. 60zł + wysyłka. Stan idealny.
Opublikowano 13 września 200915 l Sprzedam gitarę Explorer w bardzo dobrym stanie, naklejki nie są zużyte. Cena do ustalenia ;]
Opublikowano 13 września 200915 l GH:WT na PS3. Gra + Gitara za 259zł: http://www.psxextreme.info/topic/82725-s-guitar-hero-world-tour-ps3-gra-gitara/
Opublikowano 3 października 200915 l Jak coś to mam na sprzedaż ION Drum Rockera w stanie bdb, więcej info na gg albo tu .
Opublikowano 4 października 200915 l z ciekawości zapytam ile? Sprzedaje Rock Banda jedynkę, info na PM.
Opublikowano 4 października 200915 l Na All dalem 900 zł, ale myślę, że coś małego dało by się urwać, sprzedaję bo kasy potrzebuję
Opublikowano 4 października 200915 l sprzedam perke z RB1, wzmocniona stopa (metalowa), w stanie bardzo dobrym. szczegoly na pw (zdjecia, cena itp)
Opublikowano 11 października 200915 l Jest ktoś zainteresowany kupnem jednego bądź dwóch pedałów HMX lub Nyko ?
Opublikowano 11 października 200915 l To będę dopiero wiedizał. Ale sztuka od HMX wydaje hałas taki, jak pedał od perki z zestawu RB2, a ten od Nyko, jako że cały z metalu jest, to raczej nie nadaje się do gry po nocach ze słuchawkami po nocach ;]
Opublikowano 12 października 200915 l Ja będę miał prawdopodobnie jeden pedał stock od RB1 do sprzedania, jak komuś się s(pipi)ł.
Opublikowano 23 października 200915 l Sprzedam Ci drugiego Rock Banda jak chcesz Ja będę miał prawdopodobnie jeden pedał stock od RB1 do sprzedania, jak komuś się s(pipi)ł. a tak w ogole to ile se wołasz za tego stocka jak jeszcze aktualne?
Opublikowano 23 października 200915 l Będzie aktualne do gwiazdki na pewno Będę miał nie tylko pedały prawdopodobnie, generalnie rzeczy niedostępne w Polsce, a przy tym bez przesadnych cen dla znajomych
Opublikowano 23 października 200915 l Ty się lepiej dowiedz po ile stopy będziesz miał chociaż nie wiem czy mam ochotę patrzeć na bębny.
Opublikowano 24 października 200915 l Sprzedam Ci drugiego Rock Banda jak chcesz Ja będę miał prawdopodobnie jeden pedał stock od RB1 do sprzedania, jak komuś się s(pipi)ł. a tak w ogole to ile se wołasz za tego stocka jak jeszcze aktualne? Drugiego nie chcę bo nie mam aktualnie tyle kasy i już znalazłem taniego RB1
Opublikowano 24 października 200915 l Sprzedam Ci drugiego Rock Banda jak chcesz Ja będę miał prawdopodobnie jeden pedał stock od RB1 do sprzedania, jak komuś się s(pipi)ł. a tak w ogole to ile se wołasz za tego stocka jak jeszcze aktualne? Nadal aktualne, ale jeszcze sprzedać nie mogę bo nie mam nowego pedała. A zawołam sobie pewnie około 50zł. Keymaker - będziesz miał GoodWoodsy? Jeśli tak to ja sobie wstępnie zaklepie, ale też podaj jakąś cenę (znajomemu z foruma chyba nie zawyżysz jakoś ) Edytowane 24 października 200915 l przez rafal_roma
Opublikowano 24 października 200915 l Jak coś to mam do opylenia Rock Band 2 na X-a Rafał- No ok, to ja poczekam i jak już będziesz miał to Ci dam znać czy biorę.
Opublikowano 24 października 200915 l Kupie Rock Band 2 na ps3, najlepiej NTSC - chyba że się coś zmieniło i polskie karty są już akceptowane na UK PSS, to wtedy może być i PAL.
Opublikowano 25 października 200915 l Zamienie GH:WT (PS3) na Rock Banda albo Metallice. Najlepiej na terenie Wawy. Edytowane 25 października 200915 l przez xiii-13