Dark Serge 80 Opublikowano 10 marca 2009 Opublikowano 10 marca 2009 JamLegend z refem ale co tam Taki portal na którym mozna połupać w flashową wersje guitar Hero / DJMax. Całkiem fajne kawałki (Canon Rock ! Metal Gear Solid Theme Remix) kilka poziomów trudności, w cholere statystyk i w sumie calkiem fajny motyw zeby sobie w pracy potrenować ;D 2 minusy : - jako ze to zrobione we flashu jest, to czasem zdarza się, że na 1 sekunde zatnie sie przegladarka(Opera, FF - nie ma znaczenia) i Combo Streak idzie sie rypać - potrafi to wkurzyć niemiłosiernie ;/ - Niski poziom trudności. O ile w GH na legendary to jeszcze jest trudno, tak w Beat nawet na najwyższym poziomie jest łatwo ;/ ale jak mówiłem - siedzisz w pracy i trenujesz 'palcówe' XD tu link do mojego profilu jakby kto sie chciał zakolegować w grze aa i jest system DUEL - wybierasz kawałek, wyzywasz kumpla i grasz - potem kumpel walczy z twoim wynikiem - wygrywa ten z najwyszym poziomem punktow - norma . EDIT - LOL akurat jak założyłem temat to sie coś zaczeło na stronie sypać x] Cytuj
ping 9 053 Opublikowano 10 marca 2009 Opublikowano 10 marca 2009 powiem że całkiem przyjemne ale nie na laptopa Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 10 marca 2009 Autor Opublikowano 10 marca 2009 no na lapa niekoniecznie - ale tam w opcjach możesz ustawić sobie na jakich klawiszach chcesz grac - masz custom całkowity wiec jako tako można zmienić to. Ale w Beat mozna grać na czymkolwiek ;p edit - w te gre mozna grać bez problemu na gitarze z PS2 - po podłaczeniu gitary przejściówką i skonfigurowaniu guzików mozna normalnie pocinać ;D przyjemniej sie gra ;] Cytuj
Gość Grzehoo Opublikowano 12 marca 2009 Opublikowano 12 marca 2009 Ta gierka jest w wersji beta? Nie chce mi coś wyłapywać uderzeń, mimo że wciskam klawisze w dobrym momencie (pierwsze trzy piosenki działały). No i nie mogę zmienić na wersję dla leworęcznych. Poza tym to fajna gierka. Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 13 marca 2009 Autor Opublikowano 13 marca 2009 no to beta jeszcze. ale to dziwne do czasu napisania tego posta wszystko smigało - teraz widze ze jakos wolniej strona chodzi. ale sam silnik smiga jak powinien - własnie pograłem sobie canon rocka i git dziala tylko gdyby nie to ze czasami ten 1-2 sekundowy lag to byłoby swietnie . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi