pkr 0 Opublikowano 10 marca 2009 Opublikowano 10 marca 2009 (edytowane) inny problem mam, tamten rozwiązany : zrobiłem formacik i teraz tak : mam kartę dzwiękową sound blaster Audigy 2, chcę żeby przez nią dzwięk szedł, za kazdym razem instalacja stawała na 95 % z jakimś komunikatem że sterowniki są instalowane/aktualizowane, potrzebny był reset, jak zainstaluję stery Realtek HD Audio z CD do płyty głownej, wtedy instalacja szła bez problemu, ale nie mogłem ustawić żeby dzwięk szedł przez kartę, Tylko przez ten Realtek, teraz już w ogóle chyba coś się zwaliło, bo z tym czy bez nie mogę zainstalować sterów do karty, zaczął mi wyskakiwac jakiś komunikat, że to co chcę zainstalować nie ma licencji microsoftu i dalsza instalacja może być niebezpieczna, jak dam dalej, dzieje się to samo co wcześniej, czyli reset potrzebny. Pare godzin temu miotałem się z mikrofonem i odłączałem kable od karty itd, wina tego? karta poszła się kochać? Dzięki za pomoc. Edytowane 10 marca 2009 przez pkr Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi