Keymaker 25 Opublikowano 14 grudnia 2009 Autor Opublikowano 14 grudnia 2009 W końcu to twórcy kreują te teledyski. Dla mnie celowe działanie. Zastanawia mnie jednak, co decydowało o dodaniu do piosenki śpiewu tłumu. W kilka jest on obecny i wychodzi po prostu genialnie Cytuj
.... 2 Opublikowano 14 grudnia 2009 Opublikowano 14 grudnia 2009 W końcu to twórcy kreują te teledyski. Dla mnie celowe działanie. Zastanawia mnie jednak, co decydowało o dodaniu do piosenki śpiewu tłumu. W kilka jest on obecny i wychodzi po prostu genialnie wspominalem kiedys, ze chcialbym zobaczyc jakas piosenke w formie bisu typowo z koncertu, glupie gadki wokalisty, wyjaca publcznosc i improwizowane solowki niby mamy alive i school out, ale to jeszcze nie to Cytuj
radzimisz 0 Opublikowano 19 grudnia 2009 Opublikowano 19 grudnia 2009 witam mam kilka pytan.. chce kupic jedna z gier rock band lub guitar hero na ps3.. widzialem na allegro interesujace zestawy instrumentow rb w cenie ok 350 zl bez gry.. jak wyglada sprawa kompatybilnosci tych instrumentow z pozniej wydanymi grami muzycznymi? czy z europejskiego ps store mozna sciagac dlc do rock band lub rock band 2 w postaci dodatkowych utworow? a jezeli nie to w jaki sposob mozna to robic ze stanow? czy sprowadzony z usa zestaw instrumentow bedzie dzialal w europie (kwestia roznicy napiecia pradu itp)? z gory dzieki za odpowiedz pozdrawiam Cytuj
Mac167 1 Opublikowano 19 grudnia 2009 Opublikowano 19 grudnia 2009 1. Instrumenty są kompatibilne ze wszystkimi później wydajnymi GH i RB. 2. Na europejskim (konkretnie polskim) nie wychodzą piosenki do RB więc trzeba ze Stanów 3. Zestaw z USA będzie działać bez problemu (gra także ale tylko na PS3, na 360 nie) Cytuj
radzimisz 0 Opublikowano 20 grudnia 2009 Opublikowano 20 grudnia 2009 ok... jak w takim razie wyglada kupowanie nowych kawalkow? z tego co wyczytalem to kupujemy je z poziomu gry za posrednictwem jakiegos tam sklepu...i teraz 2 pytania.. czy podobnie jak w przypadku gier kupowanych w jakimkolwiek ps store kupione kawalki moga byc udostepniane kolejnym 4 osobom? i czy istnieje cos w rodzaju podzialu na dlc dla rock band 1 i 2 gdzie poszczegolne kawalki sa przypisane jednej wersji czy calosc dlc wspolpracuje zarowno z pierwsza jak i druga czescia gry? Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 Nie, DLC do RB1 pasuje do 2 i na odwrót. Z tego co wiem to spokojnie można się dzielić piosenkami . Cytuj
radzimisz 0 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 chyba ostatnie pytanie... czy dlc ze stanow bedzie dzialalo z europejska gra? bo doszly mnie slychy ze nie ..ale chce byc pewien.. Cytuj
radzimisz 0 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 a dlc jest dostepne w jakimkolwiek kraju w europie? Cytuj
parix 0 Opublikowano 22 grudnia 2009 Opublikowano 22 grudnia 2009 Dostałem swojego Rock Banda 2 i jest M A G I C Z N Y. Zajęcie na całe święta (oczywiście najpierw rodzina się wie . Na razie męczę treningi i różne tam smaczki teoretyczne i praktyczne, ale niedługo się trzeba za pioseneczki zabrać. Jeszcze nie wyrobiłem do końca porównania sobie z Guitar Hero WT, ale chyba jednej rzeczy jestem pewny, że bębny są lepiej przypisane do swoich odpowiedników w muzyce, a nie tak popier... jak w WT, gdzie nie wiadomo było o co chodzi czasami. Cytuj
.... 2 Opublikowano 22 grudnia 2009 Opublikowano 22 grudnia 2009 a dlc jest dostepne w jakimkolwiek kraju w europie? chyba w kazdym cywilizowanym europejskim kraju mozna kupic kawalki do rb nie wiem dokladnie bo ja sie w kanadzie zaopatruje i kawalki mozna kupowac przez gre jak i normalnie z pssstore Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 22 grudnia 2009 Opublikowano 22 grudnia 2009 (edytowane) "chyba w kazdym cywilizowanym europejskim kraju" Do których to nie zalicza się Polska. Na polskim PSS nie znajdziesz choćby wzmianki o Rock Bandzie. Edytowane 22 grudnia 2009 przez maciucha Cytuj
.... 2 Opublikowano 23 grudnia 2009 Opublikowano 23 grudnia 2009 "chyba w kazdym cywilizowanym europejskim kraju" Do których to nie zalicza się Polska. Na polskim PSS nie znajdziesz choćby wzmianki o Rock Bandzie. CYWILIZOWANYM - slowo klucz za premiery bylo tak, ze w Polsce nikogo nie bylo stac na kupno rb z instrumentami, a jak kogos bylo stac to bylo tez go stac na sprowadzenie z usa a skoro nie ma gry to po co dlc do niej? teraz jest duzo lepiej bo z tego co widze na allegro mozna dostac caly zestaw za 350-400zl za to niemilo sie zdziwilem jak sie okazalo, ze pierwszy legalnie dostepny rb w naszym kraju tez nie jest wspierany dlc i chyba bede musial zakladac angielskie konto z mysla o yesterday czy hey jude i tutaj rodzi sie pytanie ktos wie gdzie (jakis polski sklep, gosc z allegro) mozna dostac lego rb na ps3 w wersji usa? Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 29 grudnia 2009 Opublikowano 29 grudnia 2009 poki jeszcze nie bylo premiery w palu to koles sprzedawal wersje ntsc. niestety po co maja sciagac usa skoro jest palowska? ; ) wlasny import zostaje. btw: lego rb ssie. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 30 grudnia 2009 Opublikowano 30 grudnia 2009 (edytowane) No chyba cie poje.bało O_o Lego ma zaje.biste kawałki imprezowe, które są zaje.biste. A są zaje.biste, bo wbijają koledzy, pada hasło "napier.dalamy!" i od razu w oczy rzuci im się "Ghostbusters" czy inne "Final Countdown". A tak w ogóle to Lego jest po 18Ł na brytyjskim amazonie. Edytowane 30 grudnia 2009 przez qb3k Cytuj
s1ntex 0 Opublikowano 30 grudnia 2009 Opublikowano 30 grudnia 2009 Inaczej: Jako gra jest (pipi)owa, jako song-pack - za(pipi)isty. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 30 grudnia 2009 Opublikowano 30 grudnia 2009 No wiadomo, że przechodzi się dla achievów, exportuje songi i wio na allegro Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 6 stycznia 2010 Opublikowano 6 stycznia 2010 Jutro nareszcie pojawi sie patch do rb2 dla posiadaczy ps3 ;] gwiazdki i czulosc iona, swietnie. Cytuj
AdaSKo2211 1 Opublikowano 7 stycznia 2010 Opublikowano 7 stycznia 2010 Bo na xbox'ie ten patch był już we wrześniu Ja bym wolał żeby była opcja czy się chce/czy nie, siłę uderzenia :potter: Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 7 stycznia 2010 Autor Opublikowano 7 stycznia 2010 Właśnie, czy to ma jakiś wpływ na grę ? Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 7 stycznia 2010 Opublikowano 7 stycznia 2010 w sumie to nie, tylko głośność jest zależna od siły uderzenia. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 11 stycznia 2010 Autor Opublikowano 11 stycznia 2010 Ma ktoś namiary na sklep na świecie, który fizycznie posiada rzecz, co to się Madcatz Triple Cymbal Expansion zwie ? Na Amazonie wyprzedali, a amerykański nie wysyła do Polski. Cytuj
rafal_roma 1 Opublikowano 11 stycznia 2010 Opublikowano 11 stycznia 2010 R2Pol się tym chyba zajmuje. Cytuj
dawdi17 57 Opublikowano 29 stycznia 2010 Opublikowano 29 stycznia 2010 Perkusje z Rock Bandów z PS3 działają na PS2? Bo gitary chyba nie, ale ciekawi mnie jak to jest z perkusją. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi