Opublikowano 14 grudnia 200915 l Autor W końcu to twórcy kreują te teledyski. Dla mnie celowe działanie. Zastanawia mnie jednak, co decydowało o dodaniu do piosenki śpiewu tłumu. W kilka jest on obecny i wychodzi po prostu genialnie
Opublikowano 14 grudnia 200915 l W końcu to twórcy kreują te teledyski. Dla mnie celowe działanie. Zastanawia mnie jednak, co decydowało o dodaniu do piosenki śpiewu tłumu. W kilka jest on obecny i wychodzi po prostu genialnie wspominalem kiedys, ze chcialbym zobaczyc jakas piosenke w formie bisu typowo z koncertu, glupie gadki wokalisty, wyjaca publcznosc i improwizowane solowki niby mamy alive i school out, ale to jeszcze nie to
Opublikowano 19 grudnia 200915 l witam mam kilka pytan.. chce kupic jedna z gier rock band lub guitar hero na ps3.. widzialem na allegro interesujace zestawy instrumentow rb w cenie ok 350 zl bez gry.. jak wyglada sprawa kompatybilnosci tych instrumentow z pozniej wydanymi grami muzycznymi? czy z europejskiego ps store mozna sciagac dlc do rock band lub rock band 2 w postaci dodatkowych utworow? a jezeli nie to w jaki sposob mozna to robic ze stanow? czy sprowadzony z usa zestaw instrumentow bedzie dzialal w europie (kwestia roznicy napiecia pradu itp)? z gory dzieki za odpowiedz pozdrawiam
Opublikowano 19 grudnia 200915 l 1. Instrumenty są kompatibilne ze wszystkimi później wydajnymi GH i RB. 2. Na europejskim (konkretnie polskim) nie wychodzą piosenki do RB więc trzeba ze Stanów 3. Zestaw z USA będzie działać bez problemu (gra także ale tylko na PS3, na 360 nie)
Opublikowano 20 grudnia 200915 l ok... jak w takim razie wyglada kupowanie nowych kawalkow? z tego co wyczytalem to kupujemy je z poziomu gry za posrednictwem jakiegos tam sklepu...i teraz 2 pytania.. czy podobnie jak w przypadku gier kupowanych w jakimkolwiek ps store kupione kawalki moga byc udostepniane kolejnym 4 osobom? i czy istnieje cos w rodzaju podzialu na dlc dla rock band 1 i 2 gdzie poszczegolne kawalki sa przypisane jednej wersji czy calosc dlc wspolpracuje zarowno z pierwsza jak i druga czescia gry?
Opublikowano 21 grudnia 200915 l Nie, DLC do RB1 pasuje do 2 i na odwrót. Z tego co wiem to spokojnie można się dzielić piosenkami .
Opublikowano 21 grudnia 200915 l chyba ostatnie pytanie... czy dlc ze stanow bedzie dzialalo z europejska gra? bo doszly mnie slychy ze nie ..ale chce byc pewien..
Opublikowano 22 grudnia 200915 l Dostałem swojego Rock Banda 2 i jest M A G I C Z N Y. Zajęcie na całe święta (oczywiście najpierw rodzina się wie . Na razie męczę treningi i różne tam smaczki teoretyczne i praktyczne, ale niedługo się trzeba za pioseneczki zabrać. Jeszcze nie wyrobiłem do końca porównania sobie z Guitar Hero WT, ale chyba jednej rzeczy jestem pewny, że bębny są lepiej przypisane do swoich odpowiedników w muzyce, a nie tak popier... jak w WT, gdzie nie wiadomo było o co chodzi czasami.
Opublikowano 22 grudnia 200915 l a dlc jest dostepne w jakimkolwiek kraju w europie? chyba w kazdym cywilizowanym europejskim kraju mozna kupic kawalki do rb nie wiem dokladnie bo ja sie w kanadzie zaopatruje i kawalki mozna kupowac przez gre jak i normalnie z pssstore
Opublikowano 22 grudnia 200915 l "chyba w kazdym cywilizowanym europejskim kraju" Do których to nie zalicza się Polska. Na polskim PSS nie znajdziesz choćby wzmianki o Rock Bandzie. Edytowane 22 grudnia 200915 l przez maciucha
Opublikowano 23 grudnia 200915 l "chyba w kazdym cywilizowanym europejskim kraju" Do których to nie zalicza się Polska. Na polskim PSS nie znajdziesz choćby wzmianki o Rock Bandzie. CYWILIZOWANYM - slowo klucz za premiery bylo tak, ze w Polsce nikogo nie bylo stac na kupno rb z instrumentami, a jak kogos bylo stac to bylo tez go stac na sprowadzenie z usa a skoro nie ma gry to po co dlc do niej? teraz jest duzo lepiej bo z tego co widze na allegro mozna dostac caly zestaw za 350-400zl za to niemilo sie zdziwilem jak sie okazalo, ze pierwszy legalnie dostepny rb w naszym kraju tez nie jest wspierany dlc i chyba bede musial zakladac angielskie konto z mysla o yesterday czy hey jude i tutaj rodzi sie pytanie ktos wie gdzie (jakis polski sklep, gosc z allegro) mozna dostac lego rb na ps3 w wersji usa?
Opublikowano 29 grudnia 200915 l poki jeszcze nie bylo premiery w palu to koles sprzedawal wersje ntsc. niestety po co maja sciagac usa skoro jest palowska? ; ) wlasny import zostaje. btw: lego rb ssie.
Opublikowano 30 grudnia 200915 l No chyba cie poje.bało O_o Lego ma zaje.biste kawałki imprezowe, które są zaje.biste. A są zaje.biste, bo wbijają koledzy, pada hasło "napier.dalamy!" i od razu w oczy rzuci im się "Ghostbusters" czy inne "Final Countdown". A tak w ogóle to Lego jest po 18Ł na brytyjskim amazonie. Edytowane 30 grudnia 200915 l przez qb3k
Opublikowano 30 grudnia 200915 l No wiadomo, że przechodzi się dla achievów, exportuje songi i wio na allegro
Opublikowano 6 stycznia 201015 l Jutro nareszcie pojawi sie patch do rb2 dla posiadaczy ps3 ;] gwiazdki i czulosc iona, swietnie.
Opublikowano 7 stycznia 201015 l Bo na xbox'ie ten patch był już we wrześniu Ja bym wolał żeby była opcja czy się chce/czy nie, siłę uderzenia :potter:
Opublikowano 11 stycznia 201015 l Autor Ma ktoś namiary na sklep na świecie, który fizycznie posiada rzecz, co to się Madcatz Triple Cymbal Expansion zwie ? Na Amazonie wyprzedali, a amerykański nie wysyła do Polski.
Opublikowano 29 stycznia 201015 l Perkusje z Rock Bandów z PS3 działają na PS2? Bo gitary chyba nie, ale ciekawi mnie jak to jest z perkusją.