qb3k 946 Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 Ch.ujnia straszna jak i PJ do RB ostatnio.Oprocz Jeremy i Even Flow reszta ssie. Zgiń przepadnij gupia koorvo. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 Ch.ujnia straszna jak i PJ do RB ostatnio.Oprocz Jeremy i Even Flow reszta ssie. Zgiń przepadnij gupia koorvo. xD Qb3k, nie spinaj się. Co mogę powiedzieć od DLC? Jedyne, które zakupiłem to Death Magnetic - szczerze polecam. Solówki są w chooy wymagające na Expercie, zaś na Hard można uzyskać bardzo dobre wyniki. Świetna muzyka! Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 Ch.ujnia straszna jak i PJ do RB ostatnio.Oprocz Jeremy i Even Flow reszta ssie. Zgiń przepadnij gupia koorvo. Mam prosic Soniaka o pomoc?? Zalatwia 15 takich jak ty i nawet moze pogrozic pistoletem na wiadomo co :] Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 Co to (pipi) jest to wiadomoco? Bo nie wczytywałem się aż tak dokładnie. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 Soniak rozje.bał bandę 15 dresów pistoletem na wiadomoco (znaczy się kulki) oraz z niemałą pomocą sąsiadki. Ot co. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 Pistolet na kulki = Pistolet na wiadomoco ? Ja pier... Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 Soniak rozje.bał bandę 15 dresów pistoletem na wiadomoco (znaczy się kulki) oraz z niemałą pomocą sąsiadki. Ot co. I tak Slayer >>> Foo Fighters dżejkob. Dobra koniec offa xDD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi