zalef88 53 Opublikowano 17 kwietnia 2009 Opublikowano 17 kwietnia 2009 Zaktualizowałem i zostawiam. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 17 kwietnia 2009 Opublikowano 17 kwietnia 2009 Jest już karta ze Snake'iem. Nareszcie. Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 26 kwietnia 2009 Opublikowano 26 kwietnia 2009 (edytowane) Aktualizyuje sie wam karta na ps3trophycard? U mnie nie... Najpierw zalozylem tam konto (PSN ID i mail) i wygenerowalo mi aktualna karte. Minal tydzien a ta nic... dowiedzialem sie, ze aby up odbywal sie 2x w tygodniu trzeba miec konto ma mmos. Zalozylem tam konto na ten sam mail i podalem swoje PSN ID. Karta zaktualizowala sie praktycznie odrazu. Teraz minelo juz jakies 5-6 dni a karta sie nie aktualizuje. Na ps3trophycard zaktualizowalem ja niby recznie (znowu podanie ID i maila) i... lista trofeow sie zaktualizowala ale... z dnia poprzedniego (wzgledem tego, kiedy up zrobilem). Jak klikniecie na moj trophycard bedziecie widziec trofea z RE5. Sam trophycard natomiast pozostal bez zmian do dzis (nadal pokazuje trofea z MagicBall). Opisalem sytuacje dosyc szczegolowo Ma ktos podobny problem? Edytowane 26 kwietnia 2009 przez Emet Cytuj
Gość pawel_k Opublikowano 2 maja 2009 Opublikowano 2 maja 2009 (edytowane) casualowy trophycard Edytowane 2 maja 2009 przez pawel_k Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 Aktualizyuje sie wam karta na ps3trophycard? U mnie nie... Najpierw zalozylem tam konto (PSN ID i mail) i wygenerowalo mi aktualna karte. Minal tydzien a ta nic... dowiedzialem sie, ze aby up odbywal sie 2x w tygodniu trzeba miec konto ma mmos. Zalozylem tam konto na ten sam mail i podalem swoje PSN ID. Karta zaktualizowala sie praktycznie odrazu. Teraz minelo juz jakies 5-6 dni a karta sie nie aktualizuje. Na ps3trophycard zaktualizowalem ja niby recznie (znowu podanie ID i maila) i... lista trofeow sie zaktualizowala ale... z dnia poprzedniego (wzgledem tego, kiedy up zrobilem). Jak klikniecie na moj trophycard bedziecie widziec trofea z RE5. Sam trophycard natomiast pozostal bez zmian do dzis (nadal pokazuje trofea z MagicBall). Opisalem sytuacje dosyc szczegolowo Ma ktos podobny problem? Żeby się od razu z aktualizowało to musisz wybulic, za free masz tylko 2 razy w tygodniu. Są już może jakieś lepsze alternatywy? Bo ja ostatnio googlowałem ale nic nie znalazłem. Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 a trafil ktos na trophycard zeby byl szerokosci 150px max 160px?, wysokosc bez znaczenia... Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 @ Dark AlexX Wiem. Teraz jest juz ok.. ale wczesniej karta sie nie aktualizowala w ogole. Zrobila to dopiero po ponad tygodniu (a powinno byc niby 2x w tygodniu). Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 20 maja 2009 Opublikowano 20 maja 2009 3 nowe wzory na stronie PS, 2x inFamous i FNR (chyba) Cytuj
DaniDevil 7 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 Wie ktos dlaczego na MMOS karta mi sie nie aktualizuje. Cytuj
shinjitsu80 0 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 Wie ktos dlaczego na MMOS karta mi sie nie aktualizuje. Dlatego ze maja problem z Sony, ktora ostatnio blokuje MMOS i innym firmom dostep do danych o trofeach w najnowszych grach:-)) Sony planuje wprowadzic wlasna liste rankingowa dla graczy i dlatego pewnie obecnie utrudnia zycie niezaleznym dostawcom gamercards. Cytuj
DaniDevil 7 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 Wie ktos dlaczego na MMOS karta mi sie nie aktualizuje. Dlatego ze maja problem z Sony, ktora ostatnio blokuje MMOS i innym firmom dostep do danych o trofeach w najnowszych grach:-)) Sony planuje wprowadzic wlasna liste rankingowa dla graczy i dlatego pewnie obecnie utrudnia zycie niezaleznym dostawcom gamercards. Dzieki za info. Sony karty sa do du..! Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 Aha,a sam to niby jaka sie chlubisz w sygnaturce? Cytuj
DaniDevil 7 Opublikowano 7 lipca 2009 Opublikowano 7 lipca 2009 Aha,a sam to niby jaka sie chlubisz w sygnaturce? Zostalem zmuszony do tego...! Inne sa poblokowane. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 7 lipca 2009 Autor Opublikowano 7 lipca 2009 Jezeli przez normalne rozumiesz... aktualizuj swoja karte od sony by aktualizowala ci sie karta z playfire to masz racje _-_ Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 7 lipca 2009 Opublikowano 7 lipca 2009 (edytowane) Odniosłem się do wypowiedzi DaniDevil - który napisał że: Inne sa poblokowane. I tylko do tego Edytowane 7 lipca 2009 przez Kyo Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 16 lipca 2009 Opublikowano 16 lipca 2009 (edytowane) Kiedy ci partacze z Sony zrobią automatyczną aktualizację i poprawia trophycardy? Sami nic nie robią i jeszcze utrudniają innym... Edytowane 16 lipca 2009 przez Emet Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 25 lipca 2009 Opublikowano 25 lipca 2009 Nie wiem czy ktoś już zauważył ale na stronie z oficjalnymi sonycard'ami pojawiła się możliwość porównywania trofeów ze znajomymi. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 28 lipca 2009 Opublikowano 28 lipca 2009 Na ps3trophycard.com pojawił się nowy card dedykowany Killzone 2. Wyświetlający stosunek wygranych/przegranych meczy, ilość kills, deaths, ilość pkt i ranking. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Na ps3trophycard.com pojawił się nowy card dedykowany Killzone 2. Wyświetlający stosunek wygranych/przegranych meczy, ilość kills, deaths, ilość pkt i ranking. jak to ustawic bo ja tam takiej opcji nie widze Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Opublikowano 12 sierpnia 2009 W momencie gdy to pisałem była taka opcja troche niżej od zwykłych. Ale bardzo szybko znikła. Dodam że była mniej okazała od tej, którą masz aktualnie Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Opublikowano 12 sierpnia 2009 W momencie gdy to pisałem była taka opcja troche niżej od zwykłych. Ale bardzo szybko znikła. Dodam że była mniej okazała od tej, którą masz aktualnie ok...dzieki za szybka odpowiedz a do tej co mam to chlopaki pisza ze pracuja aby karta aktualizowal sie automatycznie.. szkoda ze te od Sony takie marne...oby to zmienili Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Nie wiem czy ktos juz pisal,ale tutaj sa nowe wzory kart. Dla zainteresowanych,oczywiscie. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 14 sierpnia 2009 Opublikowano 14 sierpnia 2009 (edytowane) Polecam obadać temat http://www.trofeaps3.com/trophies/news.php?readmore=378 Nowe karty graczy od Sony + możliwość porównywania i podglądu. Edytowane 14 sierpnia 2009 przez Kyo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi