Opublikowano 26 kwietnia 200915 l Aktualizyuje sie wam karta na ps3trophycard? U mnie nie... Najpierw zalozylem tam konto (PSN ID i mail) i wygenerowalo mi aktualna karte. Minal tydzien a ta nic... dowiedzialem sie, ze aby up odbywal sie 2x w tygodniu trzeba miec konto ma mmos. Zalozylem tam konto na ten sam mail i podalem swoje PSN ID. Karta zaktualizowala sie praktycznie odrazu. Teraz minelo juz jakies 5-6 dni a karta sie nie aktualizuje. Na ps3trophycard zaktualizowalem ja niby recznie (znowu podanie ID i maila) i... lista trofeow sie zaktualizowala ale... z dnia poprzedniego (wzgledem tego, kiedy up zrobilem). Jak klikniecie na moj trophycard bedziecie widziec trofea z RE5. Sam trophycard natomiast pozostal bez zmian do dzis (nadal pokazuje trofea z MagicBall). Opisalem sytuacje dosyc szczegolowo Ma ktos podobny problem? Edytowane 26 kwietnia 200915 l przez Emet
Opublikowano 5 maja 200915 l Aktualizyuje sie wam karta na ps3trophycard? U mnie nie... Najpierw zalozylem tam konto (PSN ID i mail) i wygenerowalo mi aktualna karte. Minal tydzien a ta nic... dowiedzialem sie, ze aby up odbywal sie 2x w tygodniu trzeba miec konto ma mmos. Zalozylem tam konto na ten sam mail i podalem swoje PSN ID. Karta zaktualizowala sie praktycznie odrazu. Teraz minelo juz jakies 5-6 dni a karta sie nie aktualizuje. Na ps3trophycard zaktualizowalem ja niby recznie (znowu podanie ID i maila) i... lista trofeow sie zaktualizowala ale... z dnia poprzedniego (wzgledem tego, kiedy up zrobilem). Jak klikniecie na moj trophycard bedziecie widziec trofea z RE5. Sam trophycard natomiast pozostal bez zmian do dzis (nadal pokazuje trofea z MagicBall). Opisalem sytuacje dosyc szczegolowo Ma ktos podobny problem? Żeby się od razu z aktualizowało to musisz wybulic, za free masz tylko 2 razy w tygodniu. Są już może jakieś lepsze alternatywy? Bo ja ostatnio googlowałem ale nic nie znalazłem.
Opublikowano 5 maja 200915 l a trafil ktos na trophycard zeby byl szerokosci 150px max 160px?, wysokosc bez znaczenia...
Opublikowano 5 maja 200915 l @ Dark AlexX Wiem. Teraz jest juz ok.. ale wczesniej karta sie nie aktualizowala w ogole. Zrobila to dopiero po ponad tygodniu (a powinno byc niby 2x w tygodniu).
Opublikowano 6 lipca 200915 l Wie ktos dlaczego na MMOS karta mi sie nie aktualizuje. Dlatego ze maja problem z Sony, ktora ostatnio blokuje MMOS i innym firmom dostep do danych o trofeach w najnowszych grach:-)) Sony planuje wprowadzic wlasna liste rankingowa dla graczy i dlatego pewnie obecnie utrudnia zycie niezaleznym dostawcom gamercards.
Opublikowano 6 lipca 200915 l Wie ktos dlaczego na MMOS karta mi sie nie aktualizuje. Dlatego ze maja problem z Sony, ktora ostatnio blokuje MMOS i innym firmom dostep do danych o trofeach w najnowszych grach:-)) Sony planuje wprowadzic wlasna liste rankingowa dla graczy i dlatego pewnie obecnie utrudnia zycie niezaleznym dostawcom gamercards. Dzieki za info. Sony karty sa do du..!
Opublikowano 7 lipca 200915 l Aha,a sam to niby jaka sie chlubisz w sygnaturce? Zostalem zmuszony do tego...! Inne sa poblokowane.
Opublikowano 7 lipca 200915 l Autor Jezeli przez normalne rozumiesz... aktualizuj swoja karte od sony by aktualizowala ci sie karta z playfire to masz racje _-_
Opublikowano 7 lipca 200915 l Odniosłem się do wypowiedzi DaniDevil - który napisał że: Inne sa poblokowane. I tylko do tego Edytowane 7 lipca 200915 l przez Kyo
Opublikowano 16 lipca 200915 l Kiedy ci partacze z Sony zrobią automatyczną aktualizację i poprawia trophycardy? Sami nic nie robią i jeszcze utrudniają innym... Edytowane 16 lipca 200915 l przez Emet
Opublikowano 25 lipca 200915 l Nie wiem czy ktoś już zauważył ale na stronie z oficjalnymi sonycard'ami pojawiła się możliwość porównywania trofeów ze znajomymi.
Opublikowano 28 lipca 200915 l Na ps3trophycard.com pojawił się nowy card dedykowany Killzone 2. Wyświetlający stosunek wygranych/przegranych meczy, ilość kills, deaths, ilość pkt i ranking.
Opublikowano 12 sierpnia 200915 l Na ps3trophycard.com pojawił się nowy card dedykowany Killzone 2. Wyświetlający stosunek wygranych/przegranych meczy, ilość kills, deaths, ilość pkt i ranking. jak to ustawic bo ja tam takiej opcji nie widze
Opublikowano 12 sierpnia 200915 l W momencie gdy to pisałem była taka opcja troche niżej od zwykłych. Ale bardzo szybko znikła. Dodam że była mniej okazała od tej, którą masz aktualnie
Opublikowano 12 sierpnia 200915 l W momencie gdy to pisałem była taka opcja troche niżej od zwykłych. Ale bardzo szybko znikła. Dodam że była mniej okazała od tej, którą masz aktualnie ok...dzieki za szybka odpowiedz a do tej co mam to chlopaki pisza ze pracuja aby karta aktualizowal sie automatycznie.. szkoda ze te od Sony takie marne...oby to zmienili
Opublikowano 12 sierpnia 200915 l Nie wiem czy ktos juz pisal,ale tutaj sa nowe wzory kart. Dla zainteresowanych,oczywiscie.
Opublikowano 14 sierpnia 200915 l Polecam obadać temat http://www.trofeaps3.com/trophies/news.php?readmore=378 Nowe karty graczy od Sony + możliwość porównywania i podglądu. Edytowane 14 sierpnia 200915 l przez Kyo