Opublikowano 26 września 200915 l No mi nie dość że, nie aktualizuje samo to w ogóle nie aktualizuje nawet po aktualizacji na stronie playstation.
Opublikowano 26 września 200915 l Nie czaje juz tego.. właśnie mi sie zaktualizowało ale nie wiem czy samo, czy dlatego że przed chwilą zalogowałem się na stronie playstation...
Opublikowano 5 października 200915 l Niby samo.. ale jednak mi sie nie aktualizuje <_< Platyne w Trine zdobyłem ponad tydzień temu, a sonycard nadal się nie zaktualizował. Na konsoli up'a zrobiłem odrazu po zdobyciu platyny.
Opublikowano 5 października 200915 l Z moich obserwacji wynika, że samo... jednakże co jakiś czas (raz szybko - w ciągu jednego dnia, innym razem dłużej - tydzień).
Opublikowano 5 października 200915 l Poczekam jeszcze tydzień.. to będzie juz ponad 2 tygodnie. Coś czuję, że to nic nie da <_<
Opublikowano 5 października 200915 l Sprawdziłem swoją kartę, było info, że mam manual uptade (co jakiś czas tak mi się robi) - że niby nie jestem zarejestrowany na MMOS, zatem zalogowałem się i po krótkiej chwili moja karta została "zapdejtowana" edit: Co ciekawe nadal mam taki status -> Card Status: Unregistered (Manual Update) Edytowane 5 października 200915 l przez stoodio
Opublikowano 5 października 200915 l U mnie sytuacja wygląda tak: Robiąc up'a z poziomu konsoli aktualizują się trofea, inaczej za cholerę nie chcą się zaktualizować :biggrin:
Opublikowano 5 października 200915 l Mi chodzi o karte od Sony. My bad. U mnie sytuacja wygląda tak: Robiąc up'a z poziomu konsoli aktualizują się trofea, inaczej za cholerę nie chcą się zaktualizować :biggrin: W przypadku karty SONY, procedura aktualizacji przebiega u mnie identycznie. Edytowane 5 października 200915 l przez stoodio
Opublikowano 5 października 200915 l U mnie sytuacja wygląda tak: Robiąc up'a z poziomu konsoli aktualizują się trofea, inaczej za cholerę nie chcą się zaktualizować :biggrin: W jakim sensie z poziomu konsoli? Chodzi o synchronizacje w XMB? Jesli tak, to ja oczywiscie to robie ale sonycard ze strony playstation sie nie aktualizuje.
Opublikowano 6 października 200915 l Klikając na tą belkę ze swoim nickiem następuję synchronizacja trofeów. Po jakiś 10-15 minutach widać na karcie SONY aktualizację.
Opublikowano 6 października 200915 l To jest raczej oczywiste Ja synchornizuje trofa n akonsoli zawsze jak jakies zdobede. Zazwyczaj tuz po wylaczeniu gry, czasami nawet w trakcie. Wyglada na to ze niektorym automatyczny update dziala (o ile rzeczywiscie dziala..), a innym (np dla mnie) nie dziala <_<
Opublikowano 6 października 200915 l Nom mi od jakiegoś tygodnia na karcie Sony czy tam na stronce Sony trofea automatycznie się aktualizują.
Opublikowano 9 października 200915 l Eh.. co za bzdura... Mi nie aktualizuje sie automatycznie <_< Musze sie zalogować na stronie eu.playstation.com Wtedy aktualizuje się sam, bez klikania na "Aktualizuj".
Opublikowano 22 października 200915 l Ma ktoś podobnie jak ja, że od ponad tygodnia nie aktualizuje się karta na Playfire, mimo że zrobiłem wszystko aby update był możliwy? Edytowane 22 października 200915 l przez hanry
Opublikowano 3 listopada 200915 l od ponad 2 tygodni nie aktualizuja mi sie trofea z MMOS. Co wiecej,serwis wypisuje jakies glupoty, ze np. mam 100% w Ninja Gaiden 2. Ech,cos schodza na psy...
Opublikowano 3 listopada 200915 l Same here - straszny bałagan tam mają np. z U2, poza tym już blisko tydzień czekam na trofea z Demon Souls, kapa...
Opublikowano 4 listopada 200915 l od ponad 2 tygodni nie aktualizuja mi sie trofea z MMOS. Co wiecej,serwis wypisuje jakies glupoty, ze np. mam 100% w Ninja Gaiden 2. Ech,cos schodza na psy... prawdopodobnie nie maja wszystkich trophies w NGS2 - jest tam duzo "ukrytych" kielonow i moze dlatego nie maja odpowiednio % ulozonych do tego. tak samo jest z U2. wogole sa tez inaczej % w grach tak jak dawniej bylo z wliczonymi platynami. Ps. mi aktualizuje sie bezproblemowo. Ps.2 widze ze masz NGS2 moze jaka partyjka w coop online?;-)
Opublikowano 15 listopada 200915 l Dane o trofeach odświeżają się na pl.playstation.com a na samej konsoli już nie. Wyskakuje błąd An error has occurred (8022A07). Ma ktoś tak?
Opublikowano 16 listopada 200915 l Też mam często problem z synch. Na forach piszą że może to mieć związek z patchem do MW2 który naprawiał trofea.