Skocz do zawartości

SONYCARDS, TROPHYCARDS itp.

Zeratul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Możliwe, że używałbym karty z playstation.com ale mi ona nigdy się sama nie aktualizowała ani nadal się nie aktualizuje. Żeby zrobić up. muszę na PC zalogować się na stronie playstation.. dopiero wtedy karta się zaktualizuje.

Mam dokładnie tak samo. Z tym że aby się pojawiły nowe trofea muszę zmienić dodatkowo motyw (edytować kartę) ponieważ opcja: Odśwież szczegóły mojego konta PSN nie działa.

Edytowane przez Kyo
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mozecie mi powiedziec co sie dzieje z kartami PSN? Po aktualizacji nie ma albo avatara albo trofeow a czasami znika nawet tlo karty.

Też mam ten problem od kilku dni, że po aktualizacji nie mam wyświetlanych trophy.

Muszę się wylogować, ponownie zalogować i dopiero pojawia się opcja "wyświetlaj informację o trophy".

Może coś robią.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Do kart z PSNProfiles jakiś czas temu doszła ciekawa informacja odnosnie ilości ogranych gier i średnia ilość zdobytych trofeów.

Przykład:

GrzesPL.png

Zdecydowanie najładniejsza karta, sam używam :dance2:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Do kard z PSNProfiles doszedł kolejny bajer. Możliwość dostosowania ilości wyświetlanych gier/trofików na karcie wraz z nowym sposobem wyświetlania czyli dwie ostatnie gry i zdobyte trofea w nich.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Klikasz w środkowe okienko do logowania, wklejasz session id, podajesz dane do konta na PSNProfiles i nie działa ? Ja się przed chwila wylogowałem i zalogowałem wg nowych zasad.

Opublikowano

Chodzi o to, żeby najpierw wbić session id a potem w lewym okienku wpisać PSN ID i haslo i kliknąć "Login"? Właśnie tak robię i wyskakuje mi "Invalid Password" a jestem przekonany, że wpisuję dobre...

Opublikowano

Session ID wklejasz za pierwszym razem tylko. Po tej czynności wyskakuje okienko do utworzenia konta na PSNProfiles. Jeżeli utworzyeś konto tym sposobem to za każdym nastepnym razem wystarczy od razu podać PSN ID i hasło do tego konta. Przed chwilą sprawdzałem i działa normalnie.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Moja karta z trofeami sie zmienila (sygnaturka), dzisiaj updateowalem dane i sie zmniejszyla - nie widac ostatnich gier i informacji o trofeach.

Wiecie co jest grane, moze musze gdzies cos zmienic zeby wszystko wyswietlalo ?

Edytowane przez saptis
Opublikowano

weź to pan wyrzuć i skorzystaj z jakiegoś solidnego portalu z kartami, przynajmniej nie będziesz musiał ręcznie aktualizować ;)

gamercardy sony już wcześniej wyglądały śmiesznie (plus ten brak automatycznej aktualizacji!), a teraz to juz w ogóle żart jakiś, jak ma to tak wyglądać xD

Opublikowano

Jak sprawdzałem wczoraj to nie ładowało się dodatkowe okienko "wyświetl informacje o trofeach" na stronie. Teraz się zalogowalem i jest normalnie widoczne, czyli mieli jakieś "chwilowe" problemy.

Też polecam zmianę carda ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Pewnie generowaleś kartę na stronie uk.playstation.com, spróbuj ją wygenerować na stronie pl.playstation.com

Takie mam przypuszczenia, nie wiem czy to ma wpływ.

Edit:

Nie działa to w ten sposób.

Edytowane przez Square
Opublikowano

Ale ja wczesniej mialem polska flage w synaturze, ostatnio sie to zmienilo klikajac w sygnature innego gracza i moje logowanie wlasnie poprzez brytyjska strone.