Gość Kyo Opublikowano 18 grudnia 2010 Opublikowano 18 grudnia 2010 (edytowane) Możliwe, że używałbym karty z playstation.com ale mi ona nigdy się sama nie aktualizowała ani nadal się nie aktualizuje. Żeby zrobić up. muszę na PC zalogować się na stronie playstation.. dopiero wtedy karta się zaktualizuje. Mam dokładnie tak samo. Z tym że aby się pojawiły nowe trofea muszę zmienić dodatkowo motyw (edytować kartę) ponieważ opcja: Odśwież szczegóły mojego konta PSN nie działa. Edytowane 18 grudnia 2010 przez Kyo Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 18 grudnia 2010 Opublikowano 18 grudnia 2010 Napisałem gdzie trzeba i karta działa Cytuj
daras 3 Opublikowano 12 stycznia 2011 Opublikowano 12 stycznia 2011 Mozecie mi powiedziec co sie dzieje z kartami PSN? Po aktualizacji nie ma albo avatara albo trofeow a czasami znika nawet tlo karty. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 12 stycznia 2011 Opublikowano 12 stycznia 2011 Mozecie mi powiedziec co sie dzieje z kartami PSN? Po aktualizacji nie ma albo avatara albo trofeow a czasami znika nawet tlo karty. Też mam ten problem od kilku dni, że po aktualizacji nie mam wyświetlanych trophy. Muszę się wylogować, ponownie zalogować i dopiero pojawia się opcja "wyświetlaj informację o trophy". Może coś robią. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 12 stycznia 2011 Opublikowano 12 stycznia 2011 Też miałem tak ostatnio, ze zniknęły mi informacje o trofeach wraz z avatarem. Tak jak pisze Słupczasty, wystarczy wylogować się i jeszcze raz zalogować. Powinno pomóc Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 4 marca 2011 Opublikowano 4 marca 2011 Najladniejsze karty jakie widzialem sa tutaj http://www.ps3trophies.co.uk/gamercards.php . Niestety, z niewiadomych powodow nie dzialaja na tym forum 1 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 16 czerwca 2012 Opublikowano 16 czerwca 2012 Do kart z PSNProfiles jakiś czas temu doszła ciekawa informacja odnosnie ilości ogranych gier i średnia ilość zdobytych trofeów. Przykład: 3 Cytuj
Igor67 139 Opublikowano 16 czerwca 2012 Opublikowano 16 czerwca 2012 A wicie co za zmiany wprowadzają w YGC? Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 16 czerwca 2012 Opublikowano 16 czerwca 2012 Do kart z PSNProfiles jakiś czas temu doszła ciekawa informacja odnosnie ilości ogranych gier i średnia ilość zdobytych trofeów. Przykład: Zdecydowanie najładniejsza karta, sam używam Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 30 lipca 2012 Opublikowano 30 lipca 2012 Do kard z PSNProfiles doszedł kolejny bajer. Możliwość dostosowania ilości wyświetlanych gier/trofików na karcie wraz z nowym sposobem wyświetlania czyli dwie ostatnie gry i zdobyte trofea w nich. Cytuj
winner 183 Opublikowano 4 sierpnia 2012 Opublikowano 4 sierpnia 2012 PS3Trophies ma ogólnie najlepsze moim zdaniem karty. Najbardziej mi się podobają. Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 4 sierpnia 2012 Opublikowano 4 sierpnia 2012 Moze i fajne, ale same sie nie uaktualniaja, nie wspominajac o reszcie bajerow chociazby z PSNprofiles. BTW Oficjalne karty Sony to crap, niestety. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 5 listopada 2012 Opublikowano 5 listopada 2012 Nie mogę się zalogować na PSNprofiles, ma ktoś też z tym problem? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 5 listopada 2012 Opublikowano 5 listopada 2012 Klikasz w środkowe okienko do logowania, wklejasz session id, podajesz dane do konta na PSNProfiles i nie działa ? Ja się przed chwila wylogowałem i zalogowałem wg nowych zasad. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 6 listopada 2012 Opublikowano 6 listopada 2012 Chodzi o to, żeby najpierw wbić session id a potem w lewym okienku wpisać PSN ID i haslo i kliknąć "Login"? Właśnie tak robię i wyskakuje mi "Invalid Password" a jestem przekonany, że wpisuję dobre... Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 6 listopada 2012 Opublikowano 6 listopada 2012 Session ID wklejasz za pierwszym razem tylko. Po tej czynności wyskakuje okienko do utworzenia konta na PSNProfiles. Jeżeli utworzyeś konto tym sposobem to za każdym nastepnym razem wystarczy od razu podać PSN ID i hasło do tego konta. Przed chwilą sprawdzałem i działa normalnie. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 6 listopada 2012 Opublikowano 6 listopada 2012 Mam problem z przeglądarką i nie było widocznej jednej opcji, sprawdziłem na innym kompie i jest wszystko ok. Dzięki i sorki Cytuj
saptis 620 Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 (edytowane) Moja karta z trofeami sie zmienila (sygnaturka), dzisiaj updateowalem dane i sie zmniejszyla - nie widac ostatnich gier i informacji o trofeach. Wiecie co jest grane, moze musze gdzies cos zmienic zeby wszystko wyswietlalo ? Edytowane 28 stycznia 2013 przez saptis Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 weź to pan wyrzuć i skorzystaj z jakiegoś solidnego portalu z kartami, przynajmniej nie będziesz musiał ręcznie aktualizować gamercardy sony już wcześniej wyglądały śmiesznie (plus ten brak automatycznej aktualizacji!), a teraz to juz w ogóle żart jakiś, jak ma to tak wyglądać xD Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 28 stycznia 2013 Opublikowano 28 stycznia 2013 Jak sprawdzałem wczoraj to nie ładowało się dodatkowe okienko "wyświetl informacje o trofeach" na stronie. Teraz się zalogowalem i jest normalnie widoczne, czyli mieli jakieś "chwilowe" problemy. Też polecam zmianę carda Cytuj
Emtebe 2 544 Opublikowano 29 stycznia 2013 Opublikowano 29 stycznia 2013 Ja polecam te z http://psnprofiles.com wystarczy wrzucić taki w sygnaturkę, a kiedy zaktualizujemy trofea na stronie, to i automatycznie w sygnaturze się odświeżą. Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 31 stycznia 2013 Opublikowano 31 stycznia 2013 Też mnie to wk*rwiało więc sobie zmieniłem Cytuj
Olsen 60 Opublikowano 23 lutego 2013 Opublikowano 23 lutego 2013 Ja mam problem z tymi oficjalnymi sygnaturami Playstation. Mimo ze mam polskie konto to na sygnaturce wyswietla mi sie flaga brytyjska... WTF? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 23 lutego 2013 Opublikowano 23 lutego 2013 (edytowane) Pewnie generowaleś kartę na stronie uk.playstation.com, spróbuj ją wygenerować na stronie pl.playstation.com Takie mam przypuszczenia, nie wiem czy to ma wpływ. Edit: Nie działa to w ten sposób. Edytowane 23 lutego 2013 przez Square Cytuj
Olsen 60 Opublikowano 23 lutego 2013 Opublikowano 23 lutego 2013 Ale ja wczesniej mialem polska flage w synaturze, ostatnio sie to zmienilo klikajac w sygnature innego gracza i moje logowanie wlasnie poprzez brytyjska strone. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi