Skocz do zawartości

SONYCARDS, TROPHYCARDS itp.

Zeratul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To pewnie przez to, że mieszkasz w USA :P A tak na poważnie, to może rozważ zmianę carda na coś innego niż oficjalny,k tóry jest trochę upośledzony.

Ha, właśnie zrobiłem update karty na stronie PS i też mam flagę UK.

Opublikowano (edytowane)

Mnie co chwilę prosi o zalogowanie więc możliwe, że coś tam grzebią.

Ehh, jak klikam na jakąś zakładkę to zawsze prosi o ponowny login.

Edytowane przez Square
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

od jakiegoś miesiąca, a może i dłużej yourgamercards jest trupem i już straciłem nadzieję że odzyska życie, więc pora zmienić na coś działającego. co aktualnie polecacie?

Opublikowano

od jakiegoś miesiąca, a może i dłużej yourgamercards jest trupem i już straciłem nadzieję że odzyska życie, więc pora zmienić na coś działającego. co aktualnie polecacie?

A co tam się stało bo nie w temacie jestem..

Opublikowano

jedyne co wiem to to, że padło i przez jakiś tydzień wyskakiwało info, że jest jakiś błąd i próbują to naprawić. później stronka działała, ale i tak była zepsuta. nie dodawali trofeów do nowych gier, trofea się nie aktualizowały i po jakimś tygodniu znowu padło i sytuacja trwa do dzisiaj :/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wiecie co się wyprawia z Playfire i Rptr? Bo od dwóch tygodni ani ja, ani moi znajomi nie mają aktualizowanego konta. Tymczasem na karcie z PSN wszystko wskakuje na tip-top...

Opublikowano

Ja osobiście niezmiennie polecam psnprofiles.com - nie wiem, czy to już od dawna, ale obecnie mają fajną opcję na layout carda - "last played game"

Opublikowano (edytowane)

Na głównej wpisujesz swój nick PSN Name i klikasz 'Update User'.

up: jak komuś zależy, można manualnie co godzinę.

Edytowane przez stoodio
  • Plusik 1
Opublikowano

Jakby kogoś interesowało, dlaczego na PSNProfiles nie wyświetla mu wszystkich trofików i mniejszą ilość procentów to winne jest ukrycie gier po ostatniej aktualizacji FW :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Co prawda sam używam karty z PSN Profiles, gdyż uważam ją za najbardziej czytelną a art z ostatniej ogrywanej gry jest fajną sprawą, ale bardzo podoba mi się również układ ze stronki PSN Trophy Leaders:

wrednypl.png

A jako że lubię sobie czasem przypomnieć, że to nie moje pierwsze konto na PSN to czasem używam również podwójnej sygnaturki z exophase:

543383.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nie wiem od kiedy tak jest, bo dopiero teraz to zauważyłem :P

Jak przegląda się czyjś profil na psnprofiles.com to kolor czcionki pokrywa się kolorem gamercarda (tego konsolowego) danej osoby.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Nie wiem czy w odpowiednim dziale, ale chciałem się zapytać czy da się z profilu usuwać gry? Mam na nim parę starych gier w które pograłem 5 minut i chciałbym je sobie pousuwać, bo chyba odzywa się we mnie trophy hunter w końcu a te gówienka po pare % poprostu szpecą mi profil :P

Opublikowano

Ale czy  po ukryciu dane liczbowe również się zmianią (liczba gier, % completion itd)? Czy tylko poprostu nikt nie będzie widział skąd mam te dodatkowe trofea?