_daras_ 725 Opublikowano 28 lutego 2014 Opublikowano 28 lutego 2014 Ale da się tylko ukryć te które masz 0%. Jak będzie 1% to masz lipe Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 28 lutego 2014 Opublikowano 28 lutego 2014 Dane tez się zmienią, co jest trochę dziwne:) Czemu dziwne? właśnie dobrze, jak nie chcesz się czymś chwalić to z jakiej paki ma Ci się liczyć w ogólnej liczbie trofików? @daras Jak wspomniał c0r, ukryć możesz wszystko. Strony z cardami mają indywidualnie poustawiane i niektóre wyświetlają wszystkie trofiki (nawet ukryte), a niektóre się dostosowują do ustawień na PSN. Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 28 lutego 2014 Opublikowano 28 lutego 2014 To jest dobre rozwiązanie bo ja np mam w trofeach DC Universe Online, które w F2P ma zablokowane trofea przez co licznik i tak wskazuje 0%. Po co miałoby to psuć ogólne zestawienie. Mnie natomiast dziwi czemu dodatki są wliczane w ogół jeśli się ich nie posiada. Powinny być opcjonalne. Jeśli jest dodatek lub dwa to małe piwo ale jeśli jest kilka to potem wychodzi, że pomimo platyny i 100% w podstawce ogólnikowo wychodzi nawet 50% completion. Myślę po prostu, że dodatki powinny wliczać się dopiero po zakupie. Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 21 kwietnia 2014 Opublikowano 21 kwietnia 2014 jak to jest, ze według jednej stronki mam 85% średniej postępu (http://psnprofiles.com/MEVEK_MARSHALL), a według drugiej 90% (http://psntrophyleaders.com/user/view/MEVEK_MARSHALL#games), gdzie trofea sa jednakowe ? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 22 kwietnia 2014 Opublikowano 22 kwietnia 2014 Masz ukryte 395 trofików, na PSNProfiles jest to uwzględnione w statystykach. Kilka postów wyżej o tym było Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 22 kwietnia 2014 Opublikowano 22 kwietnia 2014 Warto poukrywac swoje malo procentowe w trofea gry i nie szpecic sobie profili i utrudniac innym ich przegladanie. Szlag mnie trafia jak musze przelatywac przez liste na ktorej wiekszosc gier ma status kilka %. Jesli nie mozna ich fizycznie usunac to dobrze ze 'sony' udostepnilo opcje ukrywania. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 22 kwietnia 2014 Opublikowano 22 kwietnia 2014 Ja nie rozumiem po co ukrywać gry w które się grało. Osobiście mam ukryte tylko: pinball arcade (bo w to nie grałem) oraz BF4, bo tak się wkurzyłem na grę i jej kasowanie sejwów, że nie chcę mieć z nią nic wspólnego. Mam gdzieś wszystkie procenciki itp. Profile 100% są mega nudne jak dla mnie Zresztą nie są one żadnym wyznacznikiem, chyba że cierpliwości gracza. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 22 kwietnia 2014 Opublikowano 22 kwietnia 2014 No widzisz wiec opcja ukrywania przydaje sie nawet dla takiego sceptyka jak TY. Ale osobiscie jednak wolalbym miec mozliwosc skasowania tych gdzie juz nie mozna zdobyc trofkow online bo serwery zostaly juz zamkniete. Dobre i to. Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 22 kwietnia 2014 Opublikowano 22 kwietnia 2014 Podobna sprawa ma się z grami typu F2P gdzie trofea są z reguły niedostępne w tej wersji. Dobrym przykładem jest np. DC Universe Online, w które wyjątkowo przyjemnie się szpilało ale bez wykupionych dodatków i możności zdobywania pucharków, a na liście figuruje z oczywistym 0%. Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 22 kwietnia 2014 Opublikowano 22 kwietnia 2014 jednak wszystko jest w porządku w obu przypadkach pokazuje mi 90% - patrzyłem na dwie różne średnie. Average to jest to o co mi chodziło, a nie Completion, jak widać jest różnica. Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 18 czerwca 2014 Opublikowano 18 czerwca 2014 PSNProfiles już nie pokazuje w karcie danej gry postępu friendsów? Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 10 września 2014 Opublikowano 10 września 2014 Czy tylko mnie denerwuje ta je..na reklama na mojej ścianie gier w PSNProfiles? Znowu musieli coś pozmieniać. Jezus wszędzie te reklamy, człowieka już szlag trafia. Walić marketing Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 10 września 2014 Opublikowano 10 września 2014 Nie widzę żadnych reklam. Zakładam, że używasz adblocka? Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 Nie widzę żadnych reklam. Zakładam, że używasz adblocka? Dzięki, pomogło Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi