Skocz do zawartości

SONYCARDS, TROPHYCARDS itp.

Zeratul

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niby samo.. ale jednak mi sie nie aktualizuje <_<

Platyne w Trine zdobyłem ponad tydzień temu, a sonycard nadal się nie zaktualizował. Na konsoli up'a zrobiłem odrazu po zdobyciu platyny.

Opublikowano (edytowane)

Sprawdziłem swoją kartę, było info, że mam manual uptade (co jakiś czas tak mi się robi) - że niby nie jestem zarejestrowany na MMOS, zatem zalogowałem się i po krótkiej chwili moja karta została "zapdejtowana" :)

edit:

Co ciekawe nadal mam taki status -> Card Status: Unregistered (Manual Update)

Edytowane przez stoodio
Opublikowano (edytowane)

Mi chodzi o karte od Sony.

My bad.

U mnie sytuacja wygląda tak: Robiąc up'a z poziomu konsoli aktualizują się trofea, inaczej za cholerę nie chcą się zaktualizować :biggrin:

W przypadku karty SONY, procedura aktualizacji przebiega u mnie identycznie.

Edytowane przez stoodio
Opublikowano

U mnie sytuacja wygląda tak: Robiąc up'a z poziomu konsoli aktualizują się trofea, inaczej za cholerę nie chcą się zaktualizować :biggrin:

W jakim sensie z poziomu konsoli? Chodzi o synchronizacje w XMB? Jesli tak, to ja oczywiscie to robie ale sonycard ze strony playstation sie nie aktualizuje.

Opublikowano

To jest raczej oczywiste ;)

Ja synchornizuje trofa n akonsoli zawsze jak jakies zdobede. Zazwyczaj tuz po wylaczeniu gry, czasami nawet w trakcie.

Wyglada na to ze niektorym automatyczny update dziala (o ile rzeczywiscie dziala..), a innym (np dla mnie) nie dziala <_<

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Ma ktoś podobnie jak ja, że od ponad tygodnia nie aktualizuje się karta na Playfire, mimo że zrobiłem wszystko aby update był możliwy?

Edytowane przez hanry
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

od ponad 2 tygodni nie aktualizuja mi sie trofea z MMOS. Co wiecej,serwis wypisuje jakies glupoty, ze np. mam 100% w Ninja Gaiden 2. Ech,cos schodza na psy...

prawdopodobnie nie maja wszystkich trophies w NGS2 - jest tam duzo "ukrytych" kielonow i moze dlatego nie maja odpowiednio % ulozonych do tego. tak samo jest z U2. wogole sa tez inaczej % w grach tak jak dawniej bylo z wliczonymi platynami.

Ps. mi aktualizuje sie bezproblemowo.

Ps.2 widze ze masz NGS2 moze jaka partyjka w coop online?;-)

• 2 tygodnie później...