Skocz do zawartości

Achievementy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dasz radę,stawiaj ambitne plany,jak się nie uda to i tak będziesz bliżej niż dalej tych 180.Dzisiaj żałuję że nei założyłem 230,bo czułem że dałbym radę.No ale to nigdy nie wiadomo ile pójdzie.

Edytowane przez Litwin81
Opublikowano

interwaly plus t5 zion i masz to w miesiac z glowy.

Chcialem kupic ale bylo tego milion rodzajow i zaden nie wygladal jak ten co wrzucales i nie mial efy. Moze wycofali?

Opublikowano

Efka pomaga i to mocno,nie dość że powoduje lipolizę,to jeszcze daje kopa na ujemnym bilansie kcal jak mocy mało.Nie piszcie tez że nie jest nie wiadomo jak szkodliwe,bo już 2 tab tussi robią robotę a to dawka zalecana przy przeziębieniu.

Opublikowano

ale przedramienia nie trenuje, paski i naprzemienny chwyt ;/ jak grabe podaje to pewnie jak snieta ryba

No przedramię zawsze będzie słabsze od pleców,a nie chce ryzykować rekordów by sprawdzić czy chwyt utrzyma,ale za to robię bez pasa ;) Bo ten co mam to neopranowy,tylko by prostowniki ciepło miały,bo przypominam że rok temu zerwałem prawy.

Opublikowano

te paski co masz to spoko wygladaja, swoich nie mam, a na silce sa takie waskie dosc i strasznie sie wbijaja w nadgarstki. Moze sie szarpne, chociaz na te 2 serie martwego w tygodniu to szkoda mi kasy ;p

• Minusik 1
Opublikowano

te paski co masz to spoko wygladaja, swoich nie mam, a na silce sa takie waskie dosc i strasznie sie wbijaja w nadgarstki. Moze sie szarpne, chociaz na te 2 serie martwego w tygodniu to szkoda mi kasy ;p

Dzięki sam zrobiłem z uchwytów starego plecaka ;) Mi też się wrzynały to kupiłem usztywniacze na nadgarstki i jest ok.W nich się też dobrze wiosło,szrugsy i bicka robi.

• 2 lata później...
Opublikowano

Zawsze lubiłem sobie stawiać cele, a nie tylko machać ciężarkami, ten chyba będzie najtrudniejszy do zrealizowania.

Daje sobie 2 lata.

maxresdefault.jpg

Machanie ciężarkami prawie w ogóle się nie przeklada na kalistenike, wszystko musze robić prawie od podstaw

• Lubię! 1
  • Minusik 1
Opublikowano

No nie przeklada ja sie od runmageddonow odbilem jak od sciany jak mialem tylko sile i trening silowy typowo. W tym roku przygotowywalem sie bardziej pod katem drazka i dynamiki i nawet goscie z elity propsowali ze po 25km jeszcze przechodzilem malpi gaj bez spadniecia, no i wszystkie przeszkody typu lazenie po drazkach jak malpa czy przeskakiwanie z liny na line ogarnialem bez karnych burpees. Mysle ze typ trenujacy kalistenike bez problemu by zawstydzil na takich przeszkodach typa od samych ciezarkow. 

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

Jakies 5 tygodni diety (zero gazowanych, alkoholu, kawy oraz herbaty (!!!), absolutne zero cukru, slodyczy, czekolady, czipsow, sokow, smazonych rzeczy (tylko grill lub parowar), zero gotowych posilkow, jedzenia na miescie, sieciowek). Trening: 3 razy w tygodniu bieganie po jakies 7.5km. Wyniki: ze 105kg zszedlem na 95kg, prawie pozbylem sie brzucha, nogi wyrzezbione.

Plan na lipiec-sierpien: Micha z waga, trzeba bedzie wprowadzic bilans bialka/wegli/tłuszczów do posilkow wzgledem wagi. 3 razy w tygodniu silownia (3 rozne zestawy cwiczen) + 3 razy kardio jak do tej pory.

Suple:
https://www.myprotein.com/sports-nutrition/creatine-monohydrate-unflavoured-250-tablets/10636923.html
https://www.myprotein.com/sports-nutrition/omega-3-unflavoured-90-softgels/10529335.html

https://www.myprotein.com/sports-nutrition/myprotein-the-body-coach-vitamin-d3-180-tablets/11903357.html

+szejki proteinowe

(wszelkie BCAA i inne glukozaminy chuja dawaly tak naprawde).

Zobaczymy co wyjdzie za pol roku.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

BCAA przydaje się jedynie przy dużym obciążeniu treningowym, tak naprawdę jak ktoś już trenuje 2 razy dziennie, żeby przyspieszyć regenerację między treningami. Glukozamina to na stawy, a sama w sobie też jest mało efektywna. 

Opublikowano (edytowane)

No na stawy to sie stacki kupuje a nie glukozamine jak Irena lat 65.

Bcaa ja biore zawsze tylko przy treningach o wysokiej intensywnosci antykatabolicznie zeby zachowac jak najwiecej masy miesniowej przy redukcji fatu, efekt swietny. Przy bieganiu o zwyklej intensywnosci raczej bez sensu.

10g przed treningiem i 10g po.

Dzisiaj np 18 interwalow Vmax na stadionie 30sek/30sek to musialo wejsc.

Edytowane przez kanabis