kanabis 22 897 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca No ale mam ci klaskac ze nie umiesz trenowac? Ja to jade za chwile na zastrzyk z osocza bogatoplytkowego i robie porzadek z wiazadlem a potem dalej trening i progres. A nie placz ze jestem po zlamaniu i wrzucanie spacerow z kijkami jak potezny spartakus i zjazdy z gorek na damce. Po co ty tu wogole przylazisz, jakies przepustki dostajesz w zakladzie? Jest normalnie, ludzie robia swoje, dyskutuja a juz drugi raz przybiegasz tutaj i szczekasz jak ten ratlerek hejtujac wszystkich w kolo majac siebie za avengersa a jestes zwykly pajac z zerowym poziomem sportowym. Poszczekasz i znikasz na miesiac. Nie ma innych forow internetowych gdzie mozesz wylac swoja frustracje i niepowodzenia? Cytuj
Litwin81 1 175 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca 3 godziny temu, kanabis napisał(a): Doceniam ciebie Litwin, ja bym się po czymś takim nie podbiósł bo jestem ulanym kabanosem. Szanuje, ale i tak ci będę dopierdalał. A żeby nie był offtop to mój aczek że skull crushera Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi