Skocz do zawartości

Turniej Street Fighter 4 w Łodzi 18.04.2009 PS3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Krilluch, kiedy pożyczyć Ci tę przejściówkę? Najbardziej by mi pasowała środa lub czwartek.

Będzie ktoś nagrywał walki z turnieju?

Edytowane przez Di
Opublikowano (edytowane)

Staramy sie zalatwic jakis sprzet do nagrywania. Oczywscie jesli taki uda sie zalatwic to beda nagrywane walki od ćwierć finałów do finału :) No chyba ze bedzie kamera to moze nagra sie cos wiecej :)

Chyba ze ewentualnie ktos z chetnych przyjedzie by filmowac cala impreze :)

Edytowane przez manieq
Opublikowano

Niestety mnie najprawdopodobniej nie bedzie : ( Jestem na wyjezdzie aktualnie i wracam dokladnie w niedziele. Nie planuje wracac wczesniej do wawy (a co sie z tym wiaze - jechac do Lodzi), bo to kilka dni w plecy dla mnie. Gdyby cos sie zmienilo - dam znac. Btw. dziekuje Di za pamiec.

Opublikowano

Ja wezme kamere wiec nie ma problemu. Tylko fajnie jakby ktos pomogl nagrywac bo to z deka meczace zajecie. Po turnieju wyslemy walki do specjalisty (GKS) i on da certyfikat pozwalajacy ten stuff umiescic ewentualnie w sieci. Jak nie bedzie za duzo rzutow na gwarancie i bezmyslnych hp srk to git.

Opublikowano
Ja wezme kamere wiec nie ma problemu. Tylko fajnie jakby ktos pomogl nagrywac bo to z deka meczace zajecie. Po turnieju wyslemy walki do specjalisty (GKS) i on da certyfikat pozwalajacy ten stuff umiescic ewentualnie w sieci. Jak nie bedzie za duzo rzutow na gwarancie i bezmyslnych hp srk to git.

Fajnie że będziesz bardzo chciałem z tobą zagrać :), a Manieq na 100% gra i ładnie grupki rozstawi ;)

Opublikowano
ach ten Gajda :) A slyszalem ze Gajda bedzie na turnieju. Dobry turniej sie zapowiada :)

Ile będzie stanowisk??będą stanowiska na freeplaye??

kto będzie??zrób kutwa maniek liste wkoncu, ludzi o których wiesz...

O kim ja wiem??

Gajda

scoop

Keii

Velurian

manieq

xeda

krono??

solo??

Borys??

Kto jeszcze??Pychu??kto??sway też gra, mogłby kto mu powiedzieć