Pychu 2 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Velku nigdy nie gralem w ta czesc, jedynie bazujac na doswiadczeniach z 3rd strike i ssf2t moglbym cos zdzialac, ale watpie, pozatym finansowo niezbyt dobrze stoje wiec watpie czy sie pojawie Cytuj
Keii 0 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Hmm.Już mam kaca przez afterparty tego turnieju xD Cytuj
gamer 1 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Opublikowano 13 kwietnia 2009 (edytowane) ja na 99,9% będe . Mam tylko nadzieję, że będzie więcej osób niż na turnieju w teatrze V6 Edytowane 13 kwietnia 2009 przez gamer Cytuj
manieq 1 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 13 kwietnia 2009 mysle ze bedzie wiecej przynajmniej dwa razy wiecej Cytuj
VeluriaN 1 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Opublikowano 13 kwietnia 2009 Velku nigdy nie gralem w ta czesc, jedynie bazujac na doswiadczeniach z 3rd strike i ssf2t moglbym cos zdzialac, ale watpie, pozatym finansowo niezbyt dobrze stoje wiec watpie czy sie pojawie Dawaj pyszek wpadaj, zagramy co i w Tekka:) Cytuj
manieq 1 Opublikowano 14 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 14 kwietnia 2009 (edytowane) Velu w tekkena to po turnieju dopiero Sf to Sf i koniec Mały apdejt zasad. W trakcie walki gdy któryś z graczy wciśnie pauzę przegrywa rundę chyba że jego przeciwnik zgodzi się na kontynuowanie walki. Piszę to po to żeby nie było że komuś podczas combosa ktoś wciśnie pauze i combos nie wyjdzie. Wiem że to nie tekken ale tutaj też się liczy timing więc proszę was starajcie się uważać i nie wciskać startu Edytowane 14 kwietnia 2009 przez manieq Cytuj
solo/ng 4 Opublikowano 17 kwietnia 2009 Opublikowano 17 kwietnia 2009 Ja niestety nie moge. Sorry maniek . Za duzo mam zaleglosci, przez rozne ostatnie grania. Ale Scoop i Crono beda na bank, wpadaja do mnie jutro na chwile pograc. GL ALL! Wpadne do Was innym razem i w koncu pogramy Mam mega fun z SFIV i tyle . Cytuj
manieq 1 Opublikowano 17 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 17 kwietnia 2009 No szkoda szkoda. Wez ich tam zlej dobrze w tego SF'a Cytuj
manieq 1 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 18 kwietnia 2009 No i turniej dobiegl konca.... było ostro duzo nerwow i stresu jak sie zbiore to napisze cos wiecej bo narazie to padniety jestem Filmy będą jak tylko scoop zgra na kompa i wysle. Mam nadzieje ze atmosfera sie podobala tym ktorzy byli. Prosze o wypowiedz uczestnikow turnieju Cytuj
manieq 1 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 18 kwietnia 2009 1 Crono 2 Scoop 3 Manieq - czyli Ja a dalej to narazie nie podam bo nie mam rozpiski Cytuj
xeda 0 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Napisze 1wszy na temat tego eventu. Uczestnikow bylo 14stu. Atmosferka zajefajna,poziom zadawalajacy,duzo stresu,nerwów i niespodzianek. Murowany faworyt gospodarzy niejaki Manieq w 1wszej swojej walce grupowej przegral z "czlowiekiem znikad" o ksywie Żyleta. Pomimo nierwow Manieq dalej wygral swoje walki. Natomiast w 2giej grupie leb w leb szlo 3 playerow Xeda,Scoop,Crono i o wygraniu grupy decydowaly lepsze bezposrednie pojedynki naszej 3ki. W gr. gralismy do 2 wygranych rund i meczow. W kolejnej fazie do 3 wygr. rund i meczow a final do 3 wygr rund i 5 meczow. Mecz finalowy to walka Scoopa z tabelki wygranych z Crono z przegranych. Po zacietej walce zwyciezyl Crono inkasujac 170zl. Scoop za 2 gie miejsce dostal 80zl a Manieq za 3 - 30zl. Szkoda ze srednio dopisala frekfencja bo spodziewalismy sie ok 20 ludzi. Do zobaczyska na kolejnym turnieju. Pzd. Cytuj
solo/ng 4 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Opublikowano 18 kwietnia 2009 (edytowane) Xeda dzieki za info!. Ja dzis nadrabialem zaleglosci do 22-23 : O. Czaj miec spod domu transport (Crono: P) na turniej i tylko im pomachac; e. Koniecznie musi byc nastepny, od nas przyjedzie wiecej bankowo: ). Gratzy dla Swietej Trojcy W finale jakie byly MU? Jak Blanka to Rose jak Guile to Ryu? [ : D ] Edytowane 18 kwietnia 2009 przez solo/ng Cytuj
xeda 0 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Opublikowano 18 kwietnia 2009 (edytowane) Mniej wiecej tak MU (Manchester United:P ). Dodam jeszcze ze w finale odrobil Crono tzw straty a 2ga decydujaca partia sie nie odbyla poniewaz Scoop stwierdzil dosyc i pogratulowal Crono wygranej( cos w tym stylu ). Chcialbym podziekowac Manqowi(Mariusz) , Eoblackowi(Rafał) za pomoc w organizacjii calego turu i szacun dla dalekich przyjezdnych Crono,Scoop,Gajda. Edytowane 18 kwietnia 2009 przez xeda Cytuj
manieq 1 Opublikowano 19 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 19 kwietnia 2009 To może ja coś dodam od siebie Jak na pierwszy raz myślę że turniej odbył się przyzwoicie. Walki były naprawdę pasjonujące i pełne wrażeń. Wspomniany "Żyleta" zaskoczył wszystkich wygrywając wszystkie mecze w grupie. Emocje zaczęły narastać w fazie DE ( wiem to z autopsii :-) ) jednakże nie przeszkadzało to w graniu na naprawdę dobrym poziomie ( oczywiście moim skromnym zdaniem ). Gdy tylko będą filmy od Scoopa sami ocenicie. Według uczestników turniej był ok i czekają na następny. Pomyślimy, zobaczymy. Jeżeli będzie następny turniej to jedno mogę wam powiedzieć będzie tańszy niż ten. O ile nie wiem ale napewno tańszy. Może to zmotywuje więcej ludzi do przyjazdu. Wielkie podziękowania dla Xedy ( Adama ) i EOBLACKA ( Rafała ) ode mnie za wspólne w miare poprowadzony turniej ( jak na pierwszy raz oczywiście ). następnym razem będziemy bardziej zorganizowani :-) Wielkie dzięki za przybycie dla wszystkich uczestników i za dobrą grę. Cytuj
gamer 1 Opublikowano 19 kwietnia 2009 Opublikowano 19 kwietnia 2009 mi choć gorzej poszło niż 2 tygodnie temu ale warto było wpaść a wcześniej stawiałem na Mańka, że zajmie 1 miejsce. Mnie jednak najbardziej zaskoczyli Żyleta i Crono. Spodziewałem się jednak więcej osób i mam nadzieje, że następnym razem tak będzie. A co do Żylety to nie wierze, że w 1 walce 1 rundy grał all out tylko dał wygrać Liczę, że następnym razem pojawią się też Amer z kumplem Cytuj
Crono 0 Opublikowano 19 kwietnia 2009 Opublikowano 19 kwietnia 2009 Też coś skrobnę na temat turnieju zaczęło się nie najlepiej 4h snu i 5h jazdy w niepewności czy w ogóle wystąpimy w turnieju ,ale jak później się okazało i tak było warto. Atmosfera i miejscówka zarządziły i tutaj wielki ukłon w stronę organizatorów. Co do samej gry to myślę że był to jak na razie najlepiej obsadzony turniej w SFIV z paroma bardzo fajnymi walkami (czekamy na filmiki Scoop), dobrze wiedzieć że na raczkującej scenie są jeszcze tacy graczy jak BigBoy i Żyleta którzy zaprezentowali całkiem niezły poziom jak na nasze polskie warunki. Szkoda tylko że frekwencja nie dopisała do końca ale pewnie z każda kolejna edycja(jeśli powstaną) będzie coraz lepiej. Korzystając z okazji wielkie dzięki dla Solo i VeluriaNa za gościnne przed i po turnieju (Musze zdecydować częściej wpadać na takie posiadówy ) Do następnego Cytuj
manieq 1 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 20 kwietnia 2009 Dla zainteresowanych powiem ze filmy są w drodze. Niestety trochę ucierpiały na jakości ale da sie obejrzeć Jak tylko wrzucę wszystko na YT dam znać Cytuj
Manior 0 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Opublikowano 20 kwietnia 2009 No gratuluje Crono, mam nadzieję, że nasze sparringi coś Ci tam dały Bardzo żałuję, że nie mogłem przyjechać, nie ma to jak uczestniczyć w tzw. "początkach". Na następny turnieju postaram się być...jeżeli ktokolwiek w ogóle będzie zainteresowany, żeby ze mną do tej pory zagrać (spadek formy ostatnio) Czekam na filmy, gratsy dla Manqa (hey, kiedy rewanż za nasze walki? ) i reszty za podjęcie się i przeprowadzenie turnieju. Cytuj
manieq 1 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 21 kwietnia 2009 Filmy z turnieju będą jak klikniecie : http://www.youtube.com/user/manieqPOL myślę że do środy się wyrobie ze wszystkimi filmami bo niestety YT strasznie wolno zasysa filmy ode mnie. Opinie na temat filmów mile widziane Cytuj
solo/ng 4 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Opublikowano 21 kwietnia 2009 (edytowane) Fajne giery, niektore mocno zaciete. A jakie bolesne momenty, jak nie wejdzie w kluczowym momencie ex cancel ultra (lub blok), nie Manieq? bolalo: p Xeda mial fajna "lajtową" grupe hehe . Jedna rzecz rzucila mi sie w oczy - duzo kar po zablokowanych specialach/utlrach to rzuty zamiast jakies combko. Ja gram jeszcze cieniutko, ale szybciutko sie oduczylem karac rzutami. Grazty 1 more dla zwyciezcow i uczestnikow, klimacik widac (vel slychac po komentarzach) byl wypas ^_^ "Nie skacz na niego" by Gajda w tle i potem "Go mozesz latwo karac jak skacze", Przemek z ironia "Naprawde?" ; DD. Edytowane 21 kwietnia 2009 przez solo/ng Cytuj
manieq 1 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 21 kwietnia 2009 (edytowane) hehe po tekscie gajdy i scoopa cala sala sie smiala Klimat byl spoko i mysle ze jak szczescie dopisze zorganizujemy nastepny turniej. Oczywiscie liczymy na lepsza frekwencje. Co do kar to masz racje ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia bardziej ( np u mnie bo jak chcialem inaczej ukarac to z reguly nie trafialem ) Tekst by Gajda : nie skacz na niego. Rufus ma najlepsza obronę w grze na skoki. Scoop bardzo ironicznie :"Co ty gadasz" i wtapia pierwsza runde. Śmiech ogarnal wszystkich. Edytowane 21 kwietnia 2009 przez manieq Cytuj
manieq 1 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 22 kwietnia 2009 udalo mi sie wrzucic chyba wszystkie filmy boze 3 dni roboty Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi