Timmy 1 801 Opublikowano 13 października 2009 Opublikowano 13 października 2009 (edytowane) 3 minutowy zwiastun "The Expendables" - szykuje się kawał dobrego kina akcji w starym stylu . Bring it happy feet! Edytowane 14 października 2009 przez Timmy Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 O ku.rwa, nie jarałem się tak niczym chyba od zobaczenia klipu "Human Traffic King (White Slavery Pt. 2)" od Necrto. Ultimate action movie. Szkoda, ze jeszcze prawie rok czekania. Cytuj
eraef 96 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 Czyli od ostatnich trzech dni A filmik zapowiada się jako zacny odmóżdżacz. Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 o ku.rwa zapowiada sie pieknie ;] Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 obejrzalem minute i wylaczylem. Wspaniale! Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 (edytowane) zapowiada sie dobre kino akcji w starym stylu z niezla obsada Edytowane 14 października 2009 przez Shen87 Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 15 października 2009 Opublikowano 15 października 2009 Bez dyskusji, napewno pójdę do kina. Cytuj
Shago 3 606 Opublikowano 3 stycznia 2010 Opublikowano 3 stycznia 2010 W tym filmie brakuje mi tylko Seagala. A tak na powaznie: to bedzie kurde niezly hit w tym roku Cytuj
_One_ 36 Opublikowano 4 stycznia 2010 Autor Opublikowano 4 stycznia 2010 (edytowane) Jakiś czas temu do obsady doączały nowe twarze, potem odchodziły itd itd więc dałem sobie spokój z zerkaniem kto tam na pewno zagra, teraz spojrzałem na imdb i aż mnie zatkało, najlepsza obsada ever. Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Randy Couture, Steve Austin, Terry Crews, Mickey Rourke, Brittany Murphy, Bruce Willis, Arnorld Shwarzenegger, Danny Trejo, Ufff Dolph Lundgren opisał ten film w wywiadzie jako "Old-Schoolowy, "kopiący-tyłki" film akcji gdzie ludzie walczą nożami i strzelają do siebie" Do premiery coraz bliżej Edytowane 4 stycznia 2010 przez _One_ Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 4 stycznia 2010 Opublikowano 4 stycznia 2010 Willis i Arnold? Coś tam poknocono, bo oni tam raczej nie wystąpią. Cytuj
Shago 3 606 Opublikowano 4 stycznia 2010 Opublikowano 4 stycznia 2010 (edytowane) Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Randy Couture, Steve Austin, Terry Crews, Mickey Rourke, Brittany Murphy, Bruce Willis, Arnorld Shwarzenegger, Danny Trejo, Ufff Ze CO ??, Ze JAK ??. Skad oni sie wzieli ? Edytowane 4 stycznia 2010 przez Shagohad Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 4 stycznia 2010 Opublikowano 4 stycznia 2010 przeciez od dawna wiadomo, ze maja sie pojawic w filmie Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 4 stycznia 2010 Opublikowano 4 stycznia 2010 Od dawna wiadomo że się NIE pojawią raczej. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 4 stycznia 2010 Opublikowano 4 stycznia 2010 Otóż wiadomo, że się pojawią. Niestety tylko w epizodycznej roli. Nawet wszyscy panowie, Bruce, Arnold i Sylvester spotkają się w jednym momencie - cóż to będzie za scena Cytuj
_One_ 36 Opublikowano 4 stycznia 2010 Autor Opublikowano 4 stycznia 2010 Ano, zaliczą obydwoje tak zwane "cameo", Steven Seagal też miał w tym filmie zaliczyć cameo, ale on i prducent tego filmu się nie lubią, więc zrezygnował. W tym filmie miało się pojawić dużo sław, jak np sandra bullock, forest whitaker, jean-claude van damme, 50 cent, wesley snipes itd itd, ale kazdemu coś nie pasowało. Zresztą jakby jeszcze oni wszyscy w tym filmie byli to mój umysł by już tego chyba nie wytrzymał Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 4 stycznia 2010 Opublikowano 4 stycznia 2010 Brakuje tylko naszego Rysia . A co Couture tam robi. Ciekawe kto dostanie wyróżnienie za najlepszą rolę. Cytuj
Shago 3 606 Opublikowano 5 stycznia 2010 Opublikowano 5 stycznia 2010 (edytowane) Dla mnie normalnie najwiekszy hit tego roku . Generalnie nie jestem sobie w stanie nawet wyobrazic, jaka tam musi byc jazda. Edytowane 5 stycznia 2010 przez Shagohad Cytuj
_One_ 36 Opublikowano 5 stycznia 2010 Autor Opublikowano 5 stycznia 2010 (edytowane) A co do Arnolda, to niektórzy czasami mają wątpliwości jak słyszą że się pojawi. Kadencja Gubernatora kaliforni już się kończy (nie można przecież być gubernatorem na zawsze) i podobno arnold wraca do filmów, w tym się tylko na chwile pojawi, ale pewnie ktoś dla staruszka znajdzie w przyszłosci jakąś rolę Zresztą fajnie bedzie w końcu zobaczyć arnolda na ekranie po 6 latach (ostatnio był w filmie z jackie chanem, grał jakiegoś króla) Edytowane 5 stycznia 2010 przez _One_ Cytuj
gork 19 Opublikowano 6 stycznia 2010 Opublikowano 6 stycznia 2010 Tak wogole to o czym bedzie ten film? Podziela sie na 2 zespoly i "beda sie szczelac"? Cytuj
Julita 17 Opublikowano 6 stycznia 2010 Opublikowano 6 stycznia 2010 Arnold może pojawić się w filmie tak jak pojawił sie w The Rundown, jego rola ograniczyła sie do kwestii "Have Fun" trwało to nie dłużej niż 3 sekundy. Więc nie ma powodu aby Arnie nie pojawił się w Expendables Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 7 stycznia 2010 Opublikowano 7 stycznia 2010 Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Randy Couture, Steve Austin, Terry Crews, Mickey Rourke, Brittany Murphy, Bruce Willis, Arnorld Shwarzenegger, Danny Trejo, Ufff Ze CO ??, Ze JAK ??. Skad oni sie wzieli ? Brittany ma chyba inne plany. Cytuj
Shago 3 606 Opublikowano 7 stycznia 2010 Opublikowano 7 stycznia 2010 Tak wogole to o czym bedzie ten film? Podziela sie na 2 zespoly i "beda sie szczelac"? Mniej więcej. Myślę, że wiecej. Aczkolwiek czuje, ze fabula i scenariusz i tak nas mimo wszystko zaskoczy. Cytuj
Timmy 1 801 Opublikowano 7 stycznia 2010 Opublikowano 7 stycznia 2010 Tak wogole to o czym bedzie ten film? Podziela sie na 2 zespoly i "beda sie szczelac"? Mniej więcej. Myślę, że wiecej. Aczkolwiek czuje, ze fabula i scenariusz i tak nas mimo wszystko zaskoczy. Team Stallone ma za zadanie obalić rząd generała Garzy ( Batista z Dextera) a Team Roberts Austin ma mu w tym przeszkodzić. Do tego dochodzi jeszcze wątek Lundgrena i jego wyrzucenia z odddziału Sly'a. Arnie i Bruce pojawia się w filmie na jakieś 5 minut - scena z ich udziałem została nakręcona w tym miejscu . Oficjalny zwiastun pojawi się za kilka tygodni. Cytuj
Timmy 1 801 Opublikowano 11 marca 2010 Opublikowano 11 marca 2010 (edytowane) Nowy plakat - klik . I jeszcze jeden - klik 2 Edytowane 18 marca 2010 przez Timmy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi