Opublikowano 31 marca 201015 l Stallone wygląda przekomicznie z tą zbotoksowaną facjatą. Jak Joker. Edytowane 31 marca 201015 l przez SłupekPL
Opublikowano 6 kwietnia 201014 l batista zdaje sie ma byc glownym zlym filmiku oczywiscie nie obejrzałem i nie mam zamiaru. spoilery:)
Opublikowano 6 czerwca 201014 l jaki rourke na plakacie xD. podobno film oficjalnie dostał erkę (a było poważne niebezpieczeństwo, że będzie pg-13, sly mówił, że wzystko zależy od pokazów testowych). jeśli już o tych pokazach mówimy to ludzie co oglądali w l.a. byli w niebo wzięci. chyba dla tego filmu porzucę mój bojkot multikina. coś czuję, że kiedyś będziemy mówić o kinie akcji "przed" i "po" the expendables. w ogóle jak jedynka osiągnie sukces to marzy mi się wieloletnia seria z coraz to nowymi wielkimi nazwiskami i jeszcze większą dawką akcji. już tam jakieś informacje się pojawiają jakoby stallone miał porzucić kolejnego rambo dla skoncentrowania się na kontynuacji.
Opublikowano 7 czerwca 201014 l Kontynuacja byłaby okej, ale nie ma za wiele już tych gwiazd kina kina akcji. W sequelu obowiązkowo ma być Seagal i Van Dame
Opublikowano 7 czerwca 201014 l wiadomo, ale nie musieliby się ograniczać jedynie do gwiazd kina akcji przecież. ja bym jeszcze kurta russela i clive'a owena chętnie zobaczył. no i trejo. Edytowane 7 czerwca 201014 l przez Walter_Cronkite
Opublikowano 8 czerwca 201014 l Autor Steven Seagal miał się pojawić w tym filmie (cameo) jednak stosunki jakie go łaczyły z producentem tego filmu nie były najlepsze, więc zrezygnował. Wielu aktorom złożono propozycje ról w tym filmie, szkoda że niektórzy z nich się nie pojawią: Kurt Russel, Ben kingsley, 50 Cent, Forest Whitaker, no i Van Damme, a Sandra Bullock powiedziała iż jest zainteresowana pojawieniem się w sequel'u, jeśli taki się pojawi Wiadomo już kiedy premiera w polsce?
Opublikowano 9 czerwca 201014 l Wielu aktorom złożono propozycje ról w tym filmie, szkoda że niektórzy z nich się nie pojawią: Kurt Russel, Ben kingsley, 50 Cent, Forest Whitaker, no i Van Damme, a Sandra Bullock powiedziała iż jest zainteresowana pojawieniem się w sequel'u, jeśli taki się pojawi No przy obecnym wyglądzie 50 Centa dobrze, że się nie pojawi. Chyba, że w roli chorego na HIVA. Edytowane 9 czerwca 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 9 czerwca 201014 l Sorry, że z takiej strony. http://www.pudelek.pl/artykul/25006/50_cent_schudl_25_kilo_poznajecie/
Opublikowano 9 czerwca 201014 l raczej jakiś biedny/chory, wysuszony nygga ;] parę dolców pewnie zarobił.
Opublikowano 16 czerwca 201014 l Nowy , ooo i jeszcze jeden . Sly dotrzymał słowa i film będzie rated R , Polski tytuł uwaga uwaga! - Niezniszczalni....
Opublikowano 21 czerwca 201014 l Dla panów tłumaczących tytuły filmów i dialogi na polski powinien być dożywotni ban w zawodzie. Najbardziej mnie roz.pierdala jak na Polshicie leci film i pada mega tekst: "ty dupku" a w tle leci cała linijka różnych maderfakerów Edytowane 21 czerwca 201014 l przez ksztyrix
Opublikowano 11 lipca 201014 l No nieźle go przecięło w pół, mam nadzieję, że w filmie będzie więcej podobnych akcji. Póki co pod tym względem wymiata John Rambo z 2008 r.