Gość _Milan_ Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 Inymm powodem może być fakt ze salt jest lepszy, no ale to takie dywagacje. Cytuj
Gość Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 To nie temat o andżelinie. I (pipi) mnie obchodzą średnie oceny? Gimnazjum prowadzisz? Expendables jest na 9/10 i koniec. A kto twierdzi inaczej ten zniewieściała pipka. Cytuj
masaKRATOS 816 Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 Inymm powodem może być fakt ze salt jest lepszy, no ale to takie dywagacje. POYEBAO ? Jutro daje do rodzyn Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 No to czekam na madre argumenty od razu, bo wole ogladac Jolie niz botoks na ryju stallone'a i jego kaleki bieg po pomoscie. 1 Cytuj
golab 1 672 Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 przestań zgrywać ogqozo, bo nie będę Cię lubiał;/ Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 no ale ogorasowi sie film tez nie podoba? Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 "Maczete" mnie bardziej jara. Wydaje się, że tam kicz jest zamierzony i zamiast dwu godzin impotentnych pokazów kulturystyki dla oldbojów dostaniemy film z pomysłem. Może nie wielkim i genialnym pomysłem, ale przynajmmiej JAKIMŚ. "Niezniszczalni" to dla mnie bardziej temat do polewki, niż traktowania tego jak film. 1 Cytuj
Robak 1 235 Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 Nie piszcie z Milanem naraz w tym temacie, bo nie wiem któremu minusa dawać ;/ Film bardzo mi się podobał. Podczas oglądania cały czas miałem banana na ryju. Dialogi, akcje, postacie - wszystko w starym, dobrym stylu i świetnie wyważone. Bardzo dobry pomysł Stallone'a i realizacja tego co miał w głowie. Widać, że ma dużo dystansu do tego w czym kiedyś grał i postanowił na tym zarobić, a co najważniejsze w zaje.bistym, śmiesznym stylu. Ten film trzeba po prostu poczuć i być fanem starego kina akcji. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 mało widać miał w głowie Cytuj
masaKRATOS 816 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 No to czekam na madre argumenty od razu, bo wole ogladac Jolie niz botoks na ryju stallone'a i jego kaleki bieg po pomoscie. Ciekawe jak ty byś biegł w wieku 63 lat... Co do Andzeliny , uwielbiam aktorkę , ale w Salcie rozyebao mnie to jaką z niej zrobili , jakby to ująć hmh...maszyne do killowania wszystkiego co się rusza. Ale po kolei , podaje argumenty. -Nie wiedziałem że z płynu do mycia podłóg , rury i kilku plastikowych pierdół można skonstruować wyrzutnie rakiet. -Jak uciekała z własnego domu przez okno , to po choya brała pająki? Skad wiedziała że jej się kilkanaście godzin później przydadzą? A teraz podaje ostatni argument , dzięki któremu udowodnie tobie że jestes w WIELKIM błędzie. -Jakim cudem kobieta , dajmy na to o wadze 55 kilogramów i bicepsie 20 cm MOŻE pokonać żołnierza ciosem w klate z pięści , tak samo jak może jednym ciosem obezwładnić wojaka w hełmie, natomiast Low kickiem złamać nogę na pół.. Wytłumaczysz mi może cokolwiek z tego co napisałem Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 Nie bede probował, oba filmy sa nierealistyczne, zamykam rozmowe podsumowujac: Salt oglada sie lepiej, tak film jak i bohaterke. Co nie zmienia faktu ze oba sa slabe. Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 A-Team sie oglada najlepiej Expendables to stara szkola. Sceny walki za to fajnie zrealizowane Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 Nie bede probował, oba filmy sa nierealistyczne, zamykam rozmowe podsumowujac: Salt oglada sie lepiej, tak film jak i bohaterke. Co nie zmienia faktu ze oba sa slabe. Dobra nie (pipi) już tylko pokaż cyce Tak oggozo, bo beka i kicz w Nieniszczalnych nie jest zamierzona i miał być to film równie poważny co American Beauty, ale Stalonemu nie wyszło 1 Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 niezniszczalni > foliowy worek ukazujacy ulotnosc zycia Cytuj
Gość Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 (edytowane) Filmy bardzo dobry, 8/10. Jednakze nie jest w stanie konkurowac w zaden sposob z tuzami, na ktorych bazuje z lat 80 i 90. Ma jednak to cos, mase odniesien do klasykow, swietne teskty i plytko zarysowanych ale dajacych sie lubic bohaterow odtwarzanych przez swietnych aktorow gatunku. Czy tylko mi sie wydaje, czy ciezarowka w scenie poscigu jest identyczna z ta z Terminatora 2? Oczko do fanow? Edytowane 2 września 2010 przez Gość Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 Filmy bardzo dobry, 8/10. Jednakze nie jest w stanie konkurowac w zaden sposob z tuzami, na ktorych bazuje z lat 80 i 90. No tak, amerykasni ninja i komando foki, faktycznie Niezniszczalni nie mają szans Cytuj
Gość Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 (edytowane) Mialem na mysli Rambo 1-3 np. BTW Amerykanski Ninja to kult czlowieku. Edytowane 3 września 2010 przez Gość Cytuj
Masorz 13 215 Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 Czy tylko mi sie wydaje, czy ciezarowka w scenie poscigu jest identyczna z ta z Terminatora 2? Oczko do fanow? Nie tylko Tobie, miałem to samo. I założę się, że to CELOWO tak zostało zrobione :] Cytuj
Robak 1 235 Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 Na pewno nie, wszystko w tym filmie to przypadek. Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 Obejrzałem "Niezniszczalnych" i muszę przyznać, że film jest lepszy od "Salt". Mało tego, to wręcz... średniak. Widziałem tego lata tyle Hollywoodzkiego gó'wna, że Stallone w sumie zaskoczył mnie pozytywnie. Film jest debilny, wiadomo, ale momentami śmieszny i tylko czasami nudny. "Salt" była rzadziej śmieszna, częściej nudna i tak samo debilna, tak że przegrywa. Na pewno jest lepiej nakręcona, no ale co mnie to wali przy takim kretynizmie scenariusza, z kolei jako parodia "Niezniszczalni" są nieco lepsi. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 No fajny film, 8/10, ale bez jakiejś mega podjarki, wielki shotgun rozje.bał system. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi