Opublikowano 22 sierpnia 201410 l no dobrze, ale uwazasz ze poprzednie mialy wyzszy poziom? Bo osobiscie gardze cała trylogia, film dla fanów piwa z puszek. Jedynka byla fajna bo to byl bardziej udany powrot do korzeni stricte filmu akcji, w ktorym tylko sie strzelaja/walcza i reszta nie ma sensu, co nie udalo sie chociazby przy nowej szklanej pulapce. Dwojka to byl juz kotlet, a trojka to pasztet z yano.
Opublikowano 23 sierpnia 201410 l Byłem w kinie na tym. Początek 2/10 a na koniec tak do 3/10 może się podbiło. #ok
Opublikowano 3 września 201410 l Właśnie wróciłem z kina. Bardzo mi się podobało, lubię tych aktorów, podobały mi się teksty z innych filmów. Po wyłączeniu mózgu w trakcie seansu można się dobrze bawić
Opublikowano 4 września 201410 l Nawet na lekko wyłączonym i przychmielonym mózgu tego się nie da oglądać bez jednego wielkiego WTF przed oczami. Power Rangers wypada tu zdecydowanie lepiej.
Opublikowano 4 września 201410 l Z całej tej trylogii tylko walka VanDamme vs Stallone jakoś ratuje ten filmy. Dwójka zdecydowanie najlepsza.
Opublikowano 4 września 201410 l Ja jestem jednak za jedynką. Prawdziwy powrót do lat młodzieńczych, dwójka - pomimo że też dobra - takiego przyjemnego uczucia mi nie zaserwowała.
Opublikowano 10 września 201410 l 26 stron o tym które gów.no śmierdzi mniej. NO KURWE NO jak on mógł przeżyć taki gruby w tym świecie, no kurwe no 2/10 dla serialu moja ocena
Opublikowano 21 października 201410 l Obejrzałem ostatnio to gów.no obesrane, dwie godziny nudy, jedynie Gibson daje radę jako zimny skur.wysyn.
Opublikowano 21 października 201410 l No te role w ktorych nie gra, a jest po prostu soba, sa najlepsze.
Opublikowano 21 października 201410 l Po fabule to wiadomo że nie ma do się spodziewać Aronofsky'iego ale mniejsza o to. Sceny akcji, które są motorem taki produkcji, słabe jak dupa węża a do tego tak zmontowane że nic nie widać, jak w transformersach, efekty to chyba na tablecie w kiblu były klecone. Za dużo osób na ekranie, po co ta nowa ekipa pacynek? Snipes byłby dobry jakby mu dali większe pole do popisu i Schwarzniggera więcej. Ford to już prawie żywa mumia [*] a Bandera to miał tak debilną rolę że aż szkoda było patrzeć. ;/
Opublikowano 26 października 201410 l The Expendables 3 - no niestety spadek formy. PG-13 cholernie krzywdzi ten film a do tego jeszcze same kille są poprostu źle zmontowane. Z dobrych rzeczy to pomimo wszystko ostatnia akcja (minus czasem chujowe CGI i to te same efekty powtarzane po parę razy WTF), Antonio Banderas zajebisty, to samo Mel Gibson, chłodny skurwiel. Po seansie zrobiłem sobie szybką powtórkę z E2 no i ten film nawet koło tamtego nie stoi. 5/10
Opublikowano 25 listopada 201410 l http://uk.ign.com/articles/2014/11/24/stallone-expendables-3s-pg-13-a-horrible-miscalculation-expendables-4-will-be-r Nawet Sly w końcu przyznał, że pg-13 to guwno obesrane i zapewnia, że przyszłe sequele będą miały R. Oby karwa.
Opublikowano 26 listopada 201410 l przyszle sequele to niech sobie w du pe wsadzi teraz, bo takiej nedzy jaka zaserwowal dwoma ostatnimi czesciami to ja mu ju nie wierze bo to sciemniacz straszny z niego teraz sie zorientowal nagle, ze pg13 to badziew, a jak ogladal film przed wyslaniem do produkcji to oczywiscie wszystko sie zgadzalo, lacznie z tym slabym cgi
Opublikowano 26 listopada 201410 l Zgodzę się że trzeci film był syfem tak samo jak dwójka ale dwójka jeszcze jako tako broni się jedynie walką Van Damme vs Stallone. ^_^ Tyle lat na to czekałem. Nic innego ciekawego nie było.
Opublikowano 3 kwietnia 20178 l Sylwek nie mógł się dogadać ze studiem i odszedł z tej franczyzy na dobre: http://deadline.com/2017/03/sylvester-stallone-departs-the-expendables-franchise-1202057171/
Opublikowano 3 kwietnia 20178 l Prawdziwa strata dla kinematografii nie! zaorać tę (pipi)ozę Może teraz zrobią coś na podobnej zasadzie, ale dobrze