Skocz do zawartości

The Expendables Universe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ja czekalem na ten film najbardziej ze wszystkich.

Mnie ta porazka boli najbardziej > : (

Czekam na Maczete 2, to na pewno nie zawiedzie.

Edytowane przez Dave Czezky
Gość _Milan_
Opublikowano

Jestem swiadkiem grupowego och,ujowienia, no przeciez ten film rozni sie od innych tylko nazwiskami.

Opublikowano (edytowane)

A brodka Sly'a wyglada jak domalowana. Deal with it.

Zabili wlasne legendy, bez kitu :(((((((((((((

Edytowane przez Dave Czezky
Opublikowano

To jest gorsze niż część pierwsza? W jedynce był chociaż mudżin, a tutaj nie ma niczego?

Opublikowano

Niestety 100 lat za pierwsza czescia, ktora tez gaci nie zrywala.

Opublikowano (edytowane)

nie wiem komu wierzyć :( Zrobię test. Podobał się Wam Stalker?

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

W pierwszej części było za dużo Stathama, który bardzo irytuje mnie swoją twarzą. Jak jest tutaj?

Edytowane przez ragus
Opublikowano

W pierwszej części było za dużo Stathama, który bardzo irytuje mnie swoją twarzą. Jak jest tutaj?

Wydaje mi się, że jest go ciut mniej, ale może tylko takie wrażenie.

Film tak jak ktoś już napisał głupi, ale właśnie o to chodzi. Bawiłem się w kinie świetnie! sceny z Chuckiem to ubaw po pachy, zresztą pełno śmiesznych scen w tym filmie było. Sieczka jest właściwie od 1 min aż do ostatniej. W sumie to według mnie trochę krótki ten film przez co za mało było Willisa i Arniego. Szkoda trochę. Wrażenia bardzo pozytywne, polecam jeśli ktoś lubi takie filmy.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Nie no, dłuższy to on być nie mógł skoro nie miał fabuły i stanowił właściwie zlepek samych scena akcji. Mogliby jeszcze wyciąć te niepotrzebne momenty silące się na poważny film bo były jak 5 koło u wozu.

Już pierwsza scena była tak przeraźliwie głupia, że aż śmieszna. Jak ktoś się kiedyś zastanawiał jakby wyglądał film gdzie jest +/- 8 "Rambo", to może iść obejrzeć :D

Opublikowano

Dłuższy tylko o sceny z Willisem i Schwarzeneggerem, albo po prostu wyciąć te właśnie jak to napisałeś "niepotrzebne momenty silące się na poważny film bo były jak 5 koło u wozu." a dać więcej właśnie scen z Arnim i Bruce'm.

Ta pierwsza scena od razu pokazała jakie to będzie kino. :D

Opublikowano (edytowane)

ja też po, właśnie wróciłem. generalnie to gorszy niż jedynka, ale wciąż fajny. oczywiście jesli idziemy z nastawieniem 'łubudu bez fabuły'. ja tak poszedłem i jestem ustasyfakcjonowany. szkoda że zamiast jeta dali 'mądrą i zmyślną pingpongówkę ale niezłą dupkę'. za mało crewsa i sceny w stylu jedynki gdy szedł z aa-12 korytarzem, beka na 102 xD

no i japjerdole terry crews CO ZA ŁAPKI!!!!! takie bicki powinny być nielegalne :D

Edytowane przez Rambo7
Opublikowano

szkoda że zamiast jeta dali 'mądrą i zmyślną pingpongówkę ale niezłą dupkę'

wtf?! niema Jeta? Pier.dole, nie ogladam.

Jest. Przez pierwsze 15/20min? Później robi papa.

• Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

Nie no film naprawde spoko, duzo zabawy, wybuchow i sporo smiechu.

Rzeznia spokojnie przebija wiekszosc filmow, trupow sciele sie doslownie setki.

Miejscami dretwe dialogi i nie do konca wykorzystany potencjal ale bawilem sie przednio.

8/10

Edytowane przez Masorz