szejdj 2 804 Opublikowano 25 lipca 2014 Opublikowano 25 lipca 2014 Być może wraz z rozrostem obsady zmalał budżet na efekty specjalne Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 25 lipca 2014 Opublikowano 25 lipca 2014 Obejrzałem i stwierdzam że słaby. 2 Lepsza Van Damme przynajmniej kopał. I w 2 Finałowa walka trwała dłużej. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 25 lipca 2014 Opublikowano 25 lipca 2014 The.Expendables.3.2014.DVDScr.LEAKED.CLEAN. Nie ciągnijcie tego z torrentów - będzie nagonka i obława a kto dopuścił do wycieku dostanie po uszach! Czekajcie na kino i oddajcie twórcom hajsy!! Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 25 lipca 2014 Opublikowano 25 lipca 2014 Ale PG 13... kara musi być przecie. Cytuj
Timmy 1 801 Opublikowano 26 lipca 2014 Opublikowano 26 lipca 2014 (edytowane) Pierwotnie te filmy miały być hołdem do staroszkolnych "brudnych" actionerów z lat 80-90 a na sam koniec z tamtego planu została tylko nazwa. Smutny koniec serii i dla mnie osobiście chyba największe kinowe rozczarowanie ostatnich lat ( tak większe nawet od Bayformers). Wielka szkoda że nikt nie zabrał się za to jak należy i zmarnowano ogromny potencjał jaki drzemał w tym projekcie. Niestety następna szansa się już nie pojawi. Expendables 3 - 4/10 Na plus Snipes, Banderas, Ronda Rousey i zadyma w ruinach hotelu/kasyna reszta totalnie nijaka. Edytowane 26 lipca 2014 przez Timmy Cytuj
Gość Opublikowano 26 lipca 2014 Opublikowano 26 lipca 2014 Escape Plan > wszystkie Expendables razem wzięte Cytuj
aux 3 809 Opublikowano 28 lipca 2014 Opublikowano 28 lipca 2014 Kiedy te amerykany skapną się że PG13 niszczy kino? Że będzie kupa było wiadomo od szokującego newsa o kategorii wiekowej. Wersja z neta to chyba jest zwykłe G, zero przemocy, zero krwi, totalna lipa. Pocięte g.ówienko. Musisz się domyślić że ktoś ginie. W familijnych blockbusterach jakoś da się to wytrzymać, tutaj jest to nieporozumienie. Jedyne plusy tego filmu to świetny Banderas i "Get to the choppa!". No i może intro i finałowa rozpierducha. Pomijając brak przemocy, filmik jest cieńki i najsłabszy z serii. Szkoda. 1/10 Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 28 lipca 2014 Opublikowano 28 lipca 2014 (edytowane) Przepowiadałem słabiznę, ale aż tak źle? Ostatnim filmem z pg-13, który pokazuje że da się z tego zrobić dobre kino jest np Dark Knight. Ekskjuzemła, tzn ostatnim, który mi przyszedł na myśl. Edytowane 28 lipca 2014 przez Masorz Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 28 lipca 2014 Opublikowano 28 lipca 2014 Przepowiadałem słabiznę, ale aż tak źle? Jest jeszcze gorzej. A Mel Gibson to nie wiem po co trenował do tego filmu, naprawdę nie wiem. Jego rolę mógłby zagrać każdy. Jak obejrzałem Escape Plan to stwierdziłem że to już koniec Sly i Arnolda. Ich wielka kariera zgasła. Pora zejść sprzed kamery. A Sly jeszcze Rambo 5 ma w planach. Cytuj
Dante 451 Opublikowano 28 lipca 2014 Opublikowano 28 lipca 2014 Z tego co słyszałem to taki Jet Li w całym filmie jest przez 3 minuty i z nikim nie walczy. Coś mi się wydaje, że twórcy kompletnie się z tym filmem pogubili. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 28 lipca 2014 Opublikowano 28 lipca 2014 No ja mam polowe za soba i taki Banderas jest jak na razie przez jakas minute. No i pg13 faktycznie zabija ten film, nie mowie ze krew ma sie lac strumoeniami i na wszystkie strony, ale kategoria R jest w tym filmie obowiązkiem. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 28 lipca 2014 Opublikowano 28 lipca 2014 zasmuciliście mnie tymi wpisami ;/ Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 28 lipca 2014 Opublikowano 28 lipca 2014 mnie troszke tez. no, ale jest arnold i sly wiec i tak pojde do kina. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 28 lipca 2014 Opublikowano 28 lipca 2014 Obejrzalem i w sumie jedyna rzecz do jakiej mam zastrzezenia to pg13, ale bez przesady zeby od razu z tego powodu dawac 1/10. Film jako kino akcji sie broni, w dodatku staruszkowie kina akcji na jednym ekranie to miod dla oka. Bawilem sie dobrze, ale z kategoria R bawilbym sie o lepiej i podniosloby to ocene o jedno oczko. Cytuj
Yap 2 795 Opublikowano 28 lipca 2014 Opublikowano 28 lipca 2014 "Lec get tu d'czopaa" jest w filmie dwa razy. To i owijanie sie laski wokol przeciwnikow pamietam. Reszta to jakas njezrozumiala papka. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 6 sierpnia 2014 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Jako fanboj niezniszczalnych, niestety obejrzałem screenera bo sie nahajpowalem. Niestety wyszlo kiepsko te swieżaki to nieporozumienie, banderas i gipson najlepiej wypadli, sceny kaskaderskie na motorach tez ok. Cala reszta... Pg13. Licze ze na bd dadza wersje z juchą Cytuj
Timmy 1 801 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Blu ray będzie rated R. "During a press conference in London Sylvester Stallone announced that the dvd/bluray release of EX3 will be rated R. We had heard previously that there were 4 hours of footage before the movie was edited so hopefully this "uncut" version should amount to something worthwhile." 2 Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 6 sierpnia 2014 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Uff... Tak jak z dwojka. W kinie kino familijne jak kupilem bd to bylo co chwila: ej! Ale tych wiader krwi nie bylo w kinie! Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Blu ray będzie rated R. "During a press conference in London Sylvester Stallone announced that the dvd/bluray release of EX3 will be rated R. We had heard previously that there were 4 hours of footage before the movie was edited so hopefully this "uncut" version should amount to something worthwhile." No i to jest miód dla moich uszu! Czekam na wersję BR Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Krew dodana jako CGI z pewnością podniesie ten film z dna na poziom oscarowy. 1 Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Co? Jest wersja unrated Niezniszczalnych? Czytam w google i +5 minut. No litości. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Oglądałem wczoraj i o ile nie mam nigdy wysokich wymagań do tego typu filmów jak i do samej serii Expendables, lubie bezsensowne filmy akcji z niezniszczalnym Rambo, Willisiem w Szklanej Pułapce, Arnolda w jego filmach i generalnie tego typu kino. Ale oglądając Ex3 już po 10 minutach mam świadomość, że oglądam słaby film, i to uczucie towarzyszy mi do samego końca. Zero krwi, efekty kompletnie z du py z marnym, tak marnym cgi której pasuje do budżetu serialu tv Strike Back a nie filmu za grube miliony USD. Całość bezpłciowa, no niby jest akcja ale ogląda się to na jakimś taki kacu moralnym. Widziałem film, jeżeli wersja unrated to krewka w cgi dodana do tego co mamy obecnie na talerzu to szkoda czasu nawet sciągać ją z torrenta. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 22 sierpnia 2014 Opublikowano 22 sierpnia 2014 no dobrze, ale uwazasz ze poprzednie mialy wyzszy poziom? Bo osobiscie gardze cała trylogia, film dla fanów piwa z puszek. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Opublikowano 22 sierpnia 2014 pierwsza część jest zaje.bista. mocne 6/10. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi