Słupek 2 142 Opublikowano 22 września 2023 Opublikowano 22 września 2023 Spoiler po 15 filmu ginie Stallone i pojawia się na ostatnie 5 minut ze starej ekipy zostaje tylko Statham, Cotoure i Lundgren grają sekundowki. Cytuj
Faka 3 989 Opublikowano 22 września 2023 Opublikowano 22 września 2023 Jprdl, to faktycznie, kurwa, chujnia z patelnią. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 23 września 2023 Opublikowano 23 września 2023 Bylem dzis w kinie. Potwierdzam ze najchujowsza część. Nie polecam nawet fanom poprzednich. 1 Cytuj
yaczes 14 480 Opublikowano 24 września 2023 Opublikowano 24 września 2023 Potwierdzam - zastanawialem sie czy nie wyjsc z kina, gdzies tak od polowy, bo stasznie sie dluzyl FIlm bez fabuly, z CGI z 2003, gdzie gra tylko Statham (co, w tym wypadku, jest zarowno plusem jak i minusem), z bardzo slaba chorografia walki (a w obsadzie jest przeciez tony jaa xd). Nawet jak jestes fanem - nie idz. Aha, na premierze bylo 5 osob na sali , wiec jest szansa ze to juz ostatni raz. Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 25 września 2023 Opublikowano 25 września 2023 Box office na świecie wynosi aż 8 milionów dolanów XD Nie będzie piątki. Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 25 września 2023 Opublikowano 25 września 2023 No niestety to koniec serii https://filmozercy.com/wpis/sylvester-stallone-w-szoku-nikt-nie-chce-ogladac-niezniszczalnych-4-koszmarny-wynik-w-kinach Cytuj
mcp 2 001 Opublikowano 25 września 2023 Opublikowano 25 września 2023 "Sylvester Stallone w szoku", no po chu.ju fest skoro sam ma w to wyje.bane xd Dobrze, bo ile można to guwno ciągnąć, jedynka to było coś innego, na dwójkę ludzie poszli bo JCVD i Norris, ale to jest jakieś nieporozumienie, obsada z łapanki, CGI straight-to-DVD i zaskoczenie. Chcieli to ciągnąć jak F&F? Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 13 października 2023 Opublikowano 13 października 2023 Film już w necie, szybko poszło Cytuj
PiotrekP 1 781 Opublikowano 13 października 2023 Opublikowano 13 października 2023 Trójkę zjebali brakiem Rki. Czwórkę mogli zrobić w ciągu 2-3 lat. Zostawić Banderasa, młodych wypieprzyć dobrać odpowiedniego złego i też nakręcić w wersji R. Przypomnieli sobie po niemal dekadzie i zrobili ten sam błąd co w trójce, tylko starej ekipy jeszcze mniej. I zdziwienie, że nie pykło. Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia W dniu 25.09.2023 o 11:23, Shen napisał: No niestety to koniec serii https://filmozercy.com/wpis/sylvester-stallone-w-szoku-nikt-nie-chce-ogladac-niezniszczalnych-4-koszmarny-wynik-w-kinach https://filmozercy.com/wpis/sylvester-stallone-sie-nie-poddaje-gwiazdor-pracuje-nad-niezniszczalnymi-5 Cytuj
Wredny 9 532 Opublikowano 19 stycznia Opublikowano 19 stycznia Smutne, jak te wszystkie niegdysiejsze gwiazdy kina akcji się rozdrabniają i nie potrafią zejść ze sceny u szczytu chwały. Ta seria to niesamowite gówno od samego początku i mimo, że jedynkę jeszcze dało się oglądać to i tak nie zmienia faktu, że to badziew, a nie żaden "hołd dla kina akcji lat '90. Dwójka to już zbiór losowych memów, a z trójką wytrzymałem jakieś 10 minut. 1 Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 20 stycznia Opublikowano 20 stycznia Chciałem podejść do czwórki z otwartą głową, mimo tego hejtu i niskich ocen, ale serio ten film jest tak zły Widziałem lepsze akcyjniaki kręcone prosto na dvd Cytuj
PiotrekP 1 781 Opublikowano 22 stycznia Opublikowano 22 stycznia Jedyneczka i dwójeczka jak dla mnie to taki vibe starych akcyjniaków. Coś jak Rambo 4, gdzie też było brutalnie i krwawo, bo nikt się nie bawił w wersję dla gówniaków. Cytuj
smallv86 857 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia Jedynka powstała o 15 lat za późno. No i ta krew cgi Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Wszystkie cztery części są dostępne na Prime. Oglądam od początku to będzie porównanie które dobre, a które słabe. 1 Cytuj
Faka 3 989 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja 1 godzinę temu, Square napisał(a): Wszystkie cztery części są dostępne na Prime. Oglądam od początku to będzie porównanie które dobre, a które słabe. To jutro zrobi się maratonik z melanżykiem i będzie komentowane. Cytuj
darkos 4 314 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Walka Stallone z Van Damme była szczytowym momentem w tych filmach. Po dwójce można sobie spokojnie darować marnowanie czasu. Cytuj
Wredny 9 532 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja 2 godziny temu, Square napisał(a): Wszystkie cztery części są dostępne na Prime. Oglądam od początku to będzie porównanie które dobre, a które słabe. W tej serii nie ma czegoś takiego jak "dobre" - są tylko chujowe i gówniane 1 Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Jedynka jest przerysowana, ale to bardzo fajny film. Lecę teraz dwójkę i tutaj to już mocny fan service wleciał, ale dalej dobrze się to ogląda. Trójkę widziałem raz i poza kilkoma urywkami nie pamiętam za dużo. Czwórki nie widziałem jeszcze. Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 2 czerwca Opublikowano 2 czerwca Trójka zdecydowanie gorsza, wręcz słaba, cały motyw zmiany zespołu jest z dupy. Dodatkowo film jest mocno ugrzeczniony, tam była zmiana klasyfikacji? Czwórka podobała mi się o wiele bardziej. Ma kilka niepotrzebnych/wkurzających rzeczy jak cała relacja Stathama z Megan, ale całościowo fajnie wchodzi. Jedynie motyw Spoiler śmierci Barneya z dupy i ten jego plan zdemaskowania zrobione na siłę. Ale jako film akcji na odmóżdżenie jest dobrze. 1 > 2=4 > 3 Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 3 czerwca Opublikowano 3 czerwca No trójka ma pg-13 Ale i tak złym filmem nie jest. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 3 czerwca Opublikowano 3 czerwca 14 godzin temu, Square napisał(a): Trójka zdecydowanie gorsza, wręcz słaba, cały motyw zmiany zespołu jest z dupy. Dodatkowo film jest mocno ugrzeczniony, tam była zmiana klasyfikacji? Czwórka podobała mi się o wiele bardziej. Ma kilka niepotrzebnych/wkurzających rzeczy jak cała relacja Stathama z Megan, ale całościowo fajnie wchodzi. Jedynie motyw Pokaż ukrytą zawartość śmierci Barneya z dupy i ten jego plan zdemaskowania zrobione na siłę. Ale jako film akcji na odmóżdżenie jest dobrze. 1 > 2=4 > 3 Jesteś chyba jedynym człowiekiem na ziemi który napisał coś miłego o 4. Do dwójki jednak według mnie jest bardzo daleko. Dwójka to własnie był taki sweet spot i idealny fan service. Czwórka do wora a wór wiadomo gdzie. Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 3 czerwca Opublikowano 3 czerwca No takie mam odczucia oglądając wszystkie po kolei. Jedynka najlepsza dla mnie, a czwórka może mi siadła bo lubię Stathama, a tutaj jest go sporo. Zamiast = mogę dać > i będzie ok. Trójka na pewno najniżej w moim rankingu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi