Skocz do zawartości

The Expendables Universe

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

jaki rourke na plakacie xD. podobno film oficjalnie dostał erkę (a było poważne niebezpieczeństwo, że będzie pg-13, sly mówił, że wzystko zależy od pokazów testowych). jeśli już o tych pokazach mówimy to ludzie co oglądali w l.a. byli w niebo wzięci. chyba dla tego filmu porzucę mój bojkot multikina. coś czuję, że kiedyś będziemy mówić o kinie akcji "przed" i "po" the expendables. w ogóle jak jedynka osiągnie sukces to marzy mi się wieloletnia seria z coraz to nowymi wielkimi nazwiskami i jeszcze większą dawką akcji. już tam jakieś informacje się pojawiają jakoby stallone miał porzucić kolejnego rambo dla skoncentrowania się na kontynuacji.

Opublikowano (edytowane)

wiadomo, ale nie musieliby się ograniczać jedynie do gwiazd kina akcji przecież. ja bym jeszcze kurta russela i clive'a owena chętnie zobaczył. no i trejo.

Edytowane przez Walter_Cronkite
Opublikowano

Steven Seagal miał się pojawić w tym filmie (cameo) jednak stosunki jakie go łaczyły z producentem tego filmu nie były najlepsze, więc zrezygnował.

Wielu aktorom złożono propozycje ról w tym filmie, szkoda że niektórzy z nich się nie pojawią: Kurt Russel, Ben kingsley, 50 Cent, Forest Whitaker, no i Van Damme, a Sandra Bullock powiedziała iż jest zainteresowana pojawieniem się w sequel'u, jeśli taki się pojawi ;) Wiadomo już kiedy premiera w polsce?

Opublikowano (edytowane)

Wielu aktorom złożono propozycje ról w tym filmie, szkoda że niektórzy z nich się nie pojawią: Kurt Russel, Ben kingsley, 50 Cent, Forest Whitaker, no i Van Damme, a Sandra Bullock powiedziała iż jest zainteresowana pojawieniem się w sequel'u, jeśli taki się pojawi ;)

No przy obecnym wyglądzie 50 Centa dobrze, że się nie pojawi. Chyba, że w roli chorego na HIVA.

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano (edytowane)

Dla panów tłumaczących tytuły filmów i dialogi na polski powinien być dożywotni ban w zawodzie. Najbardziej mnie roz.pierdala jak na Polshicie leci film i pada mega tekst: "ty dupku" a w tle leci cała linijka różnych maderfakerów :rolleyes:

Edytowane przez ksztyrix
  • 3 tygodnie później...