Skocz do zawartości

ION Drum Rocker

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 147
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Przecież talerze dają dużo lepszy feeling i imo nie są jedynie dla lansu. Jak ktoś przynajmniej wie co to hi-hat lub crash (czyli jest minimalnie rozeznany w temacie) to będzie go ciągnęło do jak najwierniejszej symulacji gry na perkusji. Mi to aż ręka prawa sama by chciała lekko skręcić w lewo i trochę do góry co by napieprzać w hata, a prawa ręka podczas uderzania niebieskiego pada jako talerz również sama szuka realistycznej pozycji.

Opublikowano

Każdy moduł powinien działać, w końcu pady podpina się przez kabelek 1/4" jack. Tyle że jako perki elektroniczne produkty ION-a się nie sprawdzają, muzycy na nie narzekają dlatego zrezygnowałem z kupna modułu perkusyjnego. Do grania w gry sprzęt bezkonkurencyjny, do grania na poważnie - tak sobie. Zresztą żeby grać na poważnie trzeba koniecznie drugą stopę dokupić bo jak to tak na jednej muzykować.

Opublikowano

No moj ION kosztowal o 100zl wiecej niz od Marcina bo na ps3 jest drozszy ;o

W sumie to cena dosc dobra patrzac na reszte rynku, na ebayu chodzi po 250 funtow.

@ping

mowisz ze narzekaja na ion'a, a co dokladniej?

Opublikowano

rzekomo ciężko dobre drum rolle z ich produktów wykrzesać i ogólnie komfort grania jest gorszy, kiedyś miałem okazje pouderzać w yamahę dtx-a i grało się zupełnie inaczej.

Opublikowano
No koles jest nastawiony stricte na ostre mocno granie.Nie ze go nie doceniam o co to to nie :)

Nie wiem czy to dobre porownanie ale on jest jak rzemieslnik.Fhuj dobry ze dodam ,ale imo brakuje mu tego co ma Noodle a mianowicie mega plynnosci i lekkosci.

Fakt, ale

bije na ryj wszystko co zostało nagrane. Nadludź
Opublikowano

Z poczatku zachwycalem sie azurim, jednak ostatnio widze ze sie obija, bo praktycznie nie pokazal nam zadnej trudnej piosenki z impossible.

NoodsNoodle zachwyca mnie swoja plynnoscia i latwoscia w jaki sposob gra. Everlong w jego wykonaniu to male dzielo sztuki ;d

A Blindzi0r to jest mistrz napierdalanki i kropka ;d

Opublikowano

Azuri był na początku dobry, bo nowy styl filmów i ogólnie, teraz tego się namnożyło w pizdu tych wszystkich, pierwsze lepsze nicki w mojej subskrypcji na YT: Holzy09, IBiteMuchHarder360, kknyrassSH, LiterAKolaInc, orangecountydrums44, SkateKid00009, ThePhoenixThree (polecam typa) a znajdzie się pewnie kilkunastu jeszcze.

Opublikowano (edytowane)

ION dla ubogich :)

Hyhy to jest z wagi zrobione czy co?WTF??

No i jeszcze cosik :

Pomyslowosc ludzi nie zna granic.Typ ma fhuj takich roznych wynalazkow.Ale za to drugie bym pokroil.Prawie jak VR :] Sprzet rozpierdala no.

Edytowane przez El Loco Chocko
Opublikowano

Pisze szybko po zlozeniu ION'a... (pipi)a MOC ! ;D:D:D:D:D

Nie moge ogarnac potegi tego sprzetu, boje sie normalnie na niej zagrac ;d

Talerze w training mode maja inny dzwiek niz te same kolory bebnow. Nie ma czulosci bebnow?