Zimol 85 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 (edytowane) Led Zeppelin- Heartbreaker, Black Dog, Whole Lotta Love Guns n' Roses- prawie cała AfD by sie przydała Rage Against The Machine- Know your enemy i reszta pierwszego albumu I Theory of a Deadman, a co +1 Czy doczekam czasu kiedy będą chill outowo szarpał plastikową strunę i słyszał "Take me down to paradise city, where the grass is green and the girls are pretty..."? Ta piosenka to obowiązkowy materiał, cholerny Axl Rose <_< Edytowane 1 kwietnia 2009 przez Zimol Cytuj
Sikor 1 Opublikowano 3 kwietnia 2009 Opublikowano 3 kwietnia 2009 (edytowane) Led Zeppelin- Heartbreaker, Black Dog, Whole Lotta Love Guns n' Roses- prawie cała AfD by sie przydała Rage Against The Machine- Know your enemy i reszta pierwszego albumu I Theory of a Deadman, a co +1 Czy doczekam czasu kiedy będą chill outowo szarpał plastikową strunę i słyszał "Take me down to paradise city, where the grass is green and the girls are pretty..."? Ta piosenka to obowiązkowy materiał, cholerny Axl Rose <_< Ja sie ostatnio Nightrain jaram najbardziej :krol: No i o Deep Purple jeszcze więcej zapomniałem- Maybe I'm a Leo, Love child, Never before, Strange kind of woman, Fireball Edytowane 3 kwietnia 2009 przez Sikor Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Chcialbym byc w posiadaniu piosenki Nightwisha - The Kinslayer i I Wish I Had An Angel ; > Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Opublikowano 6 kwietnia 2009 I Wish I Had An Angel i Wishmaster, ew. Over the hills and far away - te piosenki Nightwisha chciałbym zobaczyć Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Soundtrack z "The Pick of Destiny" wraz z "Beelzebossem" i jestem zesrany. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Dam dupy za cokolwiek Zeppelinów i album "The Dark Side of the Moon" Floydów :franc: Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Cowboys From Hell i Vulgar Display of Power Pantery. :> Cytuj
rafal_roma 1 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Różowej Pantery? Jak będziesz bił, to lekko. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Ja bym cos lekkiego wolal jak chocby Down "Nola" czy FnM "Angel Dust". Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Różowej Pantery? Jak będziesz bił, to lekko. Zwała. Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Wszystkie płyty Pantery kierwa! Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 30 lipca 2009 Opublikowano 30 lipca 2009 Sory, że tak odkopuje, ale kur/wa Słucham Death'u i se tak pomyślałem, że to miód na serce wszystkim hardkorowcom, co lubią sobie popykać uber trudne piosenki, to przecie się nadaje do tego idealnie. Perka wiadomo, death metalowa, ale bez nak.urwu blastami na lewo i prawo, no i tak gitara Schuldinera. Czysty techniczny kolos <--- Scavenger of Human Sorrow http://www.youtube.com/watch?v=BMuJ8u0UkjU <--- Flatteling Emotions <---Painkiller(Judas Priest Cover) IMO najbardziej wykur.wisty cover ever Cytuj
jarken 33 Opublikowano 23 października 2009 Opublikowano 23 października 2009 (edytowane) Parkway Drive/I Killed The Prom Queen/(więcej)DevilDriver/Amon Amarth/3 Inches of Blood. Edytowane 23 października 2009 przez jarken Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 23 października 2009 Opublikowano 23 października 2009 Oj Amony by nieźle rozje.bały. Ja bym chciał Kreatora jako treszową na(pipi).kę. Jest Slejer, ma być i Kreator. No i Pantera (pipi).a Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 24 października 2009 Opublikowano 24 października 2009 Za chociażby Appetite for Destrucion oddałbym nerkę, a po zagraniu Paradise City na 100% mógłbym se strzelić w łeb i umrzeć spełnionym. Szkoda, tylko że Axl pewnie nigdy nie dojdzie do porozumienia ze Slashem i jedyne co mi zostaje to sobie pomarzyć . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi