Gość GaScAn Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 Blanka nie jest cool. Zarzuć filmik jak grasz El Fuerte. Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 29 marca 2009 Opublikowano 29 marca 2009 (edytowane) No Justin nią cisnie ładnie, kilka jego akcji już podpatrzyłem sobie (np. akcję po stunie, aczkolwiek teraz cwiczę inną - nieco trudniejszą ale fajniej wygladającą moim zdaniem:)). W ogóle to już widzę co Sakura na ziemi ma jako anti air - c.hp - nie spdziewałem się tak fajnych właściwosci vs lecący ludek (zwalony hitbox na korzyść Sakury) . Edytowane 29 marca 2009 przez Aramis Cytuj
Gość Opublikowano 30 marca 2009 Opublikowano 30 marca 2009 Może opinie wyślij na pm bo zaraz syf sie zrobi że będzie jeden link na cała stronę a reszta same posty o dvpie maryny. a tutaj walka jako tako na poziomie. Ale zakończenie najlepsze z możliwych Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 30 marca 2009 Opublikowano 30 marca 2009 No filmik za(pipi)isty. Śmiesz'ne whuj i chyba możliwe tylko w USA. Może opinie wyślij na pm bo zaraz syf sie zrobi że będzie jeden link na cała stronę a reszta same posty o dvpie maryny. W tym temacie prosiłbym umieszczać takie prośby, a także poprostu wrzucać ciekawe waszym zdaniem filmiki dot. SF IV. Tutaj również będziemy je komentowac. Cytuj
manieq 1 Opublikowano 31 marca 2009 Opublikowano 31 marca 2009 (edytowane) Nie ma to jak byc za bardzo podnieconym i z wygranej przegrac Heh kolesie byli pewnie wygranej i Sagat zrobil ultre w momencie gdy viper miala recovery i byla schylona, no i niestety ultra przeleciala nad glowa viperowej i go pojechala Na drugi raz koles bedzie wiedzial ze lepiej bylo zabic ja czymkolwiek oprocz ultry On mogl tam wszystko zrobic a wybral najgorsza opcje Edytowane 31 marca 2009 przez manieq Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 31 marca 2009 Opublikowano 31 marca 2009 Całkiem spoko Combo Video prosto z Niemiec: Cytuj
TasTer 0 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Opublikowano 10 kwietnia 2009 SF4: Kindevu (Ru) vs KOK (Sa), Eetoro (Sa), Pie (Sa) http://www.youtube.com/watch?v=aGC3fCuWE_M Cieszą filmiki gdzie team złożony z trzech Sagatów dostaje w dupe od jednego Rufusa. (następny w kolejce był Momochi - chyba najlepszy gracz akumą) Cytuj
krilluch 2 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Najlepszy, bo chyba jeden z nielicznych japonskich graczy Goukim. A Kindevu gra bardzo fajnie. Widzialem chyba wszystkie filmiki z jego Rufusem na necie i niezle daje nim rade. Cytuj
TasTer 0 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Opublikowano 11 kwietnia 2009 W sumie to oceniam go na podstawie starych fightów (np. ) Z nowszych gdzieś widziałem jak grał Kenem (tak sobie z resztą) Koleś może robić za wzór dla graczy Goukim (Akumą) (czytaj miee ;p) Cytuj
solo/ng 4 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Opublikowano 20 kwietnia 2009 (edytowane) W USA odbyly sie zapowiadane finaly Mistrzostw Swiata. (+walki o mistrzostwo USA). Mistrzostwo kraju USA zdobyl Justin. Mistrzostwo swiata zdobyl Daigo (rewanzujac sie za Japonie?; ). Tutaj gry: http://www.youtube.com/user/tempzz Wyniki: Iyo (Dhalsim) defeats Poongko (Ryu) in the first match, 4-2 Daigo (Ryu) defeats Poongko (Ryu) in the second match, 4-1 Justin Wong (Rufus) defeated Poongko (Ryu) in the third match, 4-3 Daigo (Ryu) defeats Iyo (Dhalsim) in the fourth match 4-3. Justin Wong (Rufus) defeats Iyo (Dhalsim) in the fifth match, 4-2. Daigo (Ryu) defeats Justin Wong (Rufus) in the sixth and final match 4-0. To przy okazji - ladnie poukladane gry Daigo w SF IV (oraz wszystkie inne gry, ktore on gra): http://beastdaigo.jp/movie_sf4.shtml Edytowane 20 kwietnia 2009 przez solo/ng Cytuj
manieq 1 Opublikowano 20 kwietnia 2009 Opublikowano 20 kwietnia 2009 (edytowane) Przepraszam ale cos chyba skopsalem Jak zrobie wszystkie filmy to podam odrazu linki.. jeszcze raz sorry all. updejt http://www.youtube.com/user/manieqPOL Zapraszam do oglądania i komentowania Edytowane 21 kwietnia 2009 przez manieq Cytuj
manieq 1 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Opublikowano 22 kwietnia 2009 no co jest ?? nikt walk nie oglada z tura ze nie ma opinii na ich temat ?? albo moze sa wedlug wiekszosci tak biedne ze az zal sie wypowiadac co ?? Cytuj
mashter 54 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Spoko GKS zaraz wpadnie i powie wam, że wszystko zrobiłby lepiej, nieważne że odpadłby z turnieju od razu, ważne że zrobiłby lepiej Crono i tak rządzi, skacze do tyłu, robi dolne piąstki i nóżki i wszystkich bije (w tym i mnie) Cytuj
albrechtus 1 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Opublikowano 22 kwietnia 2009 nie zebym gral jakos powyzej przecietnej, ale obejrzalem wyrywkowo pare walk i poziom jest niepokojacy.... pomijam ze odnioslem wrazenie, ze kazdy gra shoto lub blanką, ale zeby grac ryu i wygrac "turniej" uzywajac hadukena, srk oraz 4 hitowego linak ktory wychodzi nam 2 na 10 prob to kiepsko. Przeciez ryu ma obok sagata i sertha najlepsze ultra w grze, mozna je posadzic po wielu akcjach na gwarancie, od biedy nawet na przeskakjacego hadukena przeciwnika... tymczasem zwyciezca chyba wspanialomyslnie postanowil ograniczyc uzywanie ultra/super.. o FA nie wspomne nawet, ryh ma najlepsze po sethcie FA w grze... o blankach celowo nic nie powiem bo nienawidze tej postaci calym sercem, tfu! Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 22 kwietnia 2009 Opublikowano 22 kwietnia 2009 (edytowane) Nieważne jak się gra - ważne, że się wygrywa. No ale jak ktoś już puszcza w net i chce żeby komentować to inna sprawa. Edytowane 22 kwietnia 2009 przez GaScAn Cytuj
manieq 1 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Opublikowano 22 kwietnia 2009 no nie powiedzialem ze walki sa pro i wogole ale kazda opinia jest dobra. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Dyskutujcie na temat filmików a nie za(pipi)istosci GKS-a Spam/Off bedzie kasowany Cytuj
solo/ng 4 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Opublikowano 22 kwietnia 2009 (edytowane) albrechtus - jak gralismy przed turniejem Crono bez problemu wrzucal ultry po l.srk i innych okazjach, moze nerwy (;. Inna sprawa, ze jego main to Rose. W grach Manka byla nie jedna akcja stuff -> ex cancel -> ultra. A ze nie weszly (normalnie mu wchodza), coz znow nerwy? bynajmniej sie maniek fajnie denerwowal podczas gry, co slychac w tle ; p. Jak obejrzysz gry z np. gotecksa tam tez jest sporo gier "na 3hitowe linki", wiffy w ultrach itd. ale wszyscy sie szlifuja, bedzie dobrze. Mi w grch - co pisalem w innym poscie - razilo tylko troche karanie rzutami, zamiat jakimis linkami, ale to szybciutko mozna zmienic (w stylu gry). bla,bla. Co do ultry - ciekawa ma Rose, bo wchodzi na wiele ciosow na CH przy sporym zasiegu. Edytowane 22 kwietnia 2009 przez solo/ng Cytuj
manieq 1 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Opublikowano 23 kwietnia 2009 bedzie dobrze bo nastepny turniej wygra Rufus Cytuj
Kejim 0 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Opublikowano 23 kwietnia 2009 bedzie dobrze bo nastepny turniej wygra Rufus chyba chciałeś powiedzieć blanka Cytuj
manieq 1 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Opublikowano 23 kwietnia 2009 (edytowane) Chyba sobie zartujesz Nie no wygra ten kto bedzie lepszy i tyle a ja wierze w siebie Coś mało tych opinii na temat filmików A ja dodam coś od siebie Filmik : Ja vs Żyleta : Fragment Sagat vs Ken gdy robie combo z fadc :-) Zachwyt publiczności - bezcenne Ja vs Scoop : Ironiczna odpowiedź Scoopa na tekst Gajdy i reakcja ludzi - bezcenne Edytowane 23 kwietnia 2009 przez manieq Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 27 kwietnia 2009 Opublikowano 27 kwietnia 2009 http://www.youtube.com/watch?v=P7ZxxhqfDfM...re=channel_page Dobre combosy. W profilu jest jeszcze kilka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi