haszczak 0 Opublikowano 14 marca 2009 Opublikowano 14 marca 2009 Czy ktoś byłby zainteresowany wyjazdem do czarnobyla,planuje ten wyjazd w wakacje.Koszta aż tak duże niesą jak by się mogło to wydawać 500-1000zł,zależy to odbiura i na ile dni. Cytuj
Soniak 3 Opublikowano 14 marca 2009 Opublikowano 14 marca 2009 (edytowane) Dolicz do tego wyżywienie, przepustkę do Rosji i na teren elektrowni, pociąg na Ukrainę, anglojęzycznego przewodnika i parę innych pierdół. Taka wycieczka nie jest prostym wyzwaniem. PS. Jeśli WSZYSTKO będzie w tej cenie to jadę, a jeśli nie to wracam grać w STALKERA i nie zawracaj nam dupy Edytowane 14 marca 2009 przez Soniak Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 14 marca 2009 Opublikowano 14 marca 2009 i dolicz jeszcze koszty leczenia po powrocie.. Cytuj
Soniak 3 Opublikowano 14 marca 2009 Opublikowano 14 marca 2009 (edytowane) Jakiego leczenia? Dadzą Ci w łapę licznik Geigera, i hulasz po Prypeciu. Gorzej jak wpadniesz w krzaki. Ale z leczeniem to doyebayeś, to tylko 7 rentgenów na cały dzień. PS. Yano, w której klasie gimnazjum jesteś? (to jest ironia i nie musisz odpisywać ) Edytowane 14 marca 2009 przez Soniak Cytuj
Carleone 31 Opublikowano 14 marca 2009 Opublikowano 14 marca 2009 http://bispol.com/czarnobyl-tour/ 40 osób i jest naprawdę tanio Cytuj
wielad 0 Opublikowano 14 marca 2009 Opublikowano 14 marca 2009 (edytowane) kolega na to sie szykuje nawet nie wiem czy nie ma wykupionej juz wycieczki w maju a to dlatego ze magisterke pisze na temat czarnobyla, proponowal mi wlasnie ta wycieczke co podal w linku Carleone. ja bym sie pisal juz dawno chcialem tam pojechac, moj wujek byl i pokazywal fotki to zdjecia sa przezajabiaszcze, dostajesz licznik gajgera i nie wychodzicie poza okreslone sciezki, wlasciwie cala wycieczke ejstescie prowadzeni za reke, nie da sie nic z tamtad wywiezc bo wosjko bardzo dobrze tego pilnuje, wiec zapomnijcie o "artefaktach" z czarnobyla, a promieniowanie w takim stopniu na jaki bedziecie tam narazeni jest nieszkodliwe, moze gdybyscie zostali tam poczeci urodzeni i mieszkali z 20 lat to wtedy istnieje spore zagrozenie bialaczka, rakiem i chorobami tarczycy. mozna zorganizowac psxextrimowa wycieczke do czarnobyla Extreme Party 6 in Prypeć. Edytowane 14 marca 2009 przez wielad Cytuj
Soniak 3 Opublikowano 14 marca 2009 Opublikowano 14 marca 2009 "licznik gajgera" :lol: , co studiujesz? Cytuj
haszczak 0 Opublikowano 14 marca 2009 Autor Opublikowano 14 marca 2009 bo ja planuje wyjazd na wakacje ale zawsze można ustalić inny termin jakby co... a co do extremeparty 6 to niejest taki głupi pomysł Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 14 marca 2009 Opublikowano 14 marca 2009 Napisales w pierwszym poscie ze wszystko zalezy od biura i od ilosci dni, skoro takie wycieczki organizowane sa przez biuro to po co Ci ktokolwiek z forum? Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 14 marca 2009 Opublikowano 14 marca 2009 Żeby porównywać oddanie terenu w STALKERze! :potter: Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 14 marca 2009 Opublikowano 14 marca 2009 nie ma stalkera na kąsole wiec niech spada na forum cdaction Cytuj
haszczak 0 Opublikowano 14 marca 2009 Autor Opublikowano 14 marca 2009 (edytowane) nie ma stalkera na kąsole wiec niech spada na forum cdaction wielkie dzienki stalkera akurat mam...ja tylko chciałem sie zapytać trzy byłby ktoś chętny na wyjazd,ale skoro wszyscy tak poważnie dotego podchodzą więc dzienkuje za takie odpowiedzi. TEMAT MOŻNA USUNĄĆ Edytowane 14 marca 2009 przez haszczak Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 14 marca 2009 Opublikowano 14 marca 2009 PS. Yano, w której klasie gimnazjum jesteś? (to jest ironia i nie musisz odpisywać ) moj wiek jest w prowfilu ps. zawsze cały internet bierzesz tak na serio? Cytuj
Soniak 3 Opublikowano 14 marca 2009 Opublikowano 14 marca 2009 Przecie napisałem że to ironia c'nie? Drętwo było. "wielkie dzienki stalkera akurat mam...ja tylko chciałem sie zapytać trzy byłby ktoś chętny na wyjazd,ale skoro wszyscy tak poważnie dotego podchodzą więc dzienkuje za takie odpowiedzi." - jemu to chyba naprawdę promieniowanie ze STALKERa zaszkodziło Cytuj
Tori 12 Opublikowano 14 maja 2009 Opublikowano 14 maja 2009 Warto się liczyć, że nie do końca można dostać ową PRZEPUSTKĘ xD (wiza). Często załatwiałem dla siebie i szefów i bywały problemy, związane z moją szkołą, wiekiem itd. Chociaż sam proces jest dość prosty- wypełniasz formularz-cel pobytu (trzeba koniecznie napisać, że turystycznie, wtedy koszta są mniejsze. Jakby ktoś napisał, że w interesach- płaci się 3x więcej), dane i jakieś szczegóły paszportu. Wysyłasz do ambasady skan paszportu i formularza do potwierdzenia. Jak powiedzą że wszystko ok, przesyłasz oryginały kurierem. Po czasie dostajesz z powrotem z takim ładnym świecidełkiem na jednej ze stron paszportu i płacisz jakieś 260-300zł. Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 19 października 2009 Opublikowano 19 października 2009 kur.va jak wiza? przecież na Ukraine nie potrzeba wizy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi